Blog

Slechts 1 Dag Tot De Officiële Lancering! #DeParadox

Beste vrienden,

We staan op het punt om een belangrijke mijlpaal te bereiken, en we willen jullie allemaal betrekken bij dit opwindende moment in onze reis. Ons langverwachte manifest, getiteld: De Paradox van De Parallelle Samenleving: Vijand van de Staat of Vriend van het Volk wordt morgen op 1 februari officieel gelanceerd. Dit manifest belichaamt onze visie op een betere toekomst voor Nederland, en we kunnen niet wachten om het met jullie te delen.

Dit manifest is geen gewoon boek; het is een roep om verandering, een visie voor een Nederland waar vrijheid, menselijkheid en gemeenschapszin centraal staan. Het vertegenwoordigt de waarden en principes die we koesteren in De Parallelle Samenleving.


We hebben eraan gewerkt met een diepe toewijding en zijn er trots op dat we het in eigen beheer kunnen uitbrengen. Hierdoor kunnen we het aanbieden voor een schappelijke prijs van slechts €19,84 (exclusief verzendkosten) Dit bedrag symboliseert onze toewijding aan het verspreiden van deze belangrijke boodschap en maakt het toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen.

Dit boek vertelt het verhaal van een visie die is ontstaan uit het verlangen naar politieke onafhankelijkheid en zelfidentificatie. Het is een verhaal van principes die een nieuwe manier van samenleven vormgeven. Het belicht hoe deze principes zich manifesteren in diverse (online) gemeenschappen, nieuwe initiatieven en de opkomst van een virtuele staat in het digitale tijdperk. 

Het is ons streven om je via deze pagina’s mee te nemen op deze reis en om je te inspireren om na te denken over de toekomst van “The Startup Society”

We hebben jullie steun nodig om deze boodschap te verspreiden en verandering te bewerkstelligen. Bestel vanaf 01-02-2024 jouw exemplaar van het manifest via: www.deparallellesamenleving.nl/de-paradox-van-de-parallelle-samenleving of via www.welkomnederland.nl 

De lancering van ons manifest markeert het begin van een nieuw hoofdstuk in onze beweging. We willen jullie bedanken voor jullie steun en betrokkenheid tot nu toe. Jullie zijn de drijvende kracht achter De Parallelle Samenleving, en we kijken ernaar uit om samen te bouwen aan een betere toekomst voor Nederland.

Met veel enthousiasme willen we laten weten dat we de laatste hand leggen aan de verzending van de laatste 10 testbestellingen van ons manifest. We willen onze oprechte dank uitspreken aan degenen die ons het vertrouwen hebben gegeven om hen alvast een exemplaar te bezorgen vóór de officiële lancering op 1 februari. Jullie zijn de eersten die deze woorden tot je kunnen nemen, en we hopen dat ze een bron van inspiratie en inzicht zullen zijn. We kijken ernaar uit om meer exemplaren te verspreiden en deze belangrijke boodschap met nog meer mensen te delen. 

Samen maken we het verschil! 

No Comments
Post a comment

Translate »