beUnited

beUnited

Belangenorganisatie vóór het MKB

Over

beUnited is…. omdat wij zijn!

Bij beUnited gaan we uit van het diepgewortelde mensbesef, dat wij allen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. beUnited is de krachtigste onafhankelijke belangenorganisatie van, vóór en dóór het MKB, waar de mens, ondernemerschap, toewijding in delen en relaties tussen mensen onderling centraal staan. beUnited is…. omdat wij zijn!

Initiatief tonen, risico nemen, dienstbaar zijn, doorzetten en de wereld leuker, beter en mooier maken.

Een MKB ondernemer is een belangrijke werkgever, betrokken burger, en een spil in de lokale economie. Daarom zijn bloeiende MKB bedrijven een voorwaarde voor een levendige maatschappij met diversiteit, sociale samenhang en een gezond, menselijk leefklimaat.

Wij zijn de grootste en krachtigste belangengroep van het MKB met meer dan 40.000 leden. Sluit je aan! 

Duizenden unieke ondernemers bouwen aan een uniek land. 

Geworteld in Nederland, zichtbaar over de hele wereld, door betekenis te geven aan het leven van miljoenen mensen.

Want hun koffie, hun eten, hun huis,  hun fiets,  hun avondje uit, hun feest of hun boekhouding, …..het is geen eenheidsworst.

MKB, de ruggengraat van Nederland.

Met zes miljoen werknemers is het MKB de grootste werkgever van Nederland. We zijn ook de groep mensen die veruit het meeste belasting betaald. Als wij wegvallen, staat alles stil.

Samen sterker.

Het MKB is de belangrijkste partij in de Nederlandse economie en toch is de belangenbehartiging nauwelijks georganiseerd. De politiek heeft alleen nog maar oog voor globalistische agenda’s en mondiale spelers (die meestal niet eens belasting betalen).

Het is dus tijd om onze positie in te nemen en weer aan het roer te gaan staan. Wij zijn de stille, krachtige reus die de koers van het land kan veranderen.

Doe je mee

Help ons het MKB nog krachtiger te verenigen, inspireren, informeren, verbinden, ondersteunen en haar ondernemersbelangen zo optimaal mogelijk te behartigen en wordt beUnited MemberPartnerof Donateur.

 

Translate »