Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Blog

Bedankt!

Bedankt aan alle waarheidszoekers Bedankt aan alle waarheidsvinders Bedankt aan alle vreedzame strijders Bedankt aan alle complottheoretici Bedankt aan alle commentatoren Bedankt aan alle lezers Bedankt aan alle ‘delers’ Bedankt aan iedereen die niet stil zit Bedankt aan alle moeders Bedankt aan alle supporters Bedankt aan iedereen die als eerste ging Bedankt aan alle videomakers Bedankt aan alle podcasters Bedankt aan alle tekstschrijvers Bedankt aan alle onderzoekers Bedankt aan iedereen die niet stopte Bedankt aan alle demonstranten Bedankt aan alle organisatoren Bedankt aan alle netwerkers Bedankt aan alle genezers Bedankt aan alle redders Dank aan allen die zoveel risico hebben genomen; hun baan, hun reputatie, hun huis… Dank aan allen die strijden voor vrijheid, vrede en gerechtigheid, met moed, waarheid en geloof. Dank u…

No Comments
Post a comment

Translate »