Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Brita Falk

Astrologie, tarot & kruiden

Over

Na 35 jaar dansles geven en optreden als danseres (zie fotogalerij) werd het tijd om een andere kant tot bloei te laten komen: Astrologie, Tarot en Kruiden.
Van jongs af aan ben ik hiermee opgegroeid, mijn vader was acupuncturist en mijn moeder astrologe. Zij hebben mij veel kennis doorgegeven. Aldus gevoed door mijn leefomgeving ging ik zelf studeren en inmiddels geef ik deze kennis weer door.

Ik geef consulten (astrologie en tarot) cursussen/workshops en schrijf artikelen.
Voor verdere informatie verwijs ik je door naar het menu of neem contact op via info@britafalk.nl
Cursussen en workshops vinden plaats in Castricum. Consulten per telefoon, live in Castricum of zoom.

Brita Falk Astrologie Tarot Kruiden

 • Zwarte bes-Koelheid en kalmte
  by Brita Falk on juli 6, 2023 at 8:53 am

  Grote glanzende zwarte bessen, met kruidige smaak en heerlijk geurend groen blad. Ik associeer bessenstruiken met een boerentuin en dit geeft een ouderwets goed gevoel: de zwarte bes staat daar … Het bericht Zwarte bes-Koelheid en kalmte verscheen voor het eerst op Brita Falk .

 • Vrouwenmantel – Mantel der troost
  by Brita Falk on mei 3, 2023 at 11:27 am

  Dit geelgroene, fijn vertakte schermbloempje met haar bevallig geschulpte blad staat prachtig langs de randen van de borders of in de kruidentuin. Het is een heel makkelijk kruid. Om met … Het bericht Vrouwenmantel – Mantel der troost verscheen voor het eerst op Brita Falk .

 • Vlammende gitaren en het vierkant tussen Schorpioen en Leeuw: Kirk Lee Hammett (Metallica)
  by Brita Falk on april 28, 2023 at 8:01 am

  KIRK LEE HAMMETT (18 november 1962, San Francisco, geboortetijd 2.54 uur) Kirk Lee Hammett is sinds 1983 lead-gitarist en song-writer bij de heavy metalband Metallica. Metallica is al sinds 1981 … Het bericht Vlammende gitaren en het vierkant tussen Schorpioen en Leeuw: Kirk Lee Hammett (Metallica) verscheen voor het eerst op Brita Falk .

 • Pluto in Waterman
  by Brita Falk on februari 16, 2023 at 11:27 am

  Binnenkort komt planeet Pluto (na 15 jaar in het teken Steenbok) het teken Waterman binnen wandelen. Op 24 maart 2023 gebeurt dat voor het eerst. Vervolgens gaat hij door de … Het bericht Pluto in Waterman verscheen voor het eerst op Brita Falk .

 • TOORTS- Verbascum thapsus – Mijn trots
  by Brita Falk on oktober 31, 2022 at 12:46 pm

  Als majestueuze wachters staan de toortsen kaarsrecht in het zomeravond-landschap. Ze lichten op als fakkels in de duisternis, met hun gele lichtgevende bloemen. In hun volle lengte houden zij de … Het bericht TOORTS- Verbascum thapsus – Mijn trots verscheen voor het eerst op Brita Falk .

Translate »