Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Ellaster

Steun de revolutie

Over

Onder het pseudoniem Ella Ster ben ik begin 2014 begonnen met het delen van onderwerpen en gebeurtenissen die niet bericht worden door de grote mediakanalen. Begin 2016 ben ik deze blog gestart.

Deze blog is voor mensen die op zoek zijn naar de waarheid en alternatieve standpunten. Veel van wat er achter de schermen plaatsvindt wordt door de reguliere media verborgen gehouden. De daadwerkelijke politieke agenda van de heersende schaduwelite en hun gruwelijke misdaden tegen de menselijkheid blijven in de mainstream media onbesproken. Ook worden veel historische kunstschatten en geavanceerde technologie voor de mensheid geheim gehouden. Gelukkig is er een toenemend aantal klokkenluiders binnen onder andere: de Illuminati (Cabal), overheidsorganisaties en medewerkers binnen geheime zwarte-budget-projecten die steeds meer informatie lekken. De artikelen hierover bieden informatie, die helpt het referentiekader te verbreden. Daardoor kan men zaken in een steeds breder perspectief plaatsen. Het doel is om mensen op deze manier te helpen ontwaken.

Veel mensen vinden het echter moeilijk de sinistere kant van de Cabal onder ogen te zien. Maar door ook de donkere kant van de Cabal te belichten wordt deze ontmaskerd en ontkracht. De geheime agenda van de Cabal kan namelijk alleen bestaan bij de gratie van geheimhouding. Door hun geheimen prijs te geven werken hun trucjes niet meer.

Tegelijkertijd belicht ik ook de positieve kijk op de toekomst. In mijn overtuiging van de naderende ‘val van de Cabal’ zal na de massa-arrestaties van deze schaduwelite een periode van ongekende welvaart aanbreken. De verborgen gehouden technologieën zullen de kwaliteit van leven aanzienlijk verbeteren, er komt een eerlijke verdeling van de rijkdom en de mensheid zal verlost worden uit haar rol als afhankelijke schuldslaaf. Naast een nieuw economisch model en een nieuwe samenlevingsvorm op basis van de Gulden Regel (Gouden Regel), zal er ook een periode van spirituele verlichting aanbreken. Daarbij zullen we kennismaken met onze verre familieleden buiten de planeet. Dit alles bij elkaar biedt een optimistisch toekomstperspectief.

Beide aspecten – zowel de donkere schaduwkant als het zonnige toekomstperspectief – zijn essentieel om een bewustzijnsverandering tot stand te brengen. Deze blog motiveert mensen daar actief aan deel te nemen, om zo samen toe te werken naar de bevrijding van de planeet en een nieuwe gouden toekomst.

Ellaster De blog over de val van de Cabal en de transitie naar de Gouden Eeuw

 • Riccardo Bosi en Dr. Jan Halper-Hayes bevestigen het bestaan van militaire tribunalen
  by Ella Ster on december 1, 2023 at 2:05 pm

  Militaire tribunalen “zijn al aan de gang”, zegt Dr. Jan Halper-Hayes, die voor Amerikaanse Defensie werkt. Dat beaamt ook Riccardo Bosi, een voormalig luitenant-kolonel van de speciale troepen binnen het Australische leger, die stelt dat een wereldwijde militaire alliantie zich daarbij baseert op het ‘Amerikaanse handboek van krijgsrecht’, “om op het juiste moment de Black Hats te ondermijnen.” “Niets kan [...] The post Riccardo Bosi en Dr. Jan Halper-Hayes bevestigen het bestaan van militaire tribunalen appeared first on Ellaster.

 • Politici spreken er niet over: De “wederombouw van Nederland” die eigendom en voedselvoorziening bedreigt
  by Ella Ster on november 21, 2023 at 2:15 pm

  Nederland gaat op de schop, maar deze transitie onttrekt zich aan de democratische controle. De kartelpartijen zijn bezig met een “grote verbouwing” van Nederland, waarbij voor landbouw en visserij nauwelijks ruimte overblijft. Deze verbouwing brengt de voedselvoorziening in gevaar en ondermijnt het eigendomsrecht. The post Politici spreken er niet over: De “wederombouw van Nederland” die eigendom en voedselvoorziening bedreigt appeared first on Ellaster.

 • Ella Ster is terug op Twitter / X
  by Ella Ster on november 20, 2023 at 2:54 pm

  Er zijn verschillende manieren om Ella Ster te volgen en op de hoogte te blijven van nieuwe artikelen. Sinds kort heb ik een nieuw Twitter-account aangemaakt, waar ik niet alleen artikelen, maar ook andere berichten en perspectieven deel: @ellasterNL. Je kunt je ook abonneren op mijn Telegram-account: t.me/ella_ster of op de emailservice, waarbij je een [...] The post Ella Ster is terug op Twitter / X appeared first on Ellaster.

 • Ontvang nieuwe berichten in je mail
  by Ella Ster on november 20, 2023 at 2:06 pm

  The post Ontvang nieuwe berichten in je mail appeared first on Ellaster.

 • Reddingsmissie of kinderhandel?
  by Ella Ster on november 16, 2023 at 10:33 am

  Adoptie van gehandicapte Oekraïense kinderen  Vele tienduizenden kinderen zijn sinds de Russische invasie in februari 2022 ter adoptie naar de VS gebracht. De kinderen zouden op deze manier worden beschermd. Maar sommige van de organisaties die zich met deze adoptie bezighouden zijn uiterst schimmig. Ze zijn betrokken bij financiële schandalen en hebben nauwe banden met [...] The post Reddingsmissie of kinderhandel? appeared first on Ellaster.

Translate »