Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Coen Vermeeren

Filosoof & Wetenschapper

Over

Coen Vermeeren is gepromoveerd luchtvaart- en ruimtevaartingenieur. Hij doceerde eerste- en tweedejaars studenten van de faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek van de TU Delft de vakken Vliegtuigmaterialen, vliegtuigconstructies en productietechnieken in de periode 2001 – 2011. Tussen 2003 – 2017 was hij ook Hoofd Studium Generale van de TU Delft.

Sinds 2009 heeft Vermeeren zich sterk gemaakt in Nederland om het mondiale ufo-dossier onder de aandacht te brengen van de wetenschap en het algemene publiek. Studenten van Vermeeren stelden tijdens colleges vragen over Youtube filmpjes van NASA naar aanleiding van uitspraken van astronauten over ufo’s: “Houston, we still see the alien spacecraft…”. Vermeeren besloot dat tot op de bodem uit te zoeken en kwam, mede door het groot aantal professionele getuigen (getrainde waarnemers zoals luchtverkeersleiders, piloten, militairen en zelfs astronauten) in het ‘Disclosure Project‘ van Steven Greer, tot de conclusie dat het onderwerp zeer serieuze aandacht verdiende.

Coen Vermeeren Auteur | Filosoof | Wetenschapper

 • Marcel Messing voor de derde keer bij Jorn Luka in The Trueman Show
  by Coen on februari 1, 2022 at 11:30 am

  Voor deze 58ste aflevering is Jorn Luka met zijn team voor de derde keer afgereisd naar de Franse Pyreneeën om op bezoek te gaan bij Marcel Messing. Jorn vertelt: “De man die ik inmiddels toch wel als mijn leermeester mag bestempelen. 25 uur in de auto in 48 uur tijd. En het was het helemaal Het bericht Marcel Messing voor de derde keer bij Jorn Luka in The Trueman Show verscheen eerst op Coen Vermeeren.

 • The Cosmic Hoax
  by Coen Vermeeren on juli 10, 2021 at 2:25 pm

  Nieuwe Documentaire van Steven Greer In deze barre tijden waarschuwt dr. Steven Greer ons voor het nogal luidruchtige tromgeroffel dat er een “Security Threat” is rond ‘mogelijke buitenaardse machten en krachten’. We hebben op dit moment sinds december 2017 de Mainstream “tic-tac” ufo’s die zijn geout – of eigenlijk gelanceerd – in de New York Het bericht The Cosmic Hoax verscheen eerst op Coen Vermeeren.

 • Cancel Cultuur aan de TU Delft
  by Coen Vermeeren on juni 22, 2021 at 1:20 pm

  Studium Generale Delft haalt zijn beste lezingen offline In het voorjaar van 2021 verwijdert Studium Generale van de TU Delft ineens en zonder aankondiging 15 van zijn meest bekeken lezingen van zijn Youtubekanaal. Niet alleen mijn lezingen maar ook die van Salomon Kroonenberg, emeritus hoogleraar van de TU. En dat terwijl ze er jarenlang op Het bericht Cancel Cultuur aan de TU Delft verscheen eerst op Coen Vermeeren.

 • Podcast met Marcel Messing
  by Coen Vermeeren on juni 18, 2021 at 9:36 am

  In het weekeinde dat Jorn Luka een interview deed met mij, interviewde hij ook in Zuid-Frankrijk ook Marcel Messing – filosoof, antropoloog en vergelijkend godsdienstwetenschapper. Het werd een buitengewoon belangrijk interview voor deze tijd, waarin Messing ook in gaat op de buitenaardse aanwezigheid – niet alleen van nu, maar al millenia. Als geen ander weet Het bericht Podcast met Marcel Messing verscheen eerst op Coen Vermeeren.

 • Podcast met Jorn Luka
  by Coen Vermeeren on juni 3, 2021 at 10:18 pm

  Eind mei een heel fijn interview gehad met Jorn Luka!     Het bericht Podcast met Jorn Luka verscheen eerst op Coen Vermeeren.