Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Achter de Samenleving

Nieuws in de breedste zin van het woord

Over

De bedoeling met deze site is om informatie te reflecteren naar al diegenen met een interesse erin. Het kan zijn dat we ingaan op het nieuws van de dag maar er kunnen ook onderwerpen behandelt worden die als patronen al tijden in de samenleving een effect hebben.
We nodigen lezers uit om te reageren en ook hun gezichtspunten te delen onder de artikelen. Om zo een dialoog te krijgen waar alle partijen hun eigen groeiproces verder mee kunnen stimuleren.

Achter de Samenleving Nieuws in de breedste zin van het woord

 • De wijsheid van trauma – hoe een ongezonde maatschappij chronische ziektes bij individuen veroorzaakt – Gabor Maté
  by Douwe on september 22, 2022 at 6:14 pm

  Gabor Maté heeft een nieuw boek uit. The Myth of Normal waarin hij laat zien hoe het kan dat zoveel mensen in de Westerse wereld chronisch ziek zijn. Zowel fysiek als mentaal. Hij geeft aan dat onze maatschappij en wat er van gewone mensen wordt verwacht vandaag de dag vrij haaks staat op waar we Het bericht De wijsheid van trauma – hoe een ongezonde maatschappij chronische ziektes bij individuen veroorzaakt – Gabor Maté verscheen eerst op Achter de Samenleving.

 • India’s waterrevolutie, meer dan 1000 dorpen lossen hun waterproblemen (en armoede) op met goed watershed management.
  by Douwe on september 12, 2022 at 3:34 pm

  Een serie inspirerende videos van permacultuur ontwerper en onderwijzer Andrew Millison. Hij laat zien hoe ze de afgelopen 10 jaar heel actief aan de gang gegaan zijn met goed watershed management in droge gebieden in India. Een watershed is het gehele gebied waar neerslag valt wat afloopt naar hetzelfde gebied. Wat ze in India zijn Het bericht India’s waterrevolutie, meer dan 1000 dorpen lossen hun waterproblemen (en armoede) op met goed watershed management. verscheen eerst op Achter de Samenleving.

 • Podcast gesprek met Douwe Beerda van Epstein tot Aliens
  by Douwe on maart 20, 2022 at 6:28 am

  Een gesprek tussen Rijer van der Meer van Generation of Creation met Douwe Beerda over The Arcturian Collective Op 12 maart 2022 zijn we een uitwisseling aangegaan met Douwe. Je kunt hem kennen vanuit verschillende projecten. Hij heeft een eigen site waar hij een boel informatie deelt over Inner Peace, Outer Joy en hoe we Het bericht Podcast gesprek met Douwe Beerda van Epstein tot Aliens verscheen eerst op Achter de Samenleving.

 • Journalist Udo Ulfkotte waarschuwt voor een gemanipuleerde oorlog tussen Europa en Rusland
  by Douwe on februari 27, 2022 at 9:00 am

  Udo Ulfkotte schreef in 2014 het boek Gekochte Journalisten. In dit boek doet hij uitgebreid uit de doeken hoe mainstream media journalisten worden gecorrumpeerd. Hij werkte zelf lange tijd voor de mainstream media bij – der Frankfurter Allgemeinen Zeitung – en hij laat zien hoe ook hijzelf werd beïnvloed en hoe hij werd gekocht en Het bericht Journalist Udo Ulfkotte waarschuwt voor een gemanipuleerde oorlog tussen Europa en Rusland verscheen eerst op Achter de Samenleving.

 • Wie hebben er baat bij continue oorlog?
  by Douwe on februari 27, 2022 at 8:00 am

  Een snelcursus waarom er eigenlijk oorlog is in de wereld en wie er baat bij hebben. Waarom is er oorlog? Oorlog voeren is verworden tot een doel op zichzelf omdat er met het voeren van oorlog grof geld te verdienen is voor een kleine psychopate elite. Oorlog voeren is een methode om geld naar een elite Het bericht Wie hebben er baat bij continue oorlog? verscheen eerst op Achter de Samenleving.

Translate »