Blog

Fijne jaarwisseling 🎆

Beste leden van De Parallelle Samenleving,

Terwijl we op oudejaarsdag terugkijken op het jaar 2023, willen we jullie allemaal een stralend en voorspoedig 2024 toewensen! Dit wordt het jaar waarin de visie van De Parallelle Samenleving nog meer tot bloei zal komen, en we kunnen niet wachten om deze reis met jullie voort te zetten.

In 2023 hebben we als gemeenschap veel bereikt. We hebben ons gedeelde gedachtegoed verder verspreid, diepgaande discussies gevoerd en nieuwe vriendschappen gesmeed. Onze website, deparallellesamenleving.nl, heeft tienduizenden bezoekers aangetrokken die op zoek zijn naar onafhankelijke informatie. Ons sociale netwerk is gegroeid en heeft duizenden gelijkgestemden samengebracht, en we hebben zelfs de eerste MKB-ondernemingen verwelkomd die webshops hebben opgezet op welkomnederland.nl.

Maar 2024 zal nog groter en betekenisvoller zijn. We zijn verheugd om aan te kondigen dat deze maand ons langverwachte manifest voor Nederland: De Paradox van De Parallelle Samenleving; Vijand van de Staat of Vriend van het Volk? zal worden uitgebracht. Dit manifest is het resultaat van onze gezamenlijke inspanningen, onze visie voor een betere toekomst en onze vastberadenheid om de wereld om ons heen te veranderen.

Het is ons geloof in vrijheid, openheid en positieve verandering dat ons heeft samengebracht en zal blijven verenigen in dit nieuwe jaar. Laten we 2024 verwelkomen als het jaar van De Parallelle Samenleving, waarin we onze ideeën verder zullen verspreiden, onze gemeenschap zullen laten groeien en blijven werken aan een wereld die meer in lijn is met onze gedeelde waarden en dromen.

Fijne jaarwisseling, en laten we samen opwindend en inspirerend 2024 tegemoet gaan!

Met vastberadenheid,

Laurens Lindeman

No Comments
Post a comment

Translate »