Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Arnold Karskens

The Karskens Times

Over

Karskens volgde een opleiding voor journalist aan de School voor Journalistiek in Utrecht. Hij werkte vijftien jaar freelance en was van 1995 tot 2008 in deeltijd in dienst bij Nieuwe Revu. Tussen april 2008 en maart 2012 werkte Karskens voor het gratis dagblad De Pers Tussen 2013 en 2015 werkte hij als verslaggever en columnist voor ThePostOnline en ThePostOnline Magazine. Sinds 2016 onderhoudt hij de website TheKarskensTimes.

Ongehoord Nederland
Ongehoord Nederland wierf in minder dan een maand de 50.000 leden die benodigd zijn om voorlopig erkend te worden in het Nederlandse publieke bestel. In juli 2021 werd Ongehoord Nederland voorlopig erkend als aspirant-omroep. Sinds 2022 heeft de omroep zendtijd op de Nederlandse publieke televisie. 


Ongehoord Nederland Omroep Ongehoord Nederland

 • Ongehoord Nieuws #136: Ongehoord Nederland blijft uitzenden & laatste nieuws over formatie
  by Ongehoord Nederland on november 28, 2023 at 12:51 pm

  Kijk de uitzending hier Beluister hem als podcast terug op Spotify of in je podcast app. Een historische overwinning voor het vrije woord en de persvrijheid: Ongehoord Nederland mag blijven! In de studio zijn ON!-voorzitter Arnold Karskens en advocaat Hakan Külcü. Verder: de kiezer heeft gesproken, maar klinkt zijn stem ook door in een nieuw kabinet? ... The post Ongehoord Nieuws #136: Ongehoord Nederland blijft uitzenden & laatste nieuws over formatie first appeared on Ongehoord Nederland.

 • Enorme overwinning voor Ongehoord Nederland
  by Ongehoord Nederland on november 27, 2023 at 3:35 pm

  Omroep Ongehoord Nederland neemt verheugd kennis van het voorgenomen besluit van demissionair staatssecretaris voor cultuur en media Gunay Uslu (D66) dat het verzoek van de NPO tot intrekken van de uitzendlicentie van ON! wordt afgewezen.  Volgens ON!-voorzitter Arnold Karskens is dit het enige juiste besluit: “Het geluid dat ON! vertolkt in het publieke bestel – ... The post Enorme overwinning voor Ongehoord Nederland first appeared on Ongehoord Nederland.

 • Linkse partijen in rouw om uitslag verkiezingen | Ongehoord Nieuws
  by Ongehoord Nederland on november 24, 2023 at 9:02 am

  Kijk de uitzending hier Beluister hem in zijn geheel als podcast terug op Spotify of in je podcast app. The post Linkse partijen in rouw om uitslag verkiezingen | Ongehoord Nieuws first appeared on Ongehoord Nederland.

 • ON!-studio giert om reacties uit omroepland op winst PVV | Ongehoord Nieuws
  by Ongehoord Nederland on november 24, 2023 at 9:01 am

  Kijk de uitzending hier Beluister hem in zijn geheel als podcast terug op Spotify of in je podcast app. The post ON!-studio giert om reacties uit omroepland op winst PVV | Ongehoord Nieuws first appeared on Ongehoord Nederland.

 • Eerste reacties op historische overwinning PVV. Wat betekent dit voor Nederland?
  by Ongehoord Nederland on november 24, 2023 at 9:01 am

  Kijk de uitzending hier Beluister hem in zijn geheel als podcast terug op Spotify of in je podcast app. The post Eerste reacties op historische overwinning PVV. Wat betekent dit voor Nederland? first appeared on Ongehoord Nederland.


Translate »