Wij Allen Per Persoon In Eenheid

De Vrijspreker

Vrijheidsnieuws

Over

De Vrijspreker is de actualiteitenrubriek van het Libertarisch Centrum.
De Vrijspreker streeft naar een maatschappij waarin ieder mens soeverein is:
ieder mens heeft het recht zijn leven te leiden zoals hij zelf wil,
zolang hij datzelfde recht van ieder ander respecteert.

LIBERTARISME, EEN INTRODUCTIE

Het libertarisme is in Nederland een bij velen nog onbekende maatschappelijke en politieke filosofie. Hiervoor zijn verschillende oorzaken te bedenken. De belangrijkste is wellicht dat een theorie die in grote mate afwijkt van onze huidige maatschappij niet snel opgepikt zal worden. En onbekend maakt onbemind. Deze inleiding is een aanzet om hier verandering in te brengen. Lees verder op Libertarian.nl

Vrijspreker.nl Actueel Commentaar en Acties in Libertarisch Perspectief

 • Woningzoekers
  by Overnight on september 24, 2022 at 10:34 am

  Woningzoekers die vier jaar of langer op een wachtlijst staan, kunnen zich aanmelden bij het COA, Ter Apelervenen, Ter Apel. vrijspreker.nlLibjeTips voor Libje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl The post Woningzoekers first appeared on Vrijspreker.nl.

 • COLONISTAS VII
  by Vrijspreker on september 24, 2022 at 9:00 am

  Update uit Galicië! De Colonistas zijn een groep mensen die een prettiger bestaan met meer vrijheid en eigen verantwoordelijkheid nastreven. Dit willen ze samen vormgeven. Waarbij samen geen besmette collectivistische term is. Maar de hoop weergeeft om vanuit eigen kracht elkaar te versterken. (eerdere artikelen VI, V, IV, III, II, I.). voor De afgelopen weken is er veel vooruitgang The post COLONISTAS VII first appeared on Vrijspreker.nl.

 • 3/4 WEF-CORPORATISTEN VERSUS DE WERELD
  by Vrijspreker on september 24, 2022 at 7:00 am

  Globalisering heeft veel goede kanten. In de uitstekende Channel 4 documentaire ‘Globalisation is good’ van Johan Norberg uit 2003) laat Norberg zien hoe het kapitalisme wereldwijd miljoenen mensen uit de armoede omhoog tilt naar een beter bestaan. Een eeuw geleden leefde nog 90% van de wereldbevolking onder de armoedegrens, nu is dat nog slechts 10% The post 3/4 WEF-CORPORATISTEN VERSUS DE WERELD first appeared on Vrijspreker.nl.

 • demasqEU
  by Hijseenberg on september 23, 2022 at 4:01 pm
 • Uw troy ounce bij DNB en andere overpeinzingen
  by Ratio on september 23, 2022 at 12:04 pm

  Wat zou u doen als u een troy ounce goud zou krijgen? U bezit dan 31 gram tegen een goudprijs van afgerond 50 euro per gram (is momenteel 54 euro) en dit zorgt ervoor dat u 1550 euro rijker bent. Als u naar een vermogensadviseur stapt dan zullen velen u het advies geven het goud The post Uw troy ounce bij DNB en andere overpeinzingen first appeared on Vrijspreker.nl.

Translate »