Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Arnews

Maakt politiek toegankelijk

Over

Nederlandse politieke livestreams, hoogtepunten, opmerkelijke fragmenten, compilaties & persconferenties.

Arnews Maakt Politiek Toegankelijk

 • Opmerkelijk: Mark Rutte weigert informatieverzoek Kamer, herziet een dag later ‘Hij had gelijk’ – TK
  by Arnews on mei 22, 2022 at 6:28 am

  Verontwaardiging in de Tweede Kamer, Minister-president Mark Rutte weigert in te gaan op een informatieverzoek over aantallen ontvangen, verstuurde en gearchiveerde SMS-berichten. De Kamer wijst de Minister-president op zijn informatieplicht en verwijst naar de grondwet, Rutte weigert hier nu op in te gaan en belooft een brief te sturen. Een dag later komt de Minister-president Bericht Opmerkelijk: Mark Rutte weigert informatieverzoek Kamer, herziet een dag later ‘Hij had gelijk’ – TK is afkomstig van Arnews.

 • Apenpokken (monkeypox) wordt aangemerkt als A-ziekte.
  by Arnews on mei 21, 2022 at 6:32 pm

  Het apenpokken-virus is (na advies van het RIVM) door Ernst Kuipers aangemerkt als A-ziekte, hieronder leest u de recente berichtgeving omtrent deze regeling. De verwachting is dat de komende dagen nog meer besmettingen met #apenpokken zullen worden aangetroffen. De ziekte is vandaag aangemerkt als A-ziekte. Zo kunnen we verdere verspreiding beter voorkomen. 👉 https://t.co/Xhs9yPWmvT pic.twitter.com/AeDiYAlCEj Bericht Apenpokken (monkeypox) wordt aangemerkt als A-ziekte. is afkomstig van Arnews.

 • [LIVE] Persconferentie van premier Mark Rutte over de Ministerraad van 20 mei 2022
  by Arnews on mei 20, 2022 at 12:30 pm

  Live 16.30 uur de persconferentie van premier Rutte over de Ministerraad. ——————————- Laatste video’s: Betoog Wilders, Debat over SMS-berichten op de telefoon van de minister-president https://youtu.be/wSp2JjzyzXs Tweede Kamer wil debat, Mark Rutte handelde in strijd met de wet SMSgate https://youtu.be/GTz7osnE-2k Caroline van der Plas ‘Cameratoezicht door vrijwilligers? Ga solliciteren of volg de studie’ https://youtu.be/ORbJHZi41aI Roelof Bericht [LIVE] Persconferentie van premier Mark Rutte over de Ministerraad van 20 mei 2022 is afkomstig van Arnews.

 • Caroline van der Plas ‘Vertrouwen herstellen is niet gelukt, welke conclusie trekt u?’ v Mark Rutte
  by Arnews on mei 20, 2022 at 7:29 am

  Caroline van der Plas vraagt Mark Rutte hoe het gaat met het herstellen van het gedaalde vertrouwen en concludeert dat het vertrouwen alleen maar verder is gedaald. Mark Rutte heeft een andere visie op de oorzaak van het gedaalde vertrouwen, is van mening dat hij en de Ministers vaak de kans niet krijgen om zich Bericht Caroline van der Plas ‘Vertrouwen herstellen is niet gelukt, welke conclusie trekt u?’ v Mark Rutte is afkomstig van Arnews.

 • Geert Wilders: Mark Rutte is een politieke Bermudadriehoek, wie vertrouwt hem nog?’ – Debat SMSgate
  by Arnews on mei 19, 2022 at 1:28 pm

  Betoog Geert Wilders noemt Mark Rutte ‘een soort van politieke bermudadriehoek’ en vraagt Mark Rutte waarom hij niet opstapt, debat over SMS-berichten op de telefoon van de minister-president. Spreker: Geert Wilders, Partij voor de Vrijheid. Voorzitter: Vera Bergkamp. Bewindspersonen: Mark Rutte, Minister-president. Fragmenten uit: Debat over SMS-berichten op de telefoon van de minister-president. Locatie: Plenaire Bericht Geert Wilders: Mark Rutte is een politieke Bermudadriehoek, wie vertrouwt hem nog?’ – Debat SMSgate is afkomstig van Arnews.