Wij Allen Per Persoon In Eenheid
Artsen voor vrijheid

Artsen Voor Vrijheid

Eerlijke wetenschap - gezondheid - liefde

Over

Artsen Voor Vrijheid is een neutrale, onafhankelijke organisatie die getuigenissen verzamelt van artsen en specialisten, zorgpersoneel.

Artsen Voor Vrijheid EERLIJKE WETENSCHAP – GEZONDHEID – LIEFDE

 • Zweden: minder COVID-doden dan andere Europese landen ondanks minder strikte lockdowns
  by Artsen Voor Vrijheid (jvr) on mei 19, 2022 at 4:34 pm

  Uit nieuwe cijfers van de Wereldgezondheidsorganisatie blijkt dat Zweden minder COVID-doden telde dan een groot deel van Europa, ondanks het feit dat het weigerde strikte lockdowns en maskeringsmandaten op te leggen zoals tal van andere Europese landen. Het bericht Zweden: minder COVID-doden dan andere Europese landen ondanks minder strikte lockdowns verscheen eerst op Artsen Voor Vrijheid.

 • Na vierde coronaprik voor senioren stegen de sterftecijfers drastisch
  by Artsen Voor Vrijheid (jvr) on mei 19, 2022 at 3:54 pm

  Kort na de start van de vierde coronaprik voor 70-plussers, eind februari 2022, steeg het sterftecijfer onder deze groep snel. Zo blijkt uit cijfers van het Nederlandse CBS; volgens het statistiekbureau is de hogere sterfte in maart en de oversterfte in april echter ‘vermoedelijk te wijten aan corona en de griep'. Het bericht Na vierde coronaprik voor senioren stegen de sterftecijfers drastisch verscheen eerst op Artsen Voor Vrijheid.

 • Vaccinatiedeskundige waarschuwt voor catastrofe
  by Artsen Voor Vrijheid (jvr) on mei 19, 2022 at 3:48 pm

  Vaccinatiedeskundige en viroloog Geert Vanden Bossche waarschuwt in een interview dat gevaccineerden de komende maanden gevaar lopen. Het bericht Vaccinatiedeskundige waarschuwt voor catastrofe verscheen eerst op Artsen Voor Vrijheid.

 • Pilotenvakbond sleept KLM voor de rechter om vaccinatieplicht
  by Artsen Voor Vrijheid (jvr) on mei 19, 2022 at 3:41 pm

  De Vereniging voor Verkeersvliegers (VNV) heeft KLM voor de rechter gedaagd. De vakbond vindt het onaanvaardbaar dat de luchtvaartmaatschappij nieuwe piloten verplicht zich te laten vaccineren tegen COVID-19.  Het bericht Pilotenvakbond sleept KLM voor de rechter om vaccinatieplicht verscheen eerst op Artsen Voor Vrijheid.

 • Leverontsteking na coronavaccinatie
  by Artsen Voor Vrijheid (jvr) on mei 19, 2022 at 3:37 pm

  Artsen en onderzoekers in diverse landen zoeken naar een verklaring voor een opvallende stijging van het aantal mensen met acute hepatitis. Het bericht Leverontsteking na coronavaccinatie verscheen eerst op Artsen Voor Vrijheid.