Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Een Oorlog Reeds Verloren

Een Oorlog Reeds Verloren

Sven-Ake Hulleman

Over

Een Oorlog Reeds Verloren is de podcast van Sven-Ake Hulleman, waarin hij de huidige systeemcrisis bespreekt en onderzoekt hoe de onthechte mens zichzelf kan terugvinden.

Alleen of met een gast, met een lach of met zwaar geschut, maar altijd met de waarheid. Elke zondag een nieuwe aflevering, eventueel geflankeerd door opnames van gesprekken, reportages en andere zaken.

Hulleman gelooft dat “bureaucratie, nepotisme en occultisme de beschaving hebben gekaapt”. Hierover spreekt hij vanaf 2019 in zijn YouTube-kanaal Een Oorlog Reeds Verloren. Hij laat zich in zijn podcasts kritisch uit over het handelen van de overheid, de Europese Unie, de bankensector en de elite in het algemeen. Hij bespreekt thema’s als de stikstofcrisis, de opwarming van de Aarde en diverse complottheorieën. Daarnaast is hij interviewer voor Café Weltschmerz. Tijdens de corona-crisis kreeg zijn kanaal in korte tijd tienduizenden volgers.

Op 15 augustus 2020 was hij de eerste spreker tijdens een demonstratie tegen de Corona-maatregelen op het Malieveld te Den Haag.

Een Oorlog Reeds Verloren met Sven-Ake Hulleman

 • Goud, zilver en inflatie: in gesprek met Milo (2/3)
  by Svenkero on januari 29, 2023 at 5:58 pm

  Het zal voor weinigen nog nieuws zijn en voor velen een pijnlijke realiteit: de torenhoge inflatie. Waar komt deze vandaan en wat betekent dit voor de waarde van goud en zilver? Kan men het... Het bericht Goud, zilver en inflatie: in gesprek met Milo (2/3) verscheen voor het eerst op Een Oorlog Reeds Verloren.

 • Een blik op de financiële markten: in gesprek met Milo (1/3)
  by Svenkero on januari 18, 2023 at 7:07 pm

  Sven is dan wel enige tijd van het toneel geweest, maar de wereld heeft in de tussentijd niet stil gestaan. Drijvende kracht achter veel van de geopolitieke ontwikkelingen is en blijft het financiële stelsel.... Het bericht Een blik op de financiële markten: in gesprek met Milo (1/3) verscheen voor het eerst op Een Oorlog Reeds Verloren.

 • Van geld tot geloof: in gesprek met Pim van Rijswijk
  by Svenkero on januari 15, 2023 at 12:06 pm

  Pim van Rijswijk is oprichter en eigenaar van de VRB Adviesgroep, full service advieskantoor voor MKB op gebied van verzorgen boekhouding en fiscale vraagstukken. De ‘wakkere’ mens kent hem misschien al van BLCKBX of... Het bericht Van geld tot geloof: in gesprek met Pim van Rijswijk verscheen voor het eerst op Een Oorlog Reeds Verloren.

 • Op de vrede: in gesprek met Bryan Roy
  by Svenkero on december 24, 2022 at 5:40 pm

  ‘We werken aan een nieuw platform’ maar zo vlak voor de kerst wilden we u deze woorden van Bryan Roy toch graag meegeven. Langzaam zullen we nog een paar video’s online zetten, en we... Het bericht Op de vrede: in gesprek met Bryan Roy verscheen voor het eerst op Een Oorlog Reeds Verloren.

 • Aankondiging lezingen: een positieve toekomst!
  by Svenkero on november 7, 2022 at 7:45 pm

  Na een periode van afwezigheid heeft Sven vandaag een boodschap voor alle volgers en belangstellenden. Naast de aankondiging van een kleine serie lezingen in de maand november licht hij ook een tipje van de... Het bericht Aankondiging lezingen: een positieve toekomst! verscheen voor het eerst op Een Oorlog Reeds Verloren.

Translate »