Wij Allen Per Persoon In Eenheid

BurgerFront

Bezorgde Burgers

Over

Burgerfront.nl is een snelgroeiende organisatie van o.a. ondernemers, wetenschappers, media-mensen, juristen die met een bezorgde blik naar de ontwikkelingen in de samenleving kijken.

Het lijkt erop alsof de politiek soms de redelijkheid & realiteit kwijt is. Burgerfront wil een blok van bezorgde burgers zijn, die de politiek af en toe aan haar taak kan herinneren en waar nodig kan bijsturen.

BURGERFRONT STAAT VOOR:

 • Direct en onmiddellijk uit de lockdown!
 • Terug naar het ‘oude normaal’ !
 • Terugtrekken noodwet!
 • Herstel & respecteer de grondwet!
 • Corona boetes seponeren!

(Er zijn nog een aantal zaken waar wij bezorgd naar kijken, maar.. prioriteiten! En Ja, In dat ‘oude normaal’ is ook heus wel nog iets te verbeteren, maar.. first things first! )

Burgerfront is een boven politieke organisatie, niet gelieerd aan enig denkbeeld of politieke partij. Wij zijn wars van opruiende acties en houden ons niet bezig met complottheorieën maar plachten de zaken die spelen van meerdere kanten te benaderen zodat iedereen de juiste keuze kan maken. We doen dat voortvarend met inzicht & kennis uit meerdere bronnen die kan afwijken van het mainstream geluid.

Burgerfront bestaat uit mensen die zelf de keuze maken om te handelen in burgerschap en daar niet toe gedwongen willen worden. Ze eisen in hun hoedanigheid van burger hun vrijheden op. Ze houden zich aan het recht maar behouden zich het recht voor om regelgeving af te wijzen.

 • Krijg nou het apelazarus…
  by Frontier4 on mei 20, 2022 at 8:31 pm

  Tja een vaccin maken met chimpansee virus erin en dan verbaasd zijn dat er plots een apenvirus opduikt in Europa. Toeval? Opzet? Marc van Ranst weet al dat het onzin is, alleen maar bedoeld om vaccins in diskrediet te brengen zegt hij in onderstaand artikel in HLN. https://www.hln.be/nieuws/factcheck-neen-apenpokken-hebben-niets-te-maken-met-chimpanseevirus-in-astrazeneca-vaccin~ab3413f7/ Hij heeft vast gelijk. Hoe dan ook,... The post Krijg nou het apelazarus… appeared first on Burgerfront.

 • Erectie stoornissen?
  by Frontier4 on mei 15, 2022 at 8:00 pm

  Afgelopen week in Belgische en Engelstalige media veel aandacht voor erectie stoornissen door de Covid hoax. Na de New York Times pakt ook HLN uit met een impotent verhaal: Een coronabesmetting kan erectieproblemen veroorzaken. Hoe komt dat? Topdokter legt uit “Er is wel degelijk een verband tussen Covid-19 en erectieproblemen”, bevestigt uroloog Koen Van Renterghem... The post Erectie stoornissen? appeared first on Burgerfront.

 • Onvruchtbaar na prikje
  by Frontier4 on mei 13, 2022 at 7:16 pm

  Elsa Mittmansgruber interviewt gynaecoloog Dr. Rebecca Leist die alarm slaat over de verminderde vruchtbaarheid die ze ervaart bij haar patiënten. Ze ziet iets vreselijks gebeuren. We waarschuwden hiervoor al in een vroeg stadium op deze site. Helaas lijkt het nu bewaarheid te worden. Het ligt precies in de lijn van waar De Gates foundation al... The post Onvruchtbaar na prikje appeared first on Burgerfront.

 • Meer amputaties
  by Frontier4 on mei 11, 2022 at 7:30 pm

  Een paar dagen terug kwam op meerdere plaatsen in het nieuws dat er vanwege te laat of geen doktersbezoek door diabetici tijdens de lockdowns meer amputaties moeten worden uitgevoerd. Dat is directe schade door de onnodige lockdowns. Maar er is in werkelijkheid meer aan de hand, er worden veel meer amputaties uitgevoerd dan normaal maar... The post Meer amputaties appeared first on Burgerfront.

 • Het ongecontroleerde experiment
  by Frontier4 on mei 10, 2022 at 8:50 am

  Na het terugtrekken van het Astra Zeneca vaccin is in America besloten om ook het Jansen vaccin (Johnson&Johnson) voor algemeen gebruik te schrappen. Wat blijkt, het is te gevaarlijk om te gebruiken, te grote kans op bloedproppen met alle mogelijke gevolgen van dien. Voor een aantal mensen was het helaas te laat. Zij zijn inmiddels... The post Het ongecontroleerde experiment appeared first on Burgerfront.