Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Coen Vermeeren

Filosoof & Wetenschapper

Over

Coen Vermeeren is gepromoveerd luchtvaart- en ruimtevaartingenieur. Hij doceerde eerste- en tweedejaars studenten van de faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek van de TU Delft de vakken Vliegtuigmaterialen, vliegtuigconstructies en productietechnieken in de periode 2001 – 2011. Tussen 2003 – 2017 was hij ook Hoofd Studium Generale van de TU Delft.

Sinds 2009 heeft Vermeeren zich sterk gemaakt in Nederland om het mondiale ufo-dossier onder de aandacht te brengen van de wetenschap en het algemene publiek. Studenten van Vermeeren stelden tijdens colleges vragen over Youtube filmpjes van NASA naar aanleiding van uitspraken van astronauten over ufo’s: “Houston, we still see the alien spacecraft…”. Vermeeren besloot dat tot op de bodem uit te zoeken en kwam, mede door het groot aantal professionele getuigen (getrainde waarnemers zoals luchtverkeersleiders, piloten, militairen en zelfs astronauten) in het ‘Disclosure Project‘ van Steven Greer, tot de conclusie dat het onderwerp zeer serieuze aandacht verdiende.

Coen Vermeeren Auteur | Filosoof | Wetenschapper

 • Tegengeluid gelanceerd
  by Coen Vermeeren on april 18, 2023 at 6:00 am

  Het boek Tegengeluid is af: Naarmate politieke motieven en bedrijfsbelangen steeds nadrukkelijker de agenda’s op onze universiteiten bepalen, wordt het tegengeluid van de eigen experts steeds voortvarender gecensureerd. Dat de samenleving hier uiteindelijk de nadelige gevolgen van zal ondervinden hoeft geen betoog. Aan de hand van zijn persoonlijke ervaringen neemt dr. ir. Coen Vermeeren ons Het bericht Tegengeluid gelanceerd verscheen eerst op Coen Vermeeren.

 • “Buitenaards leven steeds waarschijnlijker”
  by Coen Vermeeren on april 16, 2023 at 10:51 am

  “Worden we voorbereid?” Die vraag wordt mij steeds vaker gesteld en het antwoord is ‘Ja!’ De vraag is alleen ‘Waarop?’ Er zijn twee smaken wat dat betreft: 1. gebaseerd op eerlijke, of | 2. op valse informatie. De eerste gaat over de informatie dat ‘we’ al heel lang contact hebben met buitenaardse beschavingen. De tweede Het bericht “Buitenaards leven steeds waarschijnlijker” verscheen eerst op Coen Vermeeren.

 • WTC-7: De Smoking Gun – deel 2
  by Coen Vermeeren on juni 18, 2022 at 9:56 am

  Onderstaand artikel is afkomstig van de website van Architects and Engineers for 9/1 Truth. Het is het 2e deel van 5 over het instorten van WTC-7 op 11 september 2001. WTC-7 is het derde gebouw dat instortte die dag, aan het einde van de middag. Het gebouw stond naast de Twin Towers, was niet geraakt Het bericht WTC-7: De Smoking Gun – deel 2 verscheen eerst op Coen Vermeeren.

 • Ufo’s zijn hot – waarom?
  by Coen Vermeeren on juni 13, 2022 at 2:06 pm

  UFO’s Onderstaande artikel is uit 2012, nadat ik naar aanleiding van een uitgebreid artikel in De Telegraaf, op de TU Delft werd gekwalificeerd als ‘ufogekkie’. Het leidde uiteindelijk tot mijn ontslag in 2017. Aan universiteiten mogen geen ‘controversiële’ onderwerpen worden besproken kennelijk, ook al heb je de hoogste kwalificatie om daar inhoudelijk iets over te Het bericht Ufo’s zijn hot – waarom? verscheen eerst op Coen Vermeeren.

 • WTC-7: De Smoking Gun – deel 1
  by Coen Vermeeren on juni 11, 2022 at 6:24 am

  Onderstaand artikel is afkomstig van de website van Architects and Engineers for 9/1 Truth. Het is het 1e deel van 5 over het instorten van WTC-7 op 11 september 2001. WTC-7 is het derde gebouw dat instortte die dag, aan het einde van de middag. Het gebouw stond naast de Twin Towers, was niet geraakt Het bericht WTC-7: De Smoking Gun – deel 1 verscheen eerst op Coen Vermeeren.

Translate »