Wij Allen Per Persoon In Eenheid

BioTuinWijzer

Een website voor natuurlijk en biologisch tuinieren

Over

Op de Biotuinwijzer vindt je meer dan 500 kwekerijen, pluk- en proeftuinen, tuinderijen, zorgboerderijen, historische tuinen, en een heleboel andere plekken waar met aandacht en liefde voor de natuur wordt gewerkt.

 • Biologische bloembollen met korting!
  by Sasa on september 29, 2022 at 10:08 am

  Koop nu je biologische bloembollen met de Biotuinwijzer kortingscode met 5 euro korting bij Natural Bulbs! Natural Bulbs werkt samen met een kleine groep kleinschalige en gespecialiseerde bloembollenkwekers, die duurzaamheid ... Lees meer Het bericht Biologische bloembollen met korting! verscheen eerst op Biotuinwijzer.nl.

 • Hongaarse koolrabi soep
  by Sasa on augustus 16, 2022 at 1:33 pm

  Een recept van mijn moeder, een soep uit mijn jeugd. Ingrediënten 2 koolrabi’s, geschild en in blokjes handvol peterselie, fijn gesneden 1 eetlepel bloem 1 glaasje melk olijfolie zout Recept ... Lees meer Het bericht Hongaarse koolrabi soep verscheen eerst op Biotuinwijzer.nl.

 • Koolrabi uit de oven met mozzarella
  by Sasa on augustus 15, 2022 at 1:21 pm

  Een recept van Paul. Vandaar dus niet heel precies, maar op gevoel. Een heerlijke, simpele, en vullende maaltijd! Ingrediënten 1 grote koolrabi 1 mozzarella olijfolie peper en zout paneermeel optioneel: ... Lees meer Het bericht Koolrabi uit de oven met mozzarella verscheen eerst op Biotuinwijzer.nl.

 • Soep met palmkool, aardappel en linzen
  by Sasa on augustus 15, 2022 at 1:15 pm

  Een recept van Paul. Een heerlijke, smaakvolle, en gezonde soep! Ingrediënten 1 prei, in ringen 12 palmkool bladeren, nerven verwijderd en in stukjes gescheurd 3 aardappelen, geschild en in blokjes ... Lees meer Het bericht Soep met palmkool, aardappel en linzen verscheen eerst op Biotuinwijzer.nl.

 • Polycultuur 2022 – Liveblog
  by Sasa on augustus 14, 2022 at 3:51 pm

  Ik probeer het dit jaar weer, een polycultuur moestuin. Ik neem de lessen van vorig jaar natuurlijk mee (je leest ze in deze blogpost terug), en ben benieuwd hoe het ... Lees meer Het bericht Polycultuur 2022 – Liveblog verscheen eerst op Biotuinwijzer.nl.

Translate »