Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Duurzaam Nieuws

Betrokken, kritisch, toekomstgericht

Over

Duurzaamnieuws.nl wil de transitie naar een duurzame samenleving helpen versnellen. Daar publiceren we betrouwbare, duidelijke en praktische informatie voor. Die helpt mensen en organisaties om hun duurzame doelen te behalen.

Dat doen we zo objectief mogelijk, maar niet vrijblijvend. Duurzaamnieuws.nl hanteert journalistiek met een missie.

Zo willen we een informatiebrug vormen tussen bedrijven en consumenten, tussen bestuurders en burgers. Dat doen we vanuit een duidelijke visie gericht op een duurzame toekomst. En we bieden daar handelingsperspectief bij.

Duurzaamnieuws.nl: betrokken, kritisch, toekomstgericht.

Duurzaamnieuws alles wat je weten wil over groen en over duurzaamheid

 • Meer superrijken én meer superarmen door covid
  by IPS on mei 28, 2022 at 10:32 am

  Het vermogen van miljardairs is in de eerste 24 maanden van de pandemie harder gestegen dan in 23 jaar. Het totale vermogen van de miljardairs op aarde is nu gelijk aan 13,9 procent van het wereldwijde bbp. Het bericht Meer superrijken én meer superarmen door covid verscheen eerst op Duurzaamnieuws.

 • vpro tegenlicht: wat als de handel stilvalt?
  by redactie on mei 27, 2022 at 8:43 am

  Als gevolg van geopolitieke spanningen, extremer weer en verschillende crises functioneren de lange, complexe internationale handelsstromen niet meer zo gesmeerd als voorheen. Het bericht vpro tegenlicht: wat als de handel stilvalt? verscheen eerst op Duurzaamnieuws.

 • Forse stijging milieu-investeringen van bedrijven die beroep doen op fiscale regelingen
  by redactie on mei 27, 2022 at 8:39 am

  Bedrijven hebben in 2021 fors meer geïnvesteerd in innovatieve milieuvriendelijke technieken en bedrijfsmiddelen die in aanmerking komen voor belastingvoordeel. Het bericht Forse stijging milieu-investeringen van bedrijven die beroep doen op fiscale regelingen verscheen eerst op Duurzaamnieuws.

 • Heb jij in 2022 nog een winkelpand nodig, of kies je  voor een duurzame webshop?
  by onze correspondent on mei 26, 2022 at 10:30 am

  Kun je ook als bestaande winkeleigenaar je zaak online verplaatsen? Jazeker. Tegenwoordig is  het heel gemakkelijk om een webwinkel te bouwen, dus de optie om online zaken  te gaan doen is heel reëel en veelbelovend. Het bericht Heb jij in 2022 nog een winkelpand nodig, of kies je  voor een duurzame webshop? verscheen eerst op Duurzaamnieuws.

 • 4 Perfecte redenen om stickermarketing voor jouw bedrijf in te zetten
  by onze correspondent on mei 25, 2022 at 3:57 pm

  Een marketingstrategie met stickers is een uitstekende kosteneffectieve manier om je te helpen jouw promotiedoelstellingen te bereiken. Het bericht 4 Perfecte redenen om stickermarketing voor jouw bedrijf in te zetten verscheen eerst op Duurzaamnieuws.