Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Ellaster

Steun de revolutie

Over

Onder het pseudoniem Ella Ster ben ik begin 2014 begonnen met het delen van onderwerpen en gebeurtenissen die niet bericht worden door de grote mediakanalen. Begin 2016 ben ik deze blog gestart.

Deze blog is voor mensen die op zoek zijn naar de waarheid en alternatieve standpunten. Veel van wat er achter de schermen plaatsvindt wordt door de reguliere media verborgen gehouden. De daadwerkelijke politieke agenda van de heersende schaduwelite en hun gruwelijke misdaden tegen de menselijkheid blijven in de mainstream media onbesproken. Ook worden veel historische kunstschatten en geavanceerde technologie voor de mensheid geheim gehouden. Gelukkig is er een toenemend aantal klokkenluiders binnen onder andere: de Illuminati (Cabal), overheidsorganisaties en medewerkers binnen geheime zwarte-budget-projecten die steeds meer informatie lekken. De artikelen hierover bieden informatie, die helpt het referentiekader te verbreden. Daardoor kan men zaken in een steeds breder perspectief plaatsen. Het doel is om mensen op deze manier te helpen ontwaken.

Veel mensen vinden het echter moeilijk de sinistere kant van de Cabal onder ogen te zien. Maar door ook de donkere kant van de Cabal te belichten wordt deze ontmaskerd en ontkracht. De geheime agenda van de Cabal kan namelijk alleen bestaan bij de gratie van geheimhouding. Door hun geheimen prijs te geven werken hun trucjes niet meer.

Tegelijkertijd belicht ik ook de positieve kijk op de toekomst. In mijn overtuiging van de naderende ‘val van de Cabal’ zal na de massa-arrestaties van deze schaduwelite een periode van ongekende welvaart aanbreken. De verborgen gehouden technologieën zullen de kwaliteit van leven aanzienlijk verbeteren, er komt een eerlijke verdeling van de rijkdom en de mensheid zal verlost worden uit haar rol als afhankelijke schuldslaaf. Naast een nieuw economisch model en een nieuwe samenlevingsvorm op basis van de Gulden Regel (Gouden Regel), zal er ook een periode van spirituele verlichting aanbreken. Daarbij zullen we kennismaken met onze verre familieleden buiten de planeet. Dit alles bij elkaar biedt een optimistisch toekomstperspectief.

Beide aspecten – zowel de donkere schaduwkant als het zonnige toekomstperspectief – zijn essentieel om een bewustzijnsverandering tot stand te brengen. Deze blog motiveert mensen daar actief aan deel te nemen, om zo samen toe te werken naar de bevrijding van de planeet en een nieuwe gouden toekomst.

Ellaster De blog over de val van de Cabal en de transitie naar de Gouden Eeuw

 • Nano-routers, aangetroffen in alle vaccinmonsters, verklaren ook hartfalen en andere problemen
  by Ella Ster on mei 12, 2022 at 6:04 am

  Het klinkt als science fiction: nano-routers die draadloze verbinding kunnen maken via Bluetooth, zelfassemblerende nano-apparaatjes en de formatie van een artificieel neuraal netwerk — maar dat is wat wetenschappers aantroffen in de vaccinvloeistoffen. Het is een verontrustende agenda die, zoals nu al blijkt, tot veel gezondheidsproblemen kan leiden. Ricardo Delgado Martín is de oprichter en [...] The post Nano-routers, aangetroffen in alle vaccinmonsters, verklaren ook hartfalen en andere problemen appeared first on Ellaster.

 • Waarom de elite een onmenselijke agenda nastreeft (3)
  by Ella Ster on april 29, 2022 at 10:06 am

  Na het lezen van deze serie zal veel duidelijk worden over de New World Order-agenda. De reden van het grafeen in vaccins, de 5G, het transhumanisme, het machinebewustzijn. Het is onderdeel van een agenda die de mensheid niet dient. Een onmenselijke agenda. Deze serie maakt duidelijk wie deze werkelijk dient, wat het lange termijn plan [...] The post Waarom de elite een onmenselijke agenda nastreeft (3) appeared first on Ellaster.

 • Waarom de elite streeft naar het transhumanisme en onsterfelijkheid (2)
  by Ella Ster on april 21, 2022 at 5:50 am

  De superieure koninklijke bloedlijnen doen er alles aan om hun bloed zuiver te houden. Hun DNA is anders en alles is erop gericht om hun unieke identiteit te behouden en om het menselijk DNA te laten versmelten met technologie. Een lange termijn-agenda die leidt naar de transhumanistische mens waarbij de menselijke identiteit verloren gaat. Door [...] The post Waarom de elite streeft naar het transhumanisme en onsterfelijkheid (2) appeared first on Ellaster.

 • Waarom de elite streeft naar het transhumanisme en de New World Order (1)
  by Ella Ster on april 17, 2022 at 6:52 am

  Juan O’Savin schetst in een serie video’s het grote plaatje van de Cabal en hun agenda. Wat drijft hen? Wat geloven zij? Waarom streven ze naar de transhumanistische agenda en de New World Order? Hoe verhoudt zich dit tot de huidige vaccinatie-agenda? De antwoorden op deze vragen zullen je schokken, maar bieden ook helderheid over [...] The post Waarom de elite streeft naar het transhumanisme en de New World Order (1) appeared first on Ellaster.

 • Hugo de Jonge – de aangifte, de mondkapjesdeal, de leugens en meer
  by Ella Ster on april 11, 2022 at 12:00 pm

  De bagger die omhoogkomt over Hugo de Jonge is zo groot dat zelfs de reguliere media haar ogen er niet langer voor kunnen sluiten. Burgerjournalisten hebben met de WOB-verzoeken dermate veel aanwijzingen boven water gekregen dat het belachelijk wordt om nog langer te ontkennen dat de overheid zich schuldig heeft gemaakt aan opzettelijk wanbeleid. Door [...] The post Hugo de Jonge – de aangifte, de mondkapjesdeal, de leugens en meer appeared first on Ellaster.