Army of Love

Be the light you wish to see

Over

Samen op weg naar een mooiere wereld

Army of Love is geboren vanuit het verlangen om mensen met elkaar in verbinding te brengen. Daarnaast vraagt deze tijd om krachtige, moedige  mensen, die in waarheid gaan en blijven staan. Een hele uitdaging. Het is een tijd van verbinden en van het ontdekken van versluierde talenten. Onze trainingen en activiteiten helpen je daarbij. Ze stimuleren een blijvende verandering van binnenuit.

Kennis
Ervaring
Verandering

Alles begint met het ontvangen van informatie. Aan alleen kennis heb je niet genoeg. Het gaat om toegepaste kennis die ervoor zorgt dat je ervaring opdoet vanuit de acties die je neemt. Wij nodigen mensen uit om op missieniveau tot hun kern te komen. Daar, vanbinnen, ligt de blijvende verandering

Na ruim een jaar opstaan voor de vrijheid onder diverse gezamenlijke vlaggen, starten wij, Anna Zeven en Mordechaï Krispijn, onze eigen organisatie: de Army of Love!

Wat zijn onze plannen met de Army of Love?
♡ Wij brengen de nationale en internationale parallelle samenleving-initiatieven in kaart en zorgen dat jij hier direct actief mee aan de slag kunt, zodat ook jij deel wordt van deze nieuwe hoopgevende stroming.
♡ Wij helpen je met het schrijven van brieven naar overheidsinstanties, bedrijven en politici om hen te wijzen op het belang van onze vrijheid en ethische gevarenzones.
♡ Wij organiseren ludieke, vredelievende acties om mensen en instanties bewust te maken van het recht op medische vrijheid.
♡ Wij zorgen ervoor dat er gezamenlijke rechtszaken gevoerd worden wanneer je onderdeel bent geworden van een groep die aangehouden en bekeurd is n.a.v. bijvoorbeeld een demonstratie.
♡ Wij delen graag al onze eigen kennis en wijsheid en die van ons netwerk met je in de vorm van trainingen en cursussen over bijvoorbeeld innerlijke kracht, preventieve gezondheid, positiviteit, zelfverwezenlijking, gezonde voeding, immuunsysteem, voedselbossen, permacultuur, zelfvoorzienendheid, nieuwe onderwijsvormen en meer!
♡ En wij gaan nog een stap verder… Wij en onze vrijwilligers gaan ook zelf op onderzoek uit om veilige havens te ontdekken of ontwikkelen in binnen- en buitenland en houden jullie daarvan op de hoogte

Translate »