Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Donaties

Steun ons

[stripe-express id=”2″]

[stripe-express id=”3″]

Klik hier en steun De Parallelle Samenleving direct met een bijdrage!

 

 

De Parallelle Samenleving

Leer ons beter kennen en lees de uitgebreide crowdfunding op: https://gofund.me/82ae5402

Van idealen kan je niet leven, of toch wel? Met mijn wilskracht, werklust, passie en heel veel uren heb ik samen met gelijkgezinden dit initiatief, voor zover, de kennisbank en social commUNITY weten te realiseren. De ontwikkelingen gaan hard, partnerships zijn gesloten en de potentie voor de gezamenlijke groei met alle initiatieven is existentieel. Doel is om onafhankelijk en vanuit ondernemerschap zelfvoorzienend te zijn.

Wil je de Parallelle Samenleving steunen om te helpen versnellen en kosten te dekken? Dat kan op veel verschillende manieren:

  • In natura, met jouw kennis, talent en passie.
  • Betalen met Florijn op rekening ”De Parallelle Samenleving”.
  • Betalen met zilver.
  • Uw donatie bij voorkeur overmaken op rekeningnummer: NL68BUNQ2068954133 op naam van De Parallelle Samenleving onder vermelding van donatie DPS of alternatief met bijstaand betaalformulier.
  • In overleg zijn de verschillende elementen van De Parallelle Samenleving te adopteren voor de kosten voor het onderhoud, hosting en doorontwikkeling.

Sluit je aan!

De wakkere social commUNITY is voor gelijkgestemden om elkaar te kunnen ontmoeten, hun verhaal te kunnen delen en gesprekken te voeren die energie, steun en hoop geven. Deel je noden, verlangens en interesses. Connectie met een diepere laag, een plek waar je kan verbinden, filosoferen en leren, een plek waar je je zelf kan, mag en moet zijn!

Translate »