Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Ellaster

Steun de revolutie

Over

Onder het pseudoniem Ella Ster ben ik begin 2014 begonnen met het delen van onderwerpen en gebeurtenissen die niet bericht worden door de grote mediakanalen. Begin 2016 ben ik deze blog gestart.

Deze blog is voor mensen die op zoek zijn naar de waarheid en alternatieve standpunten. Veel van wat er achter de schermen plaatsvindt wordt door de reguliere media verborgen gehouden. De daadwerkelijke politieke agenda van de heersende schaduwelite en hun gruwelijke misdaden tegen de menselijkheid blijven in de mainstream media onbesproken. Ook worden veel historische kunstschatten en geavanceerde technologie voor de mensheid geheim gehouden. Gelukkig is er een toenemend aantal klokkenluiders binnen onder andere: de Illuminati (Cabal), overheidsorganisaties en medewerkers binnen geheime zwarte-budget-projecten die steeds meer informatie lekken. De artikelen hierover bieden informatie, die helpt het referentiekader te verbreden. Daardoor kan men zaken in een steeds breder perspectief plaatsen. Het doel is om mensen op deze manier te helpen ontwaken.

Veel mensen vinden het echter moeilijk de sinistere kant van de Cabal onder ogen te zien. Maar door ook de donkere kant van de Cabal te belichten wordt deze ontmaskerd en ontkracht. De geheime agenda van de Cabal kan namelijk alleen bestaan bij de gratie van geheimhouding. Door hun geheimen prijs te geven werken hun trucjes niet meer.

Tegelijkertijd belicht ik ook de positieve kijk op de toekomst. In mijn overtuiging van de naderende ‘val van de Cabal’ zal na de massa-arrestaties van deze schaduwelite een periode van ongekende welvaart aanbreken. De verborgen gehouden technologieën zullen de kwaliteit van leven aanzienlijk verbeteren, er komt een eerlijke verdeling van de rijkdom en de mensheid zal verlost worden uit haar rol als afhankelijke schuldslaaf. Naast een nieuw economisch model en een nieuwe samenlevingsvorm op basis van de Gulden Regel (Gouden Regel), zal er ook een periode van spirituele verlichting aanbreken. Daarbij zullen we kennismaken met onze verre familieleden buiten de planeet. Dit alles bij elkaar biedt een optimistisch toekomstperspectief.

Beide aspecten – zowel de donkere schaduwkant als het zonnige toekomstperspectief – zijn essentieel om een bewustzijnsverandering tot stand te brengen. Deze blog motiveert mensen daar actief aan deel te nemen, om zo samen toe te werken naar de bevrijding van de planeet en een nieuwe gouden toekomst.

Ellaster De blog over de val van de Cabal en de transitie naar de Gouden Eeuw

 • Dr. David Martin: het bewapenen van het coronavirus begon al in de jaren ’60
  by Ella Ster on mei 29, 2023 at 1:54 pm

  Op 3 mei 2023 sprak een dertigtal sprekers op de derde Covid-top in het Europese Parlement, onder wie ook de Nederlandse prof. Theo Schetters. Een van de meest spraakmakende sprekers was dr. David Martin. Hij sprak over “een daad van biologische oorlogsvoering”, waarbij “het de bedoeling was dat de wereld een universeel vaccin zou accepteren [...] The post Dr. David Martin: het bewapenen van het coronavirus begon al in de jaren ’60 appeared first on Ellaster.

 • De bodem van de beerput is nog lang niet in zicht (deel 2)
  by Ella Ster on mei 23, 2023 at 10:22 am

  Wat zijn de feiten rond SRM (satanisch ritueel misbruik) en vip-pedonetwerken? Ella Ster sprak erover met Patricia Mensink van Alwareness Radio in deel 2 van deze serie. Waarom houdt het steeds herhaalde standpunt van veel officiële instanties ‘dat er geen bewijs is’ geen stand?   In Nederland moeten alle zaken waarbij sprake is van SRM [...] The post De bodem van de beerput is nog lang niet in zicht (deel 2) appeared first on Ellaster.

 • Advocaat Wilfred Wong sprak honderden SRM-slachtoffers: “satanisch ritueel misbruik bestaat”
  by Ella Ster on mei 20, 2023 at 8:00 am

  Wilfred Wong is een advocaat en mensenrechtenactivist die zich al 27 jaar bezighoudt met onderzoek naar satanisch ritueel misbruik (SRM). Hij heeft inmiddels honderden slachtoffers gesproken. Desondanks merkt hij dat veel mensen moeite hebben te geloven dat SRM bestaat, ook omdat het zo afschuwelijk is. “Maar het bestaat.” Wilfred Wong werd in 1993 door een [...] The post Advocaat Wilfred Wong sprak honderden SRM-slachtoffers: “satanisch ritueel misbruik bestaat” appeared first on Ellaster.

 • De illusie van veiligheid in een kwaadaardige wereld
  by Ella Ster on mei 8, 2023 at 10:11 am

  “Inmiddels ben ik een stuk ouder en tot de conclusie gekomen dat veel mensen op onze aarde simpelweg geen kennis willen hebben van dingen die te verschrikkelijk zijn. Ze leven liever in een illusie van veiligheid dan in de echte wereld waar kwaadaardige krachten de machtsposities bezetten.” “Dit onvermogen om kwaadaardigheid te confronteren is een [...] The post De illusie van veiligheid in een kwaadaardige wereld appeared first on Ellaster.

 • Hoe claimen we onze vrijheid binnen het doolhof van het rechtssysteem?
  by Ella Ster on mei 8, 2023 at 8:34 am

  “Vrijheid is uw recht” stelt rechtsfilosoof Michael van Leeuwen. Zijn controversiële boek Ken uw recht leidde tot een hevige discussie. Juristen Jeroen Pols en Hanno Wisse gingen met Michael van Leeuwen bij Blckbx in debat over enkele stellingen in het boek. Het roept vragen op of we in beginsel wel of niet vrij zijn en of we binnen het [...] The post Hoe claimen we onze vrijheid binnen het doolhof van het rechtssysteem? appeared first on Ellaster.

Translate »