Wij Allen Per Persoon In Eenheid

De Evolutie Gids

De Evolutie Gids

Updater voor jouw evolutie

Over

Missie
Wij willen een toonzettende gids met inspirerende inzichten zijn voor iedereen, die [w]evolutionair verschil wil maken. Wij geven een stem aan zinvolle, evolutionaire ideeën die tegemoetkomen aan de uitdagingen van deze tijd.
De Evolutiegids is een online inspiratiemagazine, educatieplatform & kennisnetwerk voor zinvolle evolutie.

Voor
Wij zijn een goed adres voor grensverleggers, pioniers, durfals, helpers, verbeteraars, zingevers, doeltreffers, leiders, gelovigen, niet-gelovigen, verlossers, healers, rentmeesters, betekenisgevers, waanmijders, creatiemakers, kantelaars, frisdenkers, groeiers, hartmensen, lichtbrengers. Kortom, mensen die zinvolle evolutie (willen) nastreven.

 

Logo Evolutiegids

Visie
Wij willen jouw thuishaven en jouw beste vriend zijn. Evolutie is een doorgaand proces van ontwikkeling op weg naar totaalbewustzijn, waarbij het principe van samenwerking op weg naar evolutie (wevolutie) eveneens van belang is. Wij houden je geïnspireerd door onze inzichten, interviews en tips. We geven evolutionaire denkers en doeners de mogelijkheid om als inspirator op ons podium op te treden. Wij helpen je om de dingen ten diepste te begrijpen en om zinvolle evolutie vorm te geven. Van daaruit kan elk probleem opgelost worden, want alles is mogelijk. Wij bedrijven constructieve journalistiek, niet te verwarren met het brengen van slechts goed nieuws. Wij roepen je op om daarbij het verschil te maken en jouw wereld kleur te geven.

Als we met elkaar onze vragen, dilemma’s, levens- en leiderschapslessen bespreken, is het leuker en evolueren we samen exponentieel. Want wat de wereld van vandaag nodig heeft, zijn evolutionaire inspirators die hun inzichten willen delen. Voor de Evolutiegids is de kern je blijven verwonderen en je in je hart laten raken door wat je ziet en ervaart. Iedereen die open staat voor het gedachtegoed van de EVOLUTIEGIDS is welkom.

Evolutienetwerk
Wij zijn tevens een kennisnetwerk van columnisten/gidsen die zich zeer betrokken voelt bij en een urgentie voelen over de toestand in de wereld. Vanuit hun passie werken zij aan persoonlijke, zakelijke of maatschappelijke transformatie. Onze betrokkenheid bij elkaar staat in dienst van zinvolle evolutie van de mensheid. Lees meer…

Kern
1. Omarm zelfreflectie en [zelf]ontwikkeling.
2. Probeer de weg met de minste schade te bewandelen.
3. Wees dienend en verbindend.
4. Co-creëer voor bewuste evolutie van het geheel.

Translate »