Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Brita Falk

Astrologie, tarot & kruiden

Over

Na 35 jaar dansles geven en optreden als danseres (zie fotogalerij) werd het tijd om een andere kant tot bloei te laten komen: Astrologie, Tarot en Kruiden.
Van jongs af aan ben ik hiermee opgegroeid, mijn vader was acupuncturist en mijn moeder astrologe. Zij hebben mij veel kennis doorgegeven. Aldus gevoed door mijn leefomgeving ging ik zelf studeren en inmiddels geef ik deze kennis weer door.

Ik geef consulten (astrologie en tarot) cursussen/workshops en schrijf artikelen.
Voor verdere informatie verwijs ik je door naar het menu of neem contact op via info@britafalk.nl
Cursussen en workshops vinden plaats in Castricum. Consulten per telefoon, live in Castricum of zoom.

Brita Falk Astrologie Tarot Kruiden

 • Astrologie Basis Cursus
  by Brita Falk on november 9, 2022 at 10:47 am

  Vanaf woensdag 2 februari 2023 gaan de astrologie lessen voor beginners van start. Dompel je onder in eeuwenoude wijsheden en leer alles over zon, maan en sterren.De cursus is lekker … Het bericht Astrologie Basis Cursus verscheen voor het eerst op Brita Falk .

 • TOORTS- Verbascum thapsus – Mijn trots
  by Brita Falk on oktober 31, 2022 at 12:46 pm

  Als majestueuze wachters staan de toortsen kaarsrecht in het zomeravond-landschap. Ze lichten op als fakkels in de duisternis, met hun gele lichtgevende bloemen. In hun volle lengte houden zij de … Het bericht TOORTS- Verbascum thapsus – Mijn trots verscheen voor het eerst op Brita Falk .

 • Simeon ten Holt, een geniale Waterman
  by Brita Falk on mei 2, 2022 at 8:52 am

  Afgelopen weekend was ik bij een ligconcert in de Grote Kerk te Alkmaar. Liggend in een strandstoel konden wij genieten van één van Ten Holt’s meesterwerken Canto Ostinato. Op die … Het bericht Simeon ten Holt, een geniale Waterman verscheen voor het eerst op Brita Falk .

 • Paardenbloem- “ik doe een wens…..”- door Brita Falk
  by Brita Falk on april 12, 2022 at 6:43 pm

  Paardenbloemen! Als kind was ik er dol op: denk aan zo’n heerlijk grasgroen weilandje met ontelbare, fel-gele bloemen én de mooie pluizebolletjes waar ik er steevast één van plukte om … Het bericht Paardenbloem- “ik doe een wens…..”- door Brita Falk verscheen voor het eerst op Brita Falk .

 • Daslook-workshop zaterdag 9 april 2022
  by Brita Falk on april 4, 2022 at 7:55 am

  Daslook is een echt voorjaarskruid dat is bedoeld om alle afvalstoffen die tijdens de winter in het lichaam zijn opgeslagen weer af te voeren. Detox dus! Ik vertel je hoe … Het bericht Daslook-workshop zaterdag 9 april 2022 verscheen voor het eerst op Brita Falk .

Translate »