Blog

The Parallel Society 🌎

Wat een geweldige bijeenkomst was dat! Afgelopen vrijdag hadden we een bijzondere meetup met een groep mensen die allemaal op hun eigen specifieke terrein, zowel nationaal als internationaal, bezig zijn met de Parallelle Samenleving en The Parallel Society.

Deze groep mensen heeft elkaar leren kennen op de beste conferentie van het afgelopen jaar, zonder twijfel. Het was een internationale conferentie over The Parallel Society, met enkele van de meest invloedrijke en inspirerende sprekers. De discussies en ideeën die daar werden gedeeld, hebben ons diep geïnspireerd.

Het was geweldig om te zien hoe iedereen zeer geïnteresseerd was in onze opvattingen en visie op de Parallelle Samenleving. De gesprekken waren levendig en vol passie, en we deelden onze plannen voor de toekomst, inclusief het premium domein theparallelsociety.io, de groeifase van De Parallelle Samenleving naar The Parallel Society, wat uitgebreid besproken word in ons manifest: De Paradox van De Parallelle Samenleving: Vijand van de Staat of Vriend van het Volk.

Deze bijeenkomst bevestigde nogmaals hoeveel potentieel er is om positieve verandering teweeg te brengen en onze idealen te verwezenlijken. We kijken ernaar uit om samen te werken met deze geweldige groep mensen en om de boodschap van De Parallelle Samenleving nog verder te verspreiden, zowel nationaal als internationaal.

Op naar een betere toekomst!

No Comments
Post a comment

Translate »