Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Arnews

Maakt politiek toegankelijk

Over

Nederlandse politieke livestreams, hoogtepunten, opmerkelijke fragmenten, compilaties & persconferenties.

Arnews Maakt Politiek Toegankelijk

 • Khadija Arib stopt als Kamerlid na anonieme dolkstoten ‘Het werk is mij onmogelijk gemaakt’
  by Arnews on oktober 2, 2022 at 2:29 am

  Khadija Arib (PvdA) stopt als Kamerlid: ‘Het werk is mij door het disfunctioneren van het Presidium simpelweg onmogelijk gemaakt. Ik voel me niet langer vrij en veilig. Ik hoop dat mijn kiezers begrip hebben voor het moeilijkste besluit uit mijn lange loopbaan’ – brief / reacties. Brief Arib: Beste burgers, lieve kiezers, Als volksvertegenwoordiger heb Bericht Khadija Arib stopt als Kamerlid na anonieme dolkstoten ‘Het werk is mij onmogelijk gemaakt’ is afkomstig van Arnews.

 • Barry Madlener ‘Voorzitter, ik denk dat u een beetje stoer aan het doen bent’ v Roelien Kamminga TK
  by Arnews on oktober 1, 2022 at 8:30 am

  Barry Madlener (PVV) vraagt D66 en het Kabinet eens goed in de spiegel te kijken, stelt dat de burger de prijs moet betalen voor de ‘D66-elite die hier als moraalridder vertelt wat iedereen moet doen’. Stelt dat de gewone burger voor de kosten van de klimaatambities van D66 moet opdraaien en dit negatieve gevolgen heeft Bericht Barry Madlener ‘Voorzitter, ik denk dat u een beetje stoer aan het doen bent’ v Roelien Kamminga TK is afkomstig van Arnews.

 • Pieter Omtzigt ‘Onverklaarbare oversterfte – crisis in de publieke gezondheidszorg’ v Ernst Kuipers
  by Arnews on oktober 1, 2022 at 3:31 am

  Bijdrage en interruptie Pieter Omtzigt over de forse en onverklaarbare oversterfte en de gerelateerde privacy perikelen met het delen van onderzoeksdata. Omzigt: ‘Als je een oversterfte hebt van in augustus 1300 en in juli nog veel meer, dan heb je te maken met een crisis in de publieke gezondheidszorg’ – inclusief beantwoording minister Ernst Kuipers Bericht Pieter Omtzigt ‘Onverklaarbare oversterfte – crisis in de publieke gezondheidszorg’ v Ernst Kuipers is afkomstig van Arnews.

 • Fleur Agema ‘Ik ben het zat! Mooie praatjes, zwetsverhalen en onzin debatten’ v Conny Helder – TK
  by Arnews on september 30, 2022 at 3:30 am

  Verhit interruptiedebat tussen Fleur Agema (PVV) en minister Conny Helder (LZS) over o.a. de noodremprocedure: Fleur Agema uit ontevredenheid over de beantwoording en vraagt zich openlijk af of de minister het wel begrijpt. Na enkele interrupties tracht Voorzitter Nijboer het interruptiedebat te beëindigen maar Agema verzet zich en maakt meerdere “persoonlijke feiten” – (Elk Kamerlid Bericht Fleur Agema ‘Ik ben het zat! Mooie praatjes, zwetsverhalen en onzin debatten’ v Conny Helder – TK is afkomstig van Arnews.

 • Gideon van Meijeren ‘Schelden, schreeuwen en tieren’ v Nilüfer Gündoğan – Omgangsvormen Tweede Kamer
  by Arnews on september 29, 2022 at 10:29 am

  Selectie van interrupties tijdens betoog Gideon van Meijeren – bij debat over het voorstel voor wijziging RvO door Lid Paternotte / Segers, inmiddels beter bekend als het debat over de omgangsnormen. Interrupties van Joost Sneller (D66), Nilüfer Gündoğan, Kees van der Staaij (SGP), Gidi Markuszower PVV, Caroline van der Plas (BBB). Spreker: Gideon van Meijeren, Bericht Gideon van Meijeren ‘Schelden, schreeuwen en tieren’ v Nilüfer Gündoğan – Omgangsvormen Tweede Kamer is afkomstig van Arnews.

Translate »