Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Coen Vermeeren

Filosoof & Wetenschapper

Over

Coen Vermeeren is gepromoveerd luchtvaart- en ruimtevaartingenieur. Hij doceerde eerste- en tweedejaars studenten van de faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek van de TU Delft de vakken Vliegtuigmaterialen, vliegtuigconstructies en productietechnieken in de periode 2001 – 2011. Tussen 2003 – 2017 was hij ook Hoofd Studium Generale van de TU Delft.

Sinds 2009 heeft Vermeeren zich sterk gemaakt in Nederland om het mondiale ufo-dossier onder de aandacht te brengen van de wetenschap en het algemene publiek. Studenten van Vermeeren stelden tijdens colleges vragen over Youtube filmpjes van NASA naar aanleiding van uitspraken van astronauten over ufo’s: “Houston, we still see the alien spacecraft…”. Vermeeren besloot dat tot op de bodem uit te zoeken en kwam, mede door het groot aantal professionele getuigen (getrainde waarnemers zoals luchtverkeersleiders, piloten, militairen en zelfs astronauten) in het ‘Disclosure Project‘ van Steven Greer, tot de conclusie dat het onderwerp zeer serieuze aandacht verdiende.

Coen Vermeeren Auteur | Filosoof | Wetenschapper

 • NIEUW | serie over belangrijke UFO-dossiers
  by Coen Vermeeren on oktober 29, 2023 at 10:06 am

  De actualiteit van UFO’s Vanaf eind 2017 gaan UFO’s steeds meer mainstream. Was het voor die tijd nog allemaal “onzin”, sinds er beelden werden gelekt van UFO’s – “tic-tacs” – bij vliegdekschepen van de US Navy, zijn de mainstream media ‘ineens’ om. Grote mediaplatforms als CNN en de New York Times brachten voor het eerst Het bericht NIEUW | serie over belangrijke UFO-dossiers verscheen eerst op Coen Vermeeren.

 • 9/11 en Vliegtuigen
  by Coen Vermeeren on augustus 15, 2023 at 7:11 am

  Konden de Twin Towers instorten? De Twin Towers waren de hoogste gebouwen van hun tijd – begin jaren 1970. Ze waren robuust gebouwd en konden orkanen en aardbevingen weerstaan. Maar ook vliegtuigen. Hier horen we de constructeur spreken over dat er meerder Boeings in konden vliegen, zónder dat de gebouwen zouden instorten. Meerdere vliegtuigen konden Het bericht 9/11 en Vliegtuigen verscheen eerst op Coen Vermeeren.

 • BEWIJS – 9/11 Fysiek Onmogelijk
  by Coen Vermeeren on augustus 8, 2023 at 9:09 am

  Als je ooit overtuigd wil worden van de onmogelijkheid van het instorten van de Twin Towers, dan is dit de video die je moet zien. Inmiddels zagen meer dan 1 miljoen mensen hoe Jonathan H. Cole de totale wetenschappelijke (ingenieurs)wereld te kakken zet. Met huis-tuin-en-keuken gereedschap laat hij zien hoe basale ingenieurswetenschap eruit ziet. Het Het bericht BEWIJS – 9/11 Fysiek Onmogelijk verscheen eerst op Coen Vermeeren.

 • Prijsvraag 9/11 – Instortende Gebouwen
  by Coen Vermeeren on augustus 2, 2023 at 10:35 am

  Onderstaande hypothetische prijsvraag voor techniekstudenten schreef ik een aantal jaren geleden  uit voor studenten van de TU Delft, mijn alma mater. Mater was echter not so amused, dus de prijsvraag moest van de website af en dat is jammer, want de huidige generatie studenten zou er zoveel van kunnen leren… hoe de natuurwetten in elkaar Het bericht Prijsvraag 9/11 – Instortende Gebouwen verscheen eerst op Coen Vermeeren.

 • Tegengeluid gelanceerd
  by Coen Vermeeren on april 18, 2023 at 6:00 am

  Het boek Tegengeluid is af: Naarmate politieke motieven en bedrijfsbelangen steeds nadrukkelijker de agenda’s op onze universiteiten bepalen, wordt het tegengeluid van de eigen experts steeds voortvarender gecensureerd. Dat de samenleving hier uiteindelijk de nadelige gevolgen van zal ondervinden hoeft geen betoog. Aan de hand van zijn persoonlijke ervaringen neemt dr. ir. Coen Vermeeren ons Het bericht Tegengeluid gelanceerd verscheen eerst op Coen Vermeeren.

Translate »