Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Barungz

Barungz

De #1 urban talent platform

Over

Geboren in 1974 in Suriname, getogen in Nederland met als uitvalsbasis Amsterdam: Barungz! Hij is inmiddels een begrip in de Nederlandse hiphopscene, waarbij zijn kenmerkende hoststijl natuurlijk het meeste opvalt.

Al vanaf jonge leeftijd is Barungz op straat te vinden en zijn leven kent de nodige hoogte- en dieptepunten. Maar altijd was daar muziek en samen met zijn vrienden was hij er al op jonge leeftijd mee bezig. Dansen, rappen en performen, het zat er al vroeg in!

In 2011 ontstond dan ook het idee om een platform te creëren voor opkomend raptalent. Met een team achter zich, host Barungz vanaf dan bij een hiphopplatform en verdient hij zijn verdere sporen in de muziekscene. In 2016 kiest Barungz zijn eigen weg en besluit hij met een nieuw team zijn eigen platform op te richten: Barungz Online is een feit.

Zijn missie? Oog hebben voor frisse talenten. Zijn doel? Het erkennen van al dat soms nog ongeziene talent in binnen- én buitenland.

Met nieuwe technieken, verrassende invalshoeken en natuurlijk zijn eigen stijl onderscheidt Barungz Online zich, waarbij the best is yet to come.

Samen met grote namen uit de Nederlandse en internationale urban scene, zoals Broederliefde, Boef, SBMG, SFB komt hij met de beste spitsessies, blogs, vlogs, tutorials en nog veel meer..

Gedurende de afgelopen jaren heeft Barungz zich uitgesproken  en is een inspiratie geweest voor vele jongeren om de ogen te openen.

Translate »