Ander Nieuws

Wat het journaal niet uitzond

Over

Uit diepe interesse heb ik me al mijn hele leven “gespecialiseerd” in alle mogelijke vormen van Leven in Harmonie met de Natuur en Duurzaamheid. Ik verdiepte me in: hoe gaan we anders om met onszelf (Eigenwaarde), met elkaar (Vrede) en met onze Planeet Aarde (Leven in Harmonie met de Natuur)? 28 jaar heb ik met plezier bij TV gewerkt, bij het NOS Journaal en ook vele jaren voor verschillende omroepen.

Mijn beroep is: filmmaakster, TV programmamaakster, onderzoeksjournalist en lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten.

Naast mijn vele TV werk bestudeerde ik Kunstzinnige Therapie, Biologisch Dynamische Landbouw & Voeding (de beste die ik ken in het Westen), Gezondheid en Welzijn (Fysiek, Psychisch, Energetisch, Geestelijk), Organische Architectuur (Mens- Kind en Milieu­vriendelijk/Cradle to Cradle)- het Ontzenuwen van oude gedachten- en religieuze- patronen, Opvoeding en Educatie, Nieuwe Energievormen (alles geintegreerd), Anders omgaan met Water, enz. Allemaal kennis en skills die in deze tijd van groot belang zijn.

Ander Nieuws Wat het journaal niet uitzond

 • CV Janneke Monshouwer
  by janneke on mei 30, 2022 at 6:16 am

  CV Janneke Monshouwer The post CV Janneke Monshouwer appeared first on Ander Nieuws.

 • Vragen aan Trump
  by janneke on juli 24, 2021 at 9:06 pm

  Al lange tijd zit ik met een aantal vragen over de Trump-regering: 2017-2021 Ik heb al vaak geschreven dat ik met deze vragen zit… Ik heb al een aantal keer gezocht naar het (mail)adres waar ik Trump met deze vragen kan bereiken. Dat heb ik nog niet gevonden. Daarom zet ik deze vragen nu alvast The post Vragen aan Trump appeared first on Ander Nieuws.

 • OVERGANG NAAR AQUARIUSTIJDPERK EN MIJN SPIRITUELE EIGEN WEG
  by janneke on juli 16, 2021 at 2:49 pm

  Janneke Monshouwer: In het boek “Overgang naar het Aquariustijdperk” staat dat de Aarde in de overgang is naar de 5e Dimensie en een hogere menselijke beschaving, die, volgens haar Lichtbronnen, 21 december 2037 begint. In de 70er jaren zongen we hier al over: “The 5th Dimension Age of Aquarius” 1969. Dat hogere bewustzijn, waar jongeren toen mee The post OVERGANG NAAR AQUARIUSTIJDPERK EN MIJN SPIRITUELE EIGEN WEG appeared first on Ander Nieuws.

 • Download gratis indexen bij mijn boeken
  by janneke on mei 2, 2021 at 6:26 am

  Een geïnteresseerde lezer van mijn boeken heeft bij ieder boek een index gemaakt. U kunt deze indexen (in excel formaat)  hier GRATIS downloaden. Ze bevatten aparte tabbladen voor personen, organisaties en termen. Het geeft meteen een goed beeld van de uitgebreide materie die in mijn boeken besproken wordt. JannekeMonshouwer_Index_AnderNieuws1 JannekeMonshouwer_Index_AnderNieuws2 JannekeMonshouwer_Index_AnderNieuws3 JannekeMonshouwer_Index_AnderNieuws4 The post Download gratis indexen bij mijn boeken appeared first on Ander Nieuws.

 • Janneke Monshouwer over wat de NOS niet uitzond, het boek ‘Ander Nieuws, wat het Journaal niet uitzond’, 30 januari 2019
  by janneke on mei 2, 2021 at 6:22 am

  Interview https://potkaars.nl/blog/2019/2/1/20190130-janneke-monshouwer-ander-nieuws Rico Brouwer: “In 1956 werd het eerste televisie journaal van Nederland uitgezonden en in 1965 ging Janneke Monshouwer er werken. Dat was een tijd van pionieren: de eerste televisie reclame zou pas twee jaar later komen, net als kleurentelevisie. Janneke vertelt hoe het nieuws toen werd gemaakt en hoe ze het zag veranderen. The post Janneke Monshouwer over wat de NOS niet uitzond, het boek ‘Ander Nieuws, wat het Journaal niet uitzond’, 30 januari 2019 appeared first on Ander Nieuws.

Translate »