Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Blog

0
ˮ

Dit boek beschrijft de wereldwijde samenzwering van Big Pharma met geheime diensten en het militair-industrieel complex tegen de volksgezondheid.

Het is een dijk van een boek met 664 pagina’s, dat duidelijk maakt hoe pandemieën verkoopmodellen zijn. Ook hoe Dr. Fauci meehielp, volgens de auteur Robert Kennedy, ‘de historische staatsgreep van 2020 tegen de Westerse democratie te organiseren en uit te voeren.’ Kortom het beschrijft de wereldwijde samenzwering van Big Pharma met geheime diensten en het militair-industrieel complex tegen de volksgezondheid.

In dit schokkende boek beschrijft Robert F. Kennedy Jr. (1954) het wereldwijde web van corruptie, misleiding en zelfs misdaad dat Big Pharma samen met geheime diensten en het militair-industrieel complex heeft gesponnen: een web waarin artsen, ziekenhuizen, wetenschappers, universiteiten, overheden, vakbladen en media gevangen zijn geraakt.

Allen zijn zij betrokken bij de immorele en nietsontziende structuren die in naam zijn gericht op verbetering van de volksgezondheid, maar die in werkelijkheid meer weg hebben van een maffia die letterlijk over lijken gaat en louter belust is op financieel gewin, macht en controle.

Het actief blokkeren van werkzame medicijnen tegen Covid-19, de toediening van nauwelijks geteste vaccins, de bewust misleidende of zelfs valse berichtgeving over de pandemie, de internationale voorbereiding en coördinatie ervan, de mondkapjesgekte, de verzwegen bijwerkingen van de prikken, de maatschappelijke ontwrichting en de schaamteloze zelfverrijking van de superrijken over de ruggen van de bang gemaakte bevolking: dat alles komt in dit boek voorbij met gedetailleerde onderbouwing en een uitgebreid voetnotenregister.

Titel: De gevaarlijkste Dr. op aarde
Ondertitel: Dr. Fauci, Big Pharma, Bill Gates en de wereldwijde samenzwering tegen volksgezondheid en democratie
Auteur: Robert F. Kennedy
Pagina’s 663
ISBN 9789083229287
Prijs 24,95

Robert F. Kennedy Jr – De Gevaarlijkste Dr. op Aarde

 

No Comments
Post a comment

Translate »