Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Blog

Samen Bouwen aan Vrijheid: De Parallelle Samenleving Bereikt 1000 Leden

Bij De Parallelle Samenleving zijn we meer dan alleen een sociaal netwerk. We zijn een a-politieke beweging die een alternatief bouwt voor de toenemende beperkingen en controle van de Nederlandse #overheid. Onze missie is helder: we #verdedigen de #vrijheid van #meningsuiting, ongeacht de prijs die we ervoor moeten betalen.

En geloof me, we hebben zeker de prijs al betaald voor het #trouw blijven aan deze missie.

Deze week hebben we een mijlpaal bereikt met ons 1000ste lid in de social community van De Parallelle Samenleving (www.deparallellesamenleving.com) Dat is fantastisch! Maar laten we niet vergeten dat we dit pad al eerder hebben bewandeld.

Onze vorige community, met maar liefst 12.000 leden, hebben we vorig jaar moeten sluiten vanwege de hoge maandelijkse kosten. Het was een pijnlijke beslissing, maar we zijn blij dat we nu een betere en kostenefficiëntere community hebben opgebouwd, met nog meer mogelijkheden, zoals o.a. een #vacaturebank, specifieke groepen en discussieforums.

Tot op heden zijn we geconfronteerd met veel #censuur op platforms zoals Instagram en Facebook. We zijn geboycot door betalingsverwerkers en hostingproviders. Maar we hebben ons nooit laten ontmoedigen.

In plaats daarvan hebben we hard gewerkt aan de ontwikkeling van De Parallelle Samenleving met een #informatieplatform, een social #community en natuurlijk Welkom Nederland 🇳🇱 het (ver)koopplatform voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.

We willen jou, ons gewaardeerde lid, bedanken voor je betrokkenheid en deelname aan onze groeiende gemeenschap. Samen bouwen we aan een toekomst waarin vrijheid van meningsuiting wordt gekoesterd en waar we onbeperkt kunnen blijven groeien. 💪🌟

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan de social community van De Parallelle Samenleving. Hier kun je vrijelijk je gedachten delen, interessante discussies voeren en nieuwe mensen ontmoeten!

🚫 Geen censuur
🚫 Geen fact-checkers
🚫 Geen kosten
🚫 Geen shadowban
🚫 Geen algoritme
🚫 Geen advertenties

Steun De Parallelle Samenleving:
www.deparallellesamenleving.nl/donatie/

No Comments
Post a comment

Translate »