Wij Allen Per Persoon In Eenheid

De Vrijspreker

Vrijheidsnieuws

Over

De Vrijspreker is de actualiteitenrubriek van het Libertarisch Centrum.
De Vrijspreker streeft naar een maatschappij waarin ieder mens soeverein is:
ieder mens heeft het recht zijn leven te leiden zoals hij zelf wil,
zolang hij datzelfde recht van ieder ander respecteert.

LIBERTARISME, EEN INTRODUCTIE

Het libertarisme is in Nederland een bij velen nog onbekende maatschappelijke en politieke filosofie. Hiervoor zijn verschillende oorzaken te bedenken. De belangrijkste is wellicht dat een theorie die in grote mate afwijkt van onze huidige maatschappij niet snel opgepikt zal worden. En onbekend maakt onbemind. Deze inleiding is een aanzet om hier verandering in te brengen. Lees verder op Libertarian.nl

Vrijspreker.nl Actueel Commentaar en Acties in Libertarisch Perspectief

 • coming soon, the primordial code
  by Ratio on juni 4, 2023 at 5:00 pm

  De nieuwe film van Marijn Poels komt in september uit. Hier de trailer:   The post coming soon, the primordial code first appeared on Vrijspreker.nl.

 • het einde van het spaartijdperk
  by Ratio on juni 4, 2023 at 7:08 am

  Sparen, het uitstellen van behoeftebevrediging, was lange tijd een manier om maatschappelijk vooruit te komen. Of om in ieder geval meer bestaanszekerheid te verkrijgen. Het welbekende appeltje voor de dorst. The post het einde van het spaartijdperk first appeared on Vrijspreker.nl.

 • open brief in de andere krant
  by Vrijspreker on juni 4, 2023 at 5:27 am

  De Andere Krant nodigt Erik Akerboom, directeur van de AIVD, van harte uit een bezoek te brengen aan de redactie. Dit schrijft uitgever Sander Compagner in een open brief. De The post open brief in de andere krant first appeared on Vrijspreker.nl.

 • Milieubelasting Boeren.
  by Overnight on juni 3, 2023 at 8:56 am
 • Biden struikelt
  by Ratio on juni 1, 2023 at 8:18 pm

  Na eerder de gevaren van vliegtuigtrappen en fietsen te hebben ondervonden struikelt Joe Biden over een zandzakje. Ik wil dit niet groter maken dan het is. De man is 80 The post Biden struikelt first appeared on Vrijspreker.nl.

Translate »