Camilla Van der Burgt

Activist & schrijver

Over

Nederland staat hetzelfde ‘Social Credit’ systeem als China te wachten, het klimaat is helemaal verpest en ‘The Big Reset’ is gaande.

Het zijn maar een paar van de complottheorieën waarover je kunt lezen in het eerste kinderboek van schrijfster, vastgoedjurist en mediator Camilla van der Burgt uit Emmen: Welkom bij de Familie Janssen. Het gaat over de toekomst in 2030 in Nederland waar alle complottheorieën echt zijn uitgekomen.

De opbrengst van het boek gaat volledig naar burgerbeweging Gele Hesjes Emmen. Van der Burgt is zelf onderdeel van deze beweging. Zij bereiden wekelijks gezonde maaltijden voor daklozen en minima en brengen tweewekelijks ontbijtpakketten naar kinderen die anders zonder ontbijt naar school gaan in gemeente Emmen en omgeving.

Je denkt misschien dat ik kinderen wil overtuigen van het één of ander, maar dat is juist niet mijn bedoeling. Ik probeer er op een luchtige manier over te schrijven, zodat kinderen het niet zo eng vinden wanneer ze op tv of internet iets horen over complottheorieën.

Translate »