Wij Allen Per Persoon In Eenheid

BioTuinWijzer

Een website voor natuurlijk en biologisch tuinieren

Over

Op de Biotuinwijzer vindt je meer dan 500 kwekerijen, pluk- en proeftuinen, tuinderijen, zorgboerderijen, historische tuinen, en een heleboel andere plekken waar met aandacht en liefde voor de natuur wordt gewerkt.

 • Oproep: Maai Mei Niet!
  by Sasa on mei 1, 2022 at 5:43 pm

  Ik heb me aangemeld! Doe je ook mee? De hele maand mei je gazon niet maaien. Misschien ben je iemand die er van houdt om wekelijks je gazon helemaal strak ... Lees meer Het bericht Oproep: Maai Mei Niet! verscheen eerst op Biotuinwijzer.nl.

 • Polycultuur 2022 – Liveblog
  by Sasa on maart 27, 2022 at 5:51 pm

  Ik probeer het dit jaar weer, een polycultuur moestuin. Ik neem de lessen van vorig jaar natuurlijk mee (je leest ze in deze blogpost terug), en ben benieuwd hoe het ... Lees meer Het bericht Polycultuur 2022 – Liveblog verscheen eerst op Biotuinwijzer.nl.

 • Actie! Biologische Tuinaarde-Compost, Mestcompost en Potgrond
  by Sasa on februari 14, 2022 at 2:47 pm

  De bodem is de basis! Een mooie tuin begint bij de verzorging van de bodem. In de bodem gebeurt van alles, het is een wereldje op zichzelf. De beestjes, schimmels en ... Lees meer Het bericht Actie! Biologische Tuinaarde-Compost, Mestcompost en Potgrond verscheen eerst op Biotuinwijzer.nl.

 • Actie! Biologische kamerplanten met korting
  by Sasa on februari 2, 2022 at 9:09 am

  Biologische kamerplanten zijn bijna niet te krijgen! Webshop Sprinklr, die ook biologische tuinplanten verkoopt, heeft nu een assortiment van gecertificeerd biologische planten voor in huis. Met de kortingscode Biotuinwijzer krijg je ... Lees meer Het bericht Actie! Biologische kamerplanten met korting verscheen eerst op Biotuinwijzer.nl.

 • Actie! Biologische vaste planten en zomerbloeiers met korting
  by Sasa on januari 10, 2022 at 10:00 am

  Koop nu met 5 euro korting biologische vaste planten en zomerbloeiers bij Natural Bulbs! De biologische bloembollen van Natural Bulbs zijn gegarandeerd schoon geteeld, gecontroleerd en gecertificeerd biologisch. Het assortiment van de ... Lees meer Het bericht Actie! Biologische vaste planten en zomerbloeiers met korting verscheen eerst op Biotuinwijzer.nl.