Wij Allen Per Persoon In Eenheid

BurgerFront

Bezorgde Burgers

Over

Burgerfront.nl is een snelgroeiende organisatie van o.a. ondernemers, wetenschappers, media-mensen, juristen die met een bezorgde blik naar de ontwikkelingen in de samenleving kijken.

Het lijkt erop alsof de politiek soms de redelijkheid & realiteit kwijt is. Burgerfront wil een blok van bezorgde burgers zijn, die de politiek af en toe aan haar taak kan herinneren en waar nodig kan bijsturen.

BURGERFRONT STAAT VOOR:

 • Direct en onmiddellijk uit de lockdown!
 • Terug naar het ‘oude normaal’ !
 • Terugtrekken noodwet!
 • Herstel & respecteer de grondwet!
 • Corona boetes seponeren!

(Er zijn nog een aantal zaken waar wij bezorgd naar kijken, maar.. prioriteiten! En Ja, In dat ‘oude normaal’ is ook heus wel nog iets te verbeteren, maar.. first things first! )

Burgerfront is een boven politieke organisatie, niet gelieerd aan enig denkbeeld of politieke partij. Wij zijn wars van opruiende acties en houden ons niet bezig met complottheorieën maar plachten de zaken die spelen van meerdere kanten te benaderen zodat iedereen de juiste keuze kan maken. We doen dat voortvarend met inzicht & kennis uit meerdere bronnen die kan afwijken van het mainstream geluid.

Burgerfront bestaat uit mensen die zelf de keuze maken om te handelen in burgerschap en daar niet toe gedwongen willen worden. Ze eisen in hun hoedanigheid van burger hun vrijheden op. Ze houden zich aan het recht maar behouden zich het recht voor om regelgeving af te wijzen.

 • Wij houden van Sorelle Amore..
  by Frontier4 on januari 15, 2023 at 12:55 pm
 • Blijf je uitspreken!
  by Frontier4 on januari 15, 2023 at 11:51 am

  Weer een interessant gesprek met twee mensen die gepokt en gemazeld zijn binnen de materie. Dr. John Campbell die zelf de eerste Covid vaccinaties heeft genomen maar die later zijn bedenkingen kreeg en Prof. Robert Clancy. Afgelopen week wist Dr. Aseem Malhotra al op de BBC te verkondigen dat de mRNA vaccins niet veilig zijn...

 • Dec 2021, VENRAY, ME kapt meeting BURGERRECHTEN AF! Weten we het nog?
  by Burger Frontier on december 23, 2022 at 9:42 am

  ME valt presentatie burgerrechten binnen!

 • De verschillende batches en hoe er gestuurd wordt!
  by Frontier4 on december 20, 2022 at 2:29 pm

  Hieronder een link naar een geüpdatet artikel en video’s over onderzoek van de VAERS database van bijwerkingen in de VS en hoe die als ze eenmaal in een grafiek staan haarfijn laten zien hoe er gewerkt wordt en dat er niets aan het toeval wordt overgelaten. https://hillmd.substack.com/p/vaccine-batches-vary-in-toxicity

 • Wilt u bewijsmateriaal?
  by Frontier4 on december 9, 2022 at 9:39 pm

  Pfizer wist al heel vroeg dat het ‘middel’ zeer dodelijk was. Het was niet voor niets dat men het 55 jaar onder de pet wilde houden. Gelukkig gaf een rechter de opdracht de documenten vrij te geven. Tussen talloze andere documenten die toen zijn vrijgegeven kwam ook dit document in het onderstaande artikel naar boven....

Translate »