Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Ellaster

Steun de revolutie

Over

Onder het pseudoniem Ella Ster ben ik begin 2014 begonnen met het delen van onderwerpen en gebeurtenissen die niet bericht worden door de grote mediakanalen. Begin 2016 ben ik deze blog gestart.

Deze blog is voor mensen die op zoek zijn naar de waarheid en alternatieve standpunten. Veel van wat er achter de schermen plaatsvindt wordt door de reguliere media verborgen gehouden. De daadwerkelijke politieke agenda van de heersende schaduwelite en hun gruwelijke misdaden tegen de menselijkheid blijven in de mainstream media onbesproken. Ook worden veel historische kunstschatten en geavanceerde technologie voor de mensheid geheim gehouden. Gelukkig is er een toenemend aantal klokkenluiders binnen onder andere: de Illuminati (Cabal), overheidsorganisaties en medewerkers binnen geheime zwarte-budget-projecten die steeds meer informatie lekken. De artikelen hierover bieden informatie, die helpt het referentiekader te verbreden. Daardoor kan men zaken in een steeds breder perspectief plaatsen. Het doel is om mensen op deze manier te helpen ontwaken.

Veel mensen vinden het echter moeilijk de sinistere kant van de Cabal onder ogen te zien. Maar door ook de donkere kant van de Cabal te belichten wordt deze ontmaskerd en ontkracht. De geheime agenda van de Cabal kan namelijk alleen bestaan bij de gratie van geheimhouding. Door hun geheimen prijs te geven werken hun trucjes niet meer.

Tegelijkertijd belicht ik ook de positieve kijk op de toekomst. In mijn overtuiging van de naderende ‘val van de Cabal’ zal na de massa-arrestaties van deze schaduwelite een periode van ongekende welvaart aanbreken. De verborgen gehouden technologieën zullen de kwaliteit van leven aanzienlijk verbeteren, er komt een eerlijke verdeling van de rijkdom en de mensheid zal verlost worden uit haar rol als afhankelijke schuldslaaf. Naast een nieuw economisch model en een nieuwe samenlevingsvorm op basis van de Gulden Regel (Gouden Regel), zal er ook een periode van spirituele verlichting aanbreken. Daarbij zullen we kennismaken met onze verre familieleden buiten de planeet. Dit alles bij elkaar biedt een optimistisch toekomstperspectief.

Beide aspecten – zowel de donkere schaduwkant als het zonnige toekomstperspectief – zijn essentieel om een bewustzijnsverandering tot stand te brengen. Deze blog motiveert mensen daar actief aan deel te nemen, om zo samen toe te werken naar de bevrijding van de planeet en een nieuwe gouden toekomst.

Ellaster De blog over de val van de Cabal en de transitie naar de Gouden Eeuw

 • Verbied de regering Nederland in een oorlog te betrekken
  by Ella Ster on februari 4, 2023 at 3:14 pm

  Mark Rutte verklaarde dat de oorlog in Oekraïne onze oorlog is. Vervolgens leverde de regering geld en wapens. Op 25 januari 2023 maakte Nederland bekend zware tanks te gaan leveren aan Oekraïne. Hiermee brengt de Nederlandse regering ons land en de Nederlanders in gevaar. Dit is niet onze oorlog! Wil jij in plaats van escalatie een [...] The post Verbied de regering Nederland in een oorlog te betrekken appeared first on Ellaster.

 • Benjamin Fulford: De overgave van Baron de Rothschild zorgt voor aanzienlijke machtsverschuiving 
  by Dédée on januari 30, 2023 at 9:06 am

  Voormalig bokser Nino (David) Rodriguez spreekt in onderstaande video met Benjamin Fulford die machtsverschuivingen op het hoogste niveau waarneemt. Ook is er een wisseling van de macht binnen de Amerikaanse politiek, waarbij Fulford beweert dat er twee Trumps zijn en Biden niet de echte Biden is. Zowel Trump als Biden zijn chantabel gemaakt. Benjamin Fulford [...] The post <strong>Benjamin Fulford: De overgave van Baron de Rothschild zorgt voor aanzienlijke machtsverschuiving </strong> appeared first on Ellaster.

 • Het Andere Nieuws
  by Ella Ster on januari 28, 2023 at 11:20 am

  Op de website van Het Andere Nieuws vind je een overzicht van allerlei actuele nieuwsberichten, artikelen en video’s van de onafhankelijke media. Vaak het andere nieuws, of het andere perspectief, dat je niet bij de mainstreammedia-kanalen ziet. Veel bezoekers gebruiken het als overzichtspagina om van daaruit op de hoogte te raken van allerlei publicaties die [...] The post Het Andere Nieuws appeared first on Ellaster.

 • Truth Be Told Rally, Londen: Een stem geven aan gewonden en nabestaanden
  by Ella Ster on januari 25, 2023 at 10:33 am

  Op 21 januari gooiden demonstranten witte rozen over de hekken van 10 Downing Street (het woon- en werkadres van de Britse premier) om de slachtoffers van de Covid-vaccinatieschade te eren. Dit was samen met een vreedzame optocht naar het kantoor van de BBC, onderdeel van een serie protestacties van de Truth Be Told Rally. De [...] The post Truth Be Told Rally, Londen: Een stem geven aan gewonden en nabestaanden appeared first on Ellaster.

 • De dubieuze invloed op klimaatverandering, geo-engineering en weermodificatie
  by Ella Ster on januari 21, 2023 at 10:19 pm

  De mens zou verantwoordelijk zijn voor klimaatverandering en de daaruit volgende extreme weersomstandigheden. Wanneer we echter alle factoren meewegen die van invloed zijn op ons klimaat en het weer, kunnen we afvragen hoe groot de invloed van de mens is. De grootste beïnvloeding vindt plaats door weermodificatie en geo-engineering. Prof. Skidmore is hoogleraar economie aan [...] The post De dubieuze invloed op klimaatverandering, geo-engineering en weermodificatie appeared first on Ellaster.

Translate »