Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Ad Broere

Econoom, onderzoeker en auteur

Over

Ad Broere is econoom, onderzoeker en auteur. Hij heeft veertig jaar ervaring opgedaan in bedrijfsleven, bank en onderwijs. Sinds 2007 is Ad actief als auteur en publicist. Hij schreef tot dusver vijf boeken: Een Menselijke Economie (2009), Ending the Global Casino (2010), Geld komt uit het Niets (2012), Hanneke de Vries leent geld bij de bank (2015) en Geld in de Bijrol (2018)

We moeten het zelf gaan doen

Particulier eigendom verdwijnt, contant geld verdwijnt, individuele vrijheid wordt ons afgenomen: volgens onafhankelijk econoom en auteur Ad Broere ontwikkelt de wereld zich richting een totalitair controlesysteem. De coronacrisis versnelt deze ontwikkeling.

“Er wordt ons afgeleerd om op onszelf te vertrouwen, op ons eigen immuunsysteem. We moeten ons verlaten op medische systemen net zoals we ons in de economie moeten laten sturen door digitale technologieën. Het eigen beoordelingsvermogen wordt uitgeschakeld.”

Ad Broere's Blog een andere en vernieuwende visie op mens, geld en waarde

 • Flyer marktmiddag 7 oktober
  by Ad Broere on september 21, 2023 at 7:56 am

  Als je wilt meewerken aan het succes van dit initiatief, print deze flyer en deel hem uit in je omgeving! Het bericht Flyer marktmiddag 7 oktober verscheen eerst op Ad Broere's Blog.

 • Wie doen er mee op 7 oktober?
  by Ad Broere on september 20, 2023 at 3:10 pm

  Het aanbod voor de markt op 7 oktober op het terrein van biologisch-dynamische boerderij ‘t Leeuweriksveld, ziet er op dit moment als volgt uit: Uitgeverij van boekenEnergetische therapieNatuurgeneeskundeKunst en Animatie & IllustratieVrije artsAutonome mensHypnotherapieAGF en levensmiddelenPatroontekenen, stoffen, kleding zelf makenTherapeutisch boomklimmen Psychosociaal therapeut en kernlid van regiogroep ZW Drenthe De Florijn als betaalmiddelOogsten, Koken en Eten, catering Het bericht Wie doen er mee op 7 oktober? verscheen eerst op Ad Broere's Blog.

 • Horrorshow
  by Ad Broere on september 18, 2023 at 1:13 pm

  De VN stemt volgende week in met een nieuwe politieke Verklaring over pandemieën – en het is een horrorshow, schrijft Dr. David Bell. Hij is onomwonden over welke belangen er spelen op de achtergrond van de activiteiten van de VN en WHO op gezondheidsgebied. Het is ontluisterend. Benieuwd wie het artikel helemaal lezen. Door Dr. Het bericht Horrorshow verscheen eerst op Ad Broere's Blog.

 • Ook middeninkomens krijgen het moeilijk
  by Ad Broere on september 17, 2023 at 9:37 am

  Er worden momenteel ontwikkelingen zichtbaar waarvoor ik jaren geleden heb gewaarschuwd. Steeds meer gezinnen en alleenstaanden krijgen het moeilijk. De middeninkomens waren tot voor kort voldoende om rond te komen. Nu staan ze naast de lage inkomens ook onder druk. symptoombestrijding zinloos Het is een probleem dat niet op te lossen is met symptoombestrijding. Als Het bericht Ook middeninkomens krijgen het moeilijk verscheen eerst op Ad Broere's Blog.

 • De verkoop van mijn boeken
  by Ad Broere on september 12, 2023 at 5:45 pm

  Vanaf 2012 verkoop ik als kleine zelfstandige uitgever mijn boeken via Centraal Boekhuis. Vanaf begin 2017 heb ik mij aangesloten bij De Vrije Uitgevers (DVU). DVU is een collectief van kleine uitgevers en een intermediair tussen de uitgever en Centraal Boekhuis (CB). Omdat CB niet is ingesteld op kleine uitgevers en DVU wel, was dit Het bericht De verkoop van mijn boeken verscheen eerst op Ad Broere's Blog.

 

Translate »