Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Blog

0
ˮ

Blijf erbij met je hoofd. Laat je niet gek maken en let op jezelf en elkaar. Ook hier slepen we elkaar doorheen.

- Melissa J. Kampers
Het is een krankzinnige wereld waar we in leven of niet? Ik zeg het eerlijk. Vandaag is de dag dat de discriminatoire corona pas door het totalitaire WEF regime in de ijskast is gezet maar ik had niet verwacht dat Poetin op korte termijn Oekraïne zou aanvallen en ik weet maar een heel klein deel van wat er allemaal speelt, maar hier zijn we dan. Een dubbel gevoel dus.
Wat ik wel weet is dat de mainstream (legacy) media niet te vertrouwen is. Geen enkel woord kan geloofd worden. Alles moet beoordeeld worden en onderzocht worden en we kunnen ons niet laten meeslepen door emoties. Daar ging het al met heel veel mensen fout tijdens de covid toestand.
De andere partijen die totaal niet te vertrouwen zijn maar wel het hardst schreeuwen zijn onze politici in dienst van het World Economic Forum en natuurlijk het WEF, VN, EU en NAVO zelf. Zij hebben hun agenda en de gevolgen daarvan voor ons als vrije mensen in het Westen zal minstens zo erg zijn als de gevolgen van de gewelddadigheden die Poetin pleegt.
Verder weet ik nog niet hoe de verbanden liggen. Ik heb beelden gezien van Poetin met Klaus Schwab en dat zag er allemaal iets te lief en klef uit. Worden wij in de val gelokt door een dubbelspel waarbij alleen de machtige Elite wint en wij onze vrijheid en mensenrechten verliezen?
Tijd zal het leren en ondertussen moeten wij blijven exposen. Iedere Nederlander die bewust is geworden moet ook leren optreden als journalist. We moeten alles onderzoeken en tot de kern komen. We mogen ons niet meer voor het karretje laten spannen. Ze zullen ons vernietigen.

Wordt het een 3e wereldoorlog? Ik weet het niet. Ik denk dat we nog nooit zo dicht bij zijn geweest en ik weet dat een directe oorlogsverklaring aan Rusland kan leiden tot nucleaire oorlog. Er hoeft maar 1 raket verkeerd te vallen op een NAVO-bondgenoot en we hebben de Cuba crisis all over again.

Ondertussen wordt het voor China interessant om gebruik te maken van de escalatie door zelf Taiwan binnen te vallen. Dit zal de positie van zowel Amerika als de andere NAVO bondgenoten verzwakken waardoor militaire actie onvermijdelijk lijkt. Dit is een recipe for disaster.
Wat gaan wij op korte termijn voelen? De gasprijs schiet omhoog uiteraard, maar ons hele dagelijkse leven zal twee keer zo duur worden. Als je dacht dat we veel moesten betalen voor een winkelwagentje vol boodschappen na de corona plandemie dan staat je nog wat te wachten.
Sta niet raar te kijken als er schappen leegstaan straks. Wees voorbereid op een spannende en moeilijke tijd, maar wees sterk. We mogen het kwaad niet laten winnen dus wij moeten een baken van licht blijven in deze krankzinnige tijden.
Pas op voor de Great Reset want die plannen gaan nu in versneld tempo door. Ik snap dat alle ogen naar Rusland en Oekraïne gericht zijn maar blijf bewust van wat op ons eigen grondgebied gebeurt. Nu is de tijd dat ze stiekem allerlei wetten en veranderingen doorvoeren die onze fundamentele vrijheden en mensenrechten zal afschaffen.
We zitten opgescheept met een WEF kabinet en Slaapkamers met politici die stoere woorden in de mond nemen die ons ernstig gaan schaden. Ze zijn roekeloos in hun woorden en daden en wij betalen daar de rekening voor, nu al.
Oekraïne zal nooit een NAVO land worden. Dit idee moet echt losgelaten worden. Poetin handelt vanuit een visie van het oude Sovjet-Unie en de expansiedrang van NAVO en EU heeft bijgedragen aan de escalatie die we nu zien. Hier spelen emoties en politieke agenda’s en dat is een gevaarlijke combinatie.
Laten we duidelijk zijn, Poetin is een killer en roekeloos op zijn klassieke manier. Dat is hem met de paplepel ingegoten en hij is een meester-strategist. Amerika is nog nooit zo zwak geweest met Biden als stamelende president die zijn eigen naam vergeet en Europa is door twee jaar onnodige maatregelen democratisch ontwricht. Er zal vanuit het volk nul draagvlak zijn voor oorlog maar of we er nu nog invloed op hebben is de grote vraag.
We gaan het zien. Blijf erbij met je hoofd. Laat je niet gek maken en let op jezelf en elkaar. Ook hier slepen we elkaar doorheen.
Laat je aandacht niet verslappen door de “tijdelijke” versoepelingen maar geniet wel van je overwinningen. Laad jezelf op.
No Comments
Post a comment

Translate »