Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Achter de Samenleving

Nieuws in de breedste zin van het woord

Over

De bedoeling met deze site is om informatie te reflecteren naar al diegenen met een interesse erin. Het kan zijn dat we ingaan op het nieuws van de dag maar er kunnen ook onderwerpen behandelt worden die als patronen al tijden in de samenleving een effect hebben.
We nodigen lezers uit om te reageren en ook hun gezichtspunten te delen onder de artikelen. Om zo een dialoog te krijgen waar alle partijen hun eigen groeiproces verder mee kunnen stimuleren.

Achter de Samenleving Nieuws in de breedste zin van het woord

 • Pim Smit en Wieteke Koolhof leggen helder uit wat channelen is
  by Douwe on januari 31, 2023 at 7:00 am

  Wieteke Koolhof van Design for Awareness en Pim Smit van Coaching and Healing zijn beide gepassioneerd over channelen en maken in de praktijk gebruik van channeling in hun werk en hun persoonlijke leven. In onderstaande Nederlandstalige video praten ze samen over channeling en geven ze beide hun eigen reflecties erop en leggen ze uit wat channeling is Het bericht Pim Smit en Wieteke Koolhof leggen helder uit wat channelen is verscheen eerst op Achter de Samenleving.

 • Wat kan Californië met hun bosbranden en overstromingen leren van Ethiopië, India en China?
  by Douwe on januari 19, 2023 at 11:26 am

  Droogte, bosbranden, overstromingen en modderstromen zijn allemaal symptomen van hetzelfde probleem. Het onderliggende probleem zijn vernielde ecosystemen die hun natuurlijke functies niet meer goed kunnen vervullen. Deze tragische ‘natuurrampen’ zijn een direct gevolg van het niet begrijpen en vernielen van ecosystemen met dramatische gevolgen voor mens en natuur. Er zijn oplossingen voor deze problemen. Grond Het bericht Wat kan Californië met hun bosbranden en overstromingen leren van Ethiopië, India en China? verscheen eerst op Achter de Samenleving.

 • Interviews met doodnormale mensen die door de verschillende stadia van verlichting zijn gegaan. Wie volgt in 2023?
  by Douwe on januari 15, 2023 at 9:49 am

  Een prachtige serie interviews met allerlei doodnormale mensen die door de verschillende stadia van verlichting heen zijn gegaan. Mocht er een interesse in dit onderwerp liggen bij mensen, bij mij persoonlijk is dat zeker het geval, dan is deze lijst met interviews echt van harte aan te bevelen. Het is een lijst met 29 interviews Het bericht Interviews met doodnormale mensen die door de verschillende stadia van verlichting zijn gegaan. Wie volgt in 2023? verscheen eerst op Achter de Samenleving.

 • Massale verlichting in 2023 van individuele mensen. Is het mogelijk?
  by Douwe on januari 13, 2023 at 10:28 am

  Vanaf begin 2023 is mijn systeem helemaal naar het idee van verlichting bewogen. Eerder kwamen hier al verschillende interviews voorbij van Nederlandstalige docenten die spreken over Advaita, Non-Dualiteit, Verlichting etc. Afgelopen week kwam dit Engelstalige interview voorbij en ik denk niet dat ik eerder iemand ben tegengekomen die het proces zo helder en stapsgewijs uitlegd Het bericht Massale verlichting in 2023 van individuele mensen. Is het mogelijk? verscheen eerst op Achter de Samenleving.

 • De Maffia, geheime diensten en Jeffrey Epstein werk(t)en samen in mensenhandel van minderjarigen voor seksuele blackmail van invloedrijke mensen
  by Douwe on januari 12, 2023 at 10:46 am

  Veel mensen die om zich heen kijken en naar de staat van de wereld kijken vragen zich af wat is er in vredesnaam aan de hand is? De leugens die worden vespreidt door de corporate gecentraliseerde media zijn overal om ons heen en van een kinderlijk triest niveau waar veel mensen gelukkig niet meer intuinen. Het bericht De Maffia, geheime diensten en Jeffrey Epstein werk(t)en samen in mensenhandel van minderjarigen voor seksuele blackmail van invloedrijke mensen verscheen eerst op Achter de Samenleving.

Translate »