Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Brita Falk

Astrologie, tarot & kruiden

Over

Na 35 jaar dansles geven en optreden als danseres (zie fotogalerij) werd het tijd om een andere kant tot bloei te laten komen: Astrologie, Tarot en Kruiden.
Van jongs af aan ben ik hiermee opgegroeid, mijn vader was acupuncturist en mijn moeder astrologe. Zij hebben mij veel kennis doorgegeven. Aldus gevoed door mijn leefomgeving ging ik zelf studeren en inmiddels geef ik deze kennis weer door.

Ik geef consulten (astrologie en tarot) cursussen/workshops en schrijf artikelen.
Voor verdere informatie verwijs ik je door naar het menu of neem contact op via info@britafalk.nl
Cursussen en workshops vinden plaats in Castricum. Consulten per telefoon, live in Castricum of zoom.

Brita Falk Astrologie Tarot Kruiden

 • Het vierde huis in de astrologie – De Thuisbasis
  by Brita Falk on januari 16, 2024 at 12:25 pm

  Het vierde huis in onze horoscoop geeft informatie en aanleg over onze wortels en onze familie. Waar komen we vandaan, wat hebben onze ouders ons geleerd, hoe voelen we ons … Het bericht Het vierde huis in de astrologie – De Thuisbasis verscheen voor het eerst op Brita Falk .

 • Mercurius: communicatie van 1 december ’23 tot 5 februari ’24
  by Brita Falk on december 1, 2023 at 9:56 am

  Mercurius in Steenbok én terug naar Boogschutter:Constructief onderhandelen en praten over je idealen Deze tekst gaat over algemene planeetstanden, ze zijn geldig voor iedereen. Bij sommige mensen maken deze planeetstanden contact … Het bericht Mercurius: communicatie van 1 december ’23 tot 5 februari ’24 verscheen voor het eerst op Brita Falk .

 • Zwarte bes-Koelheid en kalmte
  by Brita Falk on juli 6, 2023 at 8:53 am

  Grote glanzende zwarte bessen, met kruidige smaak en heerlijk geurend groen blad. Ik associeer bessenstruiken met een boerentuin en dit geeft een ouderwets goed gevoel: de zwarte bes staat daar … Het bericht Zwarte bes-Koelheid en kalmte verscheen voor het eerst op Brita Falk .

 • Vrouwenmantel – Mantel der troost
  by Brita Falk on mei 3, 2023 at 11:27 am

  Dit geelgroene, fijn vertakte schermbloempje met haar bevallig geschulpte blad staat prachtig langs de randen van de borders of in de kruidentuin. Het is een heel makkelijk kruid. Om met … Het bericht Vrouwenmantel – Mantel der troost verscheen voor het eerst op Brita Falk .

 • Vlammende gitaren en het vierkant tussen Schorpioen en Leeuw: Kirk Lee Hammett (Metallica)
  by Brita Falk on april 28, 2023 at 8:01 am

  KIRK LEE HAMMETT (18 november 1962, San Francisco, geboortetijd 2.54 uur) Kirk Lee Hammett is sinds 1983 lead-gitarist en song-writer bij de heavy metalband Metallica. Metallica is al sinds 1981 … Het bericht Vlammende gitaren en het vierkant tussen Schorpioen en Leeuw: Kirk Lee Hammett (Metallica) verscheen voor het eerst op Brita Falk .

Translate »