Blog

ˮ

Familiedag

De Parallelle Samenleving presenteert op zondag 25 september in samenwerking met De Andere Krant dé nazomerse familiedag in Speelpark Oud Valkeveen te Naarden 🎡🤡🏖🚂

Oud Valkeveen is een kleinschalig pretpark en heeft een hele grote speeltuin. Proberen, ervaren en plezier maken! Voor alle leeftijden is er iets leuks te doen. Het is een van de fijnste uitjes voor gezinnen met kinderen en ligt in een mooi, natuurrijk gebied tussen Naarden en Huizen omringd met hoge bomen en veel groen.

Van onderwaterwereld met klim en klauter plezier, tot waterfietsen, gigantische trampolines, luchtkussens, glijbanen, waterspeeltoestellen, een eigen privestrand 🏖 met palmbomen 🌴 én paradijselijk miniland voor de peuters. Oud Valkeveen is dé plek voor een onvergetelijke familiedag.

Oud Valkeveen sprak zich in het voorjaar al nadrukkelijk uit tegen de invoering van een testbewijs om het park te mogen betreden.

Voor Oud Valkeveen is ieder kind gelijk, wij zonderen niemand uit 🗣👍 en aan een test- of vaccinatiesamenleving wensen wij niet mee te werken, alle kinderen moeten gewoon lekker onbezorgd bij ons kunnen komen spelen ❤️

Wat: Familiedag

Wie: De Parallelle Samenleving & De Andere Krant i.s.m. Speelpark Oud Valkeveen

Wanneer: Zondag 25 september 2022

Tijd: 10.00 – 17.00

Waar: Oud Huizerweg 2, 1411 GZ Naarden

Tickets: € 14.50 (bij details kan je aangeven hoeveel je er wilt)

Kinderen onder 2 jaar gratis

Parkeren gratis 


Translate »