Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Achter de Samenleving

Nieuws in de breedste zin van het woord

Over

De bedoeling met deze site is om informatie te reflecteren naar al diegenen met een interesse erin. Het kan zijn dat we ingaan op het nieuws van de dag maar er kunnen ook onderwerpen behandelt worden die als patronen al tijden in de samenleving een effect hebben.
We nodigen lezers uit om te reageren en ook hun gezichtspunten te delen onder de artikelen. Om zo een dialoog te krijgen waar alle partijen hun eigen groeiproces verder mee kunnen stimuleren.

Achter de Samenleving Nieuws in de breedste zin van het woord

 • Podcast gesprek met Douwe Beerda van Epstein tot Aliens
  by Douwe on maart 20, 2022 at 6:28 am

  Een gesprek tussen Rijer van der Meer van Generation of Creation met Douwe Beerda over The Arcturian Collective Op 12 maart 2022 zijn we een uitwisseling aangegaan met Douwe. Je kunt hem kennen vanuit verschillende projecten. Hij heeft een eigen site waar hij een boel informatie deelt over Inner Peace, Outer Joy en hoe we Het bericht Podcast gesprek met Douwe Beerda van Epstein tot Aliens verscheen eerst op Achter de Samenleving.

 • Journalist Udo Ulfkotte waarschuwt voor een gemanipuleerde oorlog tussen Europa en Rusland
  by Douwe on februari 27, 2022 at 9:00 am

  Udo Ulfkotte schreef in 2014 het boek Gekochte Journalisten. In dit boek doet hij uitgebreid uit de doeken hoe mainstream media journalisten worden gecorrumpeerd. Hij werkte zelf lange tijd voor de mainstream media bij – der Frankfurter Allgemeinen Zeitung – en hij laat zien hoe ook hijzelf werd beïnvloed en hoe hij werd gekocht en Het bericht Journalist Udo Ulfkotte waarschuwt voor een gemanipuleerde oorlog tussen Europa en Rusland verscheen eerst op Achter de Samenleving.

 • Wie hebben er baat bij continue oorlog?
  by Douwe on februari 27, 2022 at 8:00 am

  Een snelcursus waarom er eigenlijk oorlog is in de wereld en wie er baat bij hebben. Waarom is er oorlog? Oorlog voeren is verworden tot een doel op zichzelf omdat er met het voeren van oorlog grof geld te verdienen is voor een kleine psychopate elite. Oorlog voeren is een methode om geld naar een elite Het bericht Wie hebben er baat bij continue oorlog? verscheen eerst op Achter de Samenleving.

 • Van oorlog naar vrede, vanuit het individu naar het collectief
  by Douwe on februari 27, 2022 at 7:30 am

  Een tijdje geleden vroeg ik Pim Smit en zijn gids Lamané het volgende: Er is nog steeds oorlog op onze planeet in dit tijdspunt. Wat kan een individueel mens bijdragen aan vrede op aarde? Hier het antwoord daarop wat wellicht meer mensen van dienst kan zijn: Het eerste dat belangrijk is in deze kwestie, is Het bericht Van oorlog naar vrede, vanuit het individu naar het collectief verscheen eerst op Achter de Samenleving.

 • Het militair industrieel complex schept oorlogen om hun wapens te verkopen
  by Douwe on februari 27, 2022 at 7:00 am

  Onderstaande documentaire geeft een duidelijke inkijk in de internationale wapenhandel van vandaag de dag. Het aparte is vooral dat er helemaal niets schimmigs aan is. Gewoon een grote tent middenin Jordanië waar wapenfabrikanten van de VS, Rusland, China, etc. vrolijk naast elkaar staan en hun wapentuig aan generaals van over letterlijk de hele wereld proberen Het bericht Het militair industrieel complex schept oorlogen om hun wapens te verkopen verscheen eerst op Achter de Samenleving.