Wij Allen Per Persoon In Eenheid

BurgerFront

Bezorgde Burgers

Over

Burgerfront.nl is een snelgroeiende organisatie van o.a. ondernemers, wetenschappers, media-mensen, juristen die met een bezorgde blik naar de ontwikkelingen in de samenleving kijken.

Het lijkt erop alsof de politiek soms de redelijkheid & realiteit kwijt is. Burgerfront wil een blok van bezorgde burgers zijn, die de politiek af en toe aan haar taak kan herinneren en waar nodig kan bijsturen.

BURGERFRONT STAAT VOOR:

 • Direct en onmiddellijk uit de lockdown!
 • Terug naar het ‘oude normaal’ !
 • Terugtrekken noodwet!
 • Herstel & respecteer de grondwet!
 • Corona boetes seponeren!

(Er zijn nog een aantal zaken waar wij bezorgd naar kijken, maar.. prioriteiten! En Ja, In dat ‘oude normaal’ is ook heus wel nog iets te verbeteren, maar.. first things first! )

Burgerfront is een boven politieke organisatie, niet gelieerd aan enig denkbeeld of politieke partij. Wij zijn wars van opruiende acties en houden ons niet bezig met complottheorieën maar plachten de zaken die spelen van meerdere kanten te benaderen zodat iedereen de juiste keuze kan maken. We doen dat voortvarend met inzicht & kennis uit meerdere bronnen die kan afwijken van het mainstream geluid.

Burgerfront bestaat uit mensen die zelf de keuze maken om te handelen in burgerschap en daar niet toe gedwongen willen worden. Ze eisen in hun hoedanigheid van burger hun vrijheden op. Ze houden zich aan het recht maar behouden zich het recht voor om regelgeving af te wijzen.

 • ENERGIESPECIAL: 1 oktober as Presentatie Jeroen ‘Ken je Basisrecht’ rondom UTRECHT!
  by Burger Frontier on september 23, 2022 at 7:16 pm

  1 oktober as Presentatie Jeroen ‘Ken je Basisrecht’ rondom UTRECHT! ENERGIESPECIAL; Zaterdag 1 oktober in Zeist: ENERGIE SPECIAL Van 10.30 – 15.30 uur Lezing Ken je recht & Kom in je Kracht – Het recht eenvoudig uitgelegd, Hoe regel jij jouw vrijheid? – Hoe stel je de verantwoordelijke mensen aansprakelijk? – Wat zijn belastingen? –... The post ENERGIESPECIAL: 1 oktober as Presentatie Jeroen ‘Ken je Basisrecht’ rondom UTRECHT! appeared first on Burgerfront.

 • Kijken! moreel pleidooi om tot zinnen te komen.
  by Frontier4 on september 19, 2022 at 8:00 pm

  The post Kijken! moreel pleidooi om tot zinnen te komen. appeared first on Burgerfront.

 • Het (klimaat)doel heiligt de middelen!
  by Frontier4 on september 19, 2022 at 12:53 pm

  Van onze verslaggever Het kabinet en een deel van de oppositie zijn positief verrast door de huidige ontwikkeling betreffende oversterfte en ondergeboorte. Door de aanhoudende oversterfte nu al maandenlang en het gereduceerde aantal geboortes en toegenomen aantal afgebroken zwangerschappen komen de klimaatdoelen voor 2030 een stuk dichterbij. De reductie van zo’n 50% Co2 in 2030... The post Het (klimaat)doel heiligt de middelen! appeared first on Burgerfront.

 • Politiek terreur theater
  by Frontier4 on september 16, 2022 at 8:06 pm

  Het is weer prachtig hoor, meer loon voor de medewerkers van de NS. Meteen werd de verwachting uitgesproken dat dit een signaal zou zijn voor allerlei sectoren om ook te gaan staken en meer loon te eisen. Prompt zien we bij Arriva stakingen en zo zullen er meer volgen. Past prima in het ondermijnen en... The post Politiek terreur theater appeared first on Burgerfront.

 • Bevestigd: ‘Gratie Gods’ bestaat niet
  by Burger Frontier on september 15, 2022 at 11:08 am

  Bevestigd op website rijksoverheid: het is dus authentiek. Alle wetten zijn getekend zonder enige autoriteit.. https://www.rijksoverheid.nl/documenten/woo-besluiten/2022/08/15/besluit-woo-verzoek-over-het-bewijs-van-gratie-gods Of bekijk hier het document: The post Bevestigd: ‘Gratie Gods’ bestaat niet appeared first on Burgerfront.

Translate »