Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Alterspectief

Onthullende muziek

Over

Verhoog je bewustzijn 🙌🏻 Verbreed je perspectief 👀 Verbeter je gezondheid 💪🏻

Alterspectief Bewust mediaplatform

 • Fiat: ‘Laat het zo zijn’
  on november 17, 2023 at 11:00 pm

  Als men zou ontdekken hoe ons fiatgeld functioneert, zou er een revolutie ontstaan nog voor de haan het morgenrood aankondigt. Het bericht Fiat: ‘Laat het zo zijn’ verscheen eerst op Alterspectief.

 • Lyrics: Rami – Wappie
  on december 6, 2021 at 11:50 pm

  Hengelose rapper Rami maakt bekendheid met het nummer ''Wappie''. Hij maakt zich in het nummer voornamelijk zorgen over de tweedeling in Nederland. Het bericht Lyrics: Rami – Wappie verscheen eerst op Alterspectief.

 • Lyrics: Killer Kamal – Vrije Wil
  on december 6, 2021 at 11:35 pm

  Killer Kamal voegt zich bij de kritische rappers en rapt in het nummer 'vrije wil' over de leugens van de overheid, QR-codes en het lamgeslagen volk. Het bericht Lyrics: Killer Kamal – Vrije Wil verscheen eerst op Alterspectief.

 • Lyrics: Skiezo – QR Code
  on november 19, 2021 at 12:57 am

  Skiezo is terug en wil wat kwijt over de QR-maatschappij. Overal QR, komt niet zonder pasje binnen. Naar de bakker? QR-code! Naar de kapper? QR-code! Het bericht Lyrics: Skiezo – QR Code verscheen eerst op Alterspectief.

 • Na het kijken van deze films en TV series begrijp je de simulatietheorie
  on november 8, 2021 at 12:30 pm

  Alles wat je voelt, hoort, ruikt, proeft en ziet is niet echt, maar slechts een levensechte simulatie. Deze series en films leggen dit concept kraakhelder uit. Het bericht Na het kijken van deze films en TV series begrijp je de simulatietheorie verscheen eerst op Alterspectief.

Translate »