Wij Allen Per Persoon In Eenheid

CoronaJurist.nl

Burgerinitiatief

Over

Al twee jaar staat de wereld op zijn kop. Als burger, consument of ondernemer, maar ook als ambtenaar. Iedereen voelt dagelijks de impact van Covid-19 en alle gevolgen die de bestrijding ervan met zich mee brengt.

Ook in Nederland merken wij hoe lastig het is en wordt de discussie steeds vaker maar ook heftiger gevoerd en de aanpak vanuit de regering ter discussie gesteld. Wij zouden geen Nederlanders zijn wanneer niet iedereen zijn eigen mening hier over zou hebben en zijn zegje graag doet. Wij worden immers niet voor niets het land met 17 miljoen bondscoaches genoemd!

In tijden van vluchtige veranderingen qua aanpak en maatregelen is het voor velen onduidelijk om de constante stroom van nieuwe/veranderde wetgeving bij te houden.

CoronaJurist is het enige platform dat gespecialiseerd is in de Wet Tijdelijke Maatregelen.

CoronaJurist, is een burgerinitiatief van juridisch medewerkers, juristen en advocaten Al twee jaar staat de wereld op zijn kop.

Als burger, consument of ondernemer, maar ook als ambtenaar. Iedereen voelt dagelijks de impact van Covid-19 en alle gevolgen die de bestrijding ervan met zich mee brengt.

Ook in Nederland merken wij hoe lastig het is en wordt de discussie steeds vaker maar ook heftiger gevoerd en de aanpak vanuit de regering ter discussie gesteld.

Wij zouden geen Nederlanders zijn wanneer niet iedereen zijn eigen mening hier over zou hebben en zijn zegje graag doet.

Wij worden immers niet voor niets het land met 17 miljoen bondscoaches genoemd!

In tijden van vluchtige veranderingen qua aanpak en maatregelen is het voor velen onduidelijk om de constante stroom van nieuwe/veranderde wetgeving bij te houden.

Dit is waarom CoronaJurist.nl is opgericht. Om als centraal adviesorgaan te fungeren voor allerhande vragen gerelateerd aan de juridische blik met betrekking tot de tijdelijke maatregelen covid-19.

CoronaJurist.nl is een burgerinitiatief van juridisch medewerkers, juristen en advocaten die op persoonlijke titel zich als particulier inzetten om vragen te beantwoorden van burgers, ondernemers en ambtenaren over wat de exacte regels zijn.

Zo staan wij: Burgers bij met advies over werk, school, sport en ontspanning;

Ondernemers met vragen over of en hoe maatregelen betrekking hebben op het bedrijf.

Daarnaast snapt CoronaJurist.nl heel goed dat ondernemers niet altijd louter willen weten wat de regels zijn, maar vaak ook hoe ze de bedrijfsactiviteiten kunnen aanpassen om onder eventueel een andere set maatregelen te vallen (in het belang van het voortbestaan van de onderneming); En ambtenaren met voornamelijk vragen over bevoegdheden en welke regels voor ondernemers en burgers in haar Gemeente gelden. CoronaJurist.nl werkt grondig en effectief zonder enig oordeel en bekijkt elke casus op zijn eigen merites.

Translate »