Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Beestenboeltje

Samen op avontuur!

Over

Beestenboeltje brengt bronnen samen in het idee dat de dieren ook een stem moeten krijgen. Gecombineerd vind je hier een aantal thema’s over flora en fauna behoud zoals momenteel “Amfibieën in straatkolken” of simpeler gezegd: “Kikkers in putjes”. Hier worden video’s doorgeplaatst van het vlog. Ook is er ruimte voor artikelen en andere publicaties. En samen zorgt dit voor een overzichtelijk geheel met bronnen naar externe sites. Wanneer u graag uw eigen dierenwelzijn-thema onder de aandacht brengt, neem dan Contact op.

Beestenboeltje Om te beheren en te behouden

 • Tuin bezaaid met isolatiebolletjes: wie is verantwoordelijk?
  by Roely V. on april 1, 2023 at 4:56 pm

  Spouwmuurisolatie is mateloos populair. Zeker nu de energie- en gasprijzen hoog zijn, is de investering al snel terugverdiend. Een van de veel gebruikte isolatiematerialen zijn EPS-parels. Bij Paul en Hans ging het mis: al jaren vinden zij plastic bolletjes in hun tuin. “Een milieuramp in wording”. The post Tuin bezaaid met isolatiebolletjes: wie is verantwoordelijk? first appeared on Beestenboeltje.

 • Waar kan ik dat vinden dan?
  by Roely V. on oktober 9, 2022 at 5:20 pm

  The post Waar kan ik dat vinden dan? first appeared on Beestenboeltje.

 • De foute grap.
  by Beestenboeltje on april 17, 2022 at 1:08 pm

  De foute grap. Beestenboeltje.nl. via YouTube https://www.youtube.com/watch?v=0izMhlDuRmo The post De foute grap. first appeared on Beestenboeltje.

 • Laat het los.
  by Beestenboeltje on april 17, 2022 at 1:03 pm

  Laat het los. Beestenboeltje.nl. via YouTube https://www.youtube.com/watch?v=TMxFednUQR4 The post Laat het los. first appeared on Beestenboeltje.

 • Maar voor de dieren doen zij weinig..
  by Beestenboeltje on april 17, 2022 at 12:58 pm

  Maar voor de dieren doen zij weinig.. Beestenboeltje.nl. via YouTube https://www.youtube.com/watch?v=SiVjD3weA_Y The post Maar voor de dieren doen zij weinig.. first appeared on Beestenboeltje.

Translate »