Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Arnews

Maakt politiek toegankelijk

Over

Nederlandse politieke livestreams, hoogtepunten, opmerkelijke fragmenten, compilaties & persconferenties.

Arnews Maakt Politiek Toegankelijk

 • Geert Wilders ‘SP heeft landelijk nog nooit iets bereikt!’ v Jimmy Dijk – Formatiedebat Tweede Kamer
  by Arnews on mei 23, 2024 at 6:30 pm

  Meerdere interruptiedebatten (gecompileerd) tussen Jimmy Dijk (SP) en Geert Wilders (PVV). Dijk uit kritiek op het hoofdlijnenakkoord, welke volgens Dijk niet sociaal voor lagere inkomens uit zou vallen, en vooral bevorderlijk is voor mensen met een hoger inkomen / vermogen. Van Dijk bevraagt Wilders o.a. over de dalende kinderarmoede en de niet dalende pensioenleeftijd voor Bericht Geert Wilders ‘SP heeft landelijk nog nooit iets bereikt!’ v Jimmy Dijk – Formatiedebat Tweede Kamer is afkomstig van Arnews.

 • Stephan van Baarle wil dat Pieter Omtzigt afstand neemt van PVV-uitspraken – Formatie Tweede Kamer
  by Arnews on mei 23, 2024 at 3:30 pm

  Interruptiedebat waar Stephan van Baarle (DENK) Pieter Omtzigt (NSC) aanspreekt op eerdere uitspraken van de Partij voor de Vrijheid en vraagt Omtzigt met ferme woorden afstand te nemen. Omtzigt reageert door te zeggen dat hij hier al afstand van heeft genomen maar niet op commando overal afstand van gaat nemen. Omtzigt stelt dat deze haat Bericht Stephan van Baarle wil dat Pieter Omtzigt afstand neemt van PVV-uitspraken – Formatie Tweede Kamer is afkomstig van Arnews.

 • Geert Wilders ‘De Tijd van Links-Negativisme is voorbij!’ v Rob Jetten – Formatiedebat Tweede Kamer
  by Arnews on mei 23, 2024 at 1:30 pm

  In dit interruptiedebat bevraagt Rob Jetten (D66) Geert Wilders (PVV) over de situatie waarin het nieuwe kabinet de hand zou willen ophouden in Brussel om de nieuwe begroting uit het hoofdlijnenakkoord te dekken. Jetten stelt dat wanneer deze strategie mislukt, men van plan is om met de kaasschaaf over de begroting te gaan. Geert Wilders Bericht Geert Wilders ‘De Tijd van Links-Negativisme is voorbij!’ v Rob Jetten – Formatiedebat Tweede Kamer is afkomstig van Arnews.

 • Frans Timmermans noemt hoofdlijnenakkoord ‘AsociaaI’ Geert Wilders pareert – Formatie Tweede Kamer
  by Arnews on mei 23, 2024 at 12:31 pm

  Interruptiedebat tussen Frans Timmermans (GroenLinks-PvdA) en Geert Wilders (PVV) over het recent tot stand gekomen hoofdlijnenakkoord, Timmermans komt met een opsomming van redenen waarom hij het nieuwe hoofdlijnenakkoord als asociaal beschouwt. Timmermans brengt vijf punten naar voren: 1. Nederland is een van de rijkste landen ter wereld en hij voorziet dat er in de toekomst Bericht Frans Timmermans noemt hoofdlijnenakkoord ‘AsociaaI’ Geert Wilders pareert – Formatie Tweede Kamer is afkomstig van Arnews.

 • Caroline van der Plas ‘0,000036°C… Dat verschil merk ik onder de douche niet hoor’ – Tweede Kamer
  by Arnews on mei 23, 2024 at 10:30 am

  In dit interruptiedebat interrumpeert Frans Timmermans (GL-PvdA) Caroline van der Plas om twee zogenaamde grote problemen in Nederland aan te kaarten: de onherstelbare schade aan de natuur door overmatige stikstofdepositie en de slechte waterkwaliteit door nitraatvervuiling. Timmermans benadrukt dat de landbouw een deel van de oplossing kan zijn voor deze milieukwesties, in plaats van dat Bericht Caroline van der Plas ‘0,000036°C… Dat verschil merk ik onder de douche niet hoor’ – Tweede Kamer is afkomstig van Arnews.

Translate »