Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Een Oorlog Reeds Verloren

Een Oorlog Reeds Verloren

Sven-Ake Hulleman

Over

Een Oorlog Reeds Verloren is de podcast van Sven-Ake Hulleman, waarin hij de huidige systeemcrisis bespreekt en onderzoekt hoe de onthechte mens zichzelf kan terugvinden.

Alleen of met een gast, met een lach of met zwaar geschut, maar altijd met de waarheid. Elke zondag een nieuwe aflevering, eventueel geflankeerd door opnames van gesprekken, reportages en andere zaken.

Hulleman gelooft dat “bureaucratie, nepotisme en occultisme de beschaving hebben gekaapt”. Hierover spreekt hij vanaf 2019 in zijn YouTube-kanaal Een Oorlog Reeds Verloren. Hij laat zich in zijn podcasts kritisch uit over het handelen van de overheid, de Europese Unie, de bankensector en de elite in het algemeen. Hij bespreekt thema’s als de stikstofcrisis, de opwarming van de Aarde en diverse complottheorieën. Daarnaast is hij interviewer voor Café Weltschmerz. Tijdens de corona-crisis kreeg zijn kanaal in korte tijd tienduizenden volgers.

Op 15 augustus 2020 was hij de eerste spreker tijdens een demonstratie tegen de Corona-maatregelen op het Malieveld te Den Haag.

Een Oorlog Reeds Verloren met Sven-Ake Hulleman

 • Savalle zoekt de diepte: in gesprek met Patrick Savalle
  by Svenkero on mei 31, 2023 at 8:53 am

  Patrick Savalle zit aan tafel om te spreken over de zijn ‘cancellation’ en alle onderwerpen die te vaak onderbelicht blijven, maar alle focus van de schijnwerpers verdienen. Twitter: https://twitter.com/Reedsverloren Facebook: https://www.facebook.com/ReedsVerloren/ Instagram: https://www.instagram.com/hoophelderhulleman/?hl=nl Het bericht Savalle zoekt de diepte: in gesprek met Patrick Savalle verscheen voor het eerst op Een Oorlog Reeds Verloren.

 • Fasten your seatbelts: aankondiging interview Wybren van Haga en lezingen
  by Svenkero on mei 18, 2023 at 4:10 pm

  Koop nu hier je tickets voor de lezingen van Sven over de huizenmarkt en het live interview met Wybren van Haga. TICKETS: https://www.eventbrite.com/o/hoop-helder-hulleman-64818182263 vrijdag 19 mei 17:30 Den Haag Vastgoed en huizenmarkt zaterdag 20... Het bericht Fasten your seatbelts: aankondiging interview Wybren van Haga en lezingen verscheen voor het eerst op Een Oorlog Reeds Verloren.

 • Gecanceld en gevrijwaard: in gesprek met Steve van Herreweghe
  by Svenkero on mei 17, 2023 at 4:11 pm

  Steve van Herreweghe kwam langs om te spreken over zijn recente aanvaring met het establishment. Wat denkt de straffer dat er gebeurd is? Maar belangrijker nog, wat is er écht met de gestrafte gebeurd?... Het bericht Gecanceld en gevrijwaard: in gesprek met Steve van Herreweghe verscheen voor het eerst op Een Oorlog Reeds Verloren.

 • Ongemakkelijke waarheden: interview met Laurens Buijs
  by Svenkero on mei 8, 2023 at 4:44 pm

  Samen met Laurens Buijs trekt Sven de bijzondere wereld van de gender gekte in en analyseert de bijkomende fenomenen. Haal nu uw tickets voor de aankomende lezingen, wees er snel bij, er zijn maar... Het bericht Ongemakkelijke waarheden: interview met Laurens Buijs verscheen voor het eerst op Een Oorlog Reeds Verloren.

 • De doden en de levenden
  by Svenkero on mei 4, 2023 at 4:47 pm

  Sven staat stil bij de dodenherdenking van 4 mei. Niet alleen van de WOII, maar ook de WOI. Bij uitstek de dood van Jean Jaurès. De herdenking van de gestorvenen is toch altijd een... Het bericht De doden en de levenden verscheen voor het eerst op Een Oorlog Reeds Verloren.

Translate »