BioTuinWijzer

Een website voor natuurlijk en biologisch tuinieren

Over

Op de Biotuinwijzer vindt je meer dan 500 kwekerijen, pluk- en proeftuinen, tuinderijen, zorgboerderijen, historische tuinen, en een heleboel andere plekken waar met aandacht en liefde voor de natuur wordt gewerkt.

 • Afdekken: waarom, wanneer en hoe?
  by Sasa on april 10, 2023 at 5:59 pm

  Als je een stuk grond vrij wilt maken van onkruid, of een stuk gazon om wilt vormen tot (moes)tuin, dan kan je de techniek van ontginnen door afdekken met karton ... Lees meer Het bericht Afdekken: waarom, wanneer en hoe? verscheen eerst op Biotuinwijzer.nl.

 • Biologische bloembollen met korting! (afgesloten)
  by Sasa on september 29, 2022 at 10:08 am

  Koop nu je biologische bloembollen met de Biotuinwijzer kortingscode met 5 euro korting bij Natural Bulbs! Natural Bulbs werkt samen met een kleine groep kleinschalige en gespecialiseerde bloembollenkwekers, die duurzaamheid ... Lees meer Het bericht Biologische bloembollen met korting! (afgesloten) verscheen eerst op Biotuinwijzer.nl.

 • Hongaarse koolrabi soep
  by Sasa on augustus 16, 2022 at 1:33 pm

  Een recept van mijn moeder, een soep uit mijn jeugd. Ingrediënten 2 koolrabi’s, geschild en in blokjes handvol peterselie, fijn gesneden 1 eetlepel bloem 1 glaasje melk olijfolie zout Recept ... Lees meer Het bericht Hongaarse koolrabi soep verscheen eerst op Biotuinwijzer.nl.

 • Koolrabi uit de oven met mozzarella
  by Sasa on augustus 15, 2022 at 1:21 pm

  Een recept van Paul. Vandaar dus niet heel precies, maar op gevoel. Een heerlijke, simpele, en vullende maaltijd! Ingrediënten 1 grote koolrabi 1 mozzarella olijfolie peper en zout paneermeel optioneel: ... Lees meer Het bericht Koolrabi uit de oven met mozzarella verscheen eerst op Biotuinwijzer.nl.

 • Soep met palmkool, aardappel en linzen
  by Sasa on augustus 15, 2022 at 1:15 pm

  Een recept van Paul. Een heerlijke, smaakvolle, en gezonde soep! Ingrediënten 1 prei, in ringen 12 palmkool bladeren, nerven verwijderd en in stukjes gescheurd 3 aardappelen, geschild en in blokjes ... Lees meer Het bericht Soep met palmkool, aardappel en linzen verscheen eerst op Biotuinwijzer.nl.

Translate »