Wij Allen Per Persoon In Eenheid

BurgerFront

Bezorgde Burgers

Over

Burgerfront.nl is een snelgroeiende organisatie van o.a. ondernemers, wetenschappers, media-mensen, juristen die met een bezorgde blik naar de ontwikkelingen in de samenleving kijken.

Het lijkt erop alsof de politiek soms de redelijkheid & realiteit kwijt is. Burgerfront wil een blok van bezorgde burgers zijn, die de politiek af en toe aan haar taak kan herinneren en waar nodig kan bijsturen.

BURGERFRONT STAAT VOOR:

 • Direct en onmiddellijk uit de lockdown!
 • Terug naar het ‘oude normaal’ !
 • Terugtrekken noodwet!
 • Herstel & respecteer de grondwet!
 • Corona boetes seponeren!

(Er zijn nog een aantal zaken waar wij bezorgd naar kijken, maar.. prioriteiten! En Ja, In dat ‘oude normaal’ is ook heus wel nog iets te verbeteren, maar.. first things first! )

Burgerfront is een boven politieke organisatie, niet gelieerd aan enig denkbeeld of politieke partij. Wij zijn wars van opruiende acties en houden ons niet bezig met complottheorieën maar plachten de zaken die spelen van meerdere kanten te benaderen zodat iedereen de juiste keuze kan maken. We doen dat voortvarend met inzicht & kennis uit meerdere bronnen die kan afwijken van het mainstream geluid.

Burgerfront bestaat uit mensen die zelf de keuze maken om te handelen in burgerschap en daar niet toe gedwongen willen worden. Ze eisen in hun hoedanigheid van burger hun vrijheden op. Ze houden zich aan het recht maar behouden zich het recht voor om regelgeving af te wijzen.

 • Cdc stopt met Jansen vaccin
  by Frontier4 on juni 2, 2023 at 6:22 pm

  Te veel bijwerkingen. Stolsels, ademnood en wat al niet meer. Zogenaamde ‘nieuwe ziekten’ met weer allerlei afkortingen. Niet meer kunnen dansen na Jansen is de trieste werkelijkheid.

 • Voer voor advocaten
  by Frontier4 on mei 22, 2023 at 7:37 pm

  Dr. Sucharit bhakdi een dapper man die vanaf het begin van de plandemie de waarheid over het voetlicht probeert te brengen. Samen met Kevin mcKernan geeft hij een update over wat ze hebben ontdekt. Het is afschuwelijk. Toch moet het naar buiten! Genetische manipulatie door middel van de vaccinatie.

 • Ouders gezocht!! Leerplichtwet op de schop??
  by Burger Frontier on april 27, 2023 at 10:01 am

  Help mee met een collectieve rechtszaak!

 • Never again is now global
  by Frontier4 on april 17, 2023 at 7:45 pm

  5 delige docu met 4 overlevenden van de Duitse staatsterreur van de periode 1933-1945. Ze herkennen patronen in de huidige tijd die ze ook zagen en ervoeren in die afschuwelijke periode uit hun leven. Nu bijna alle mensen die die periode hebben overleefd er niet meer voor kunnen waarschuwen lijken de monsters weer uit hun...

 • DNA verontreiniging in Pfizer- en Moderna-mRNA-vaccins
  by Frontier4 on april 15, 2023 at 7:51 pm

  Op de site van het artsen Covid Collectief vinden we het artikel in de link hier: DNA verontreiniging in Pfizer- en Moderna-mRNA-vaccins Er wordt in beschreven dat door al dan niet opzettelijke verontreiniging het spike eiwit dna in ons systeem verankerd kan worden met alle fatale gevolgen van dien. Samenvatting:

Translate »