Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Een Oorlog Reeds Verloren

Een Oorlog Reeds Verloren

Sven-Ake Hulleman

Over

Een Oorlog Reeds Verloren is de podcast van Sven-Ake Hulleman, waarin hij de huidige systeemcrisis bespreekt en onderzoekt hoe de onthechte mens zichzelf kan terugvinden.

Alleen of met een gast, met een lach of met zwaar geschut, maar altijd met de waarheid. Elke zondag een nieuwe aflevering, eventueel geflankeerd door opnames van gesprekken, reportages en andere zaken.

Hulleman gelooft dat “bureaucratie, nepotisme en occultisme de beschaving hebben gekaapt”. Hierover spreekt hij vanaf 2019 in zijn YouTube-kanaal Een Oorlog Reeds Verloren. Hij laat zich in zijn podcasts kritisch uit over het handelen van de overheid, de Europese Unie, de bankensector en de elite in het algemeen. Hij bespreekt thema’s als de stikstofcrisis, de opwarming van de Aarde en diverse complottheorieën. Daarnaast is hij interviewer voor Café Weltschmerz. Tijdens de corona-crisis kreeg zijn kanaal in korte tijd tienduizenden volgers.

Op 15 augustus 2020 was hij de eerste spreker tijdens een demonstratie tegen de Corona-maatregelen op het Malieveld te Den Haag.

Een Oorlog Reeds Verloren met Sven-Ake Hulleman

 • Natuurlijke verrassing op de Veluwe
  by Svenkero on juni 12, 2022 at 10:02 am

  Tijdens het Pinksterweekend van 5 en 6 juni jongstleden sloot Sven met zijn team en een grote groep vrienden en volgers een mooie periode af met een gemoedelijk samenzijn. Nadat men een appelboom en... Het bericht Natuurlijke verrassing op de Veluwe verscheen voor het eerst op Een Oorlog Reeds Verloren.

 • Druppels in de rivier | #3.90
  by Svenkero on mei 29, 2022 at 7:13 pm

  De zomer breekt zo langzamerhand aan en vergeleken met de afgelopen twee jaar verkeren wij momenteel in een oase van relatieve rust. Een ideaal moment om te reflecteren op wat er allemaal is gebeurd;... Het bericht Druppels in de rivier | #3.90 verscheen voor het eerst op Een Oorlog Reeds Verloren.

 • Een daad van bevestiging | #3.89
  by Svenkero on mei 22, 2022 at 8:22 pm

  Poëzie is een daad Poëzie is een daadvan bevestiging. Ik bevestigdat ik leef, dat ik niet alleen leef. Poëzie is een toekomst, denkenaan de volgende week, aan een ander land,aan jou als je oud... Het bericht Een daad van bevestiging | #3.89 verscheen voor het eerst op Een Oorlog Reeds Verloren.

 • Van natuur, cultuur en strategie | #3.88
  by Svenkero on mei 15, 2022 at 11:00 am

  De samenleving is een uiterst complex systeem. Achter het alledaagse leven gaat een enorm samenspel van krachten schuil waarin duizenden jaren van ontwikkeling en strijd tot uiting komen en waarin de mens, zelf als... Het bericht Van natuur, cultuur en strategie | #3.88 verscheen voor het eerst op Een Oorlog Reeds Verloren.

 • Het complot om de knikkers | Het Bureau voor Occulte Zaken en Complotten #29
  by Svenkero on mei 8, 2022 at 5:19 pm

  Welke krachten spelen er achter de schermen van het financiële stelsel? Er is bij het Bureau voor Occulte Zaken en Complotten wel vaker gesproken over de duistere machten die zich achter het gordijn bevinden,... Het bericht Het complot om de knikkers | Het Bureau voor Occulte Zaken en Complotten #29 verscheen voor het eerst op Een Oorlog Reeds Verloren.

Translate »