Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Ellaster

Steun de revolutie

Over

Onder het pseudoniem Ella Ster ben ik begin 2014 begonnen met het delen van onderwerpen en gebeurtenissen die niet bericht worden door de grote mediakanalen. Begin 2016 ben ik deze blog gestart.

Deze blog is voor mensen die op zoek zijn naar de waarheid en alternatieve standpunten. Veel van wat er achter de schermen plaatsvindt wordt door de reguliere media verborgen gehouden. De daadwerkelijke politieke agenda van de heersende schaduwelite en hun gruwelijke misdaden tegen de menselijkheid blijven in de mainstream media onbesproken. Ook worden veel historische kunstschatten en geavanceerde technologie voor de mensheid geheim gehouden. Gelukkig is er een toenemend aantal klokkenluiders binnen onder andere: de Illuminati (Cabal), overheidsorganisaties en medewerkers binnen geheime zwarte-budget-projecten die steeds meer informatie lekken. De artikelen hierover bieden informatie, die helpt het referentiekader te verbreden. Daardoor kan men zaken in een steeds breder perspectief plaatsen. Het doel is om mensen op deze manier te helpen ontwaken.

Veel mensen vinden het echter moeilijk de sinistere kant van de Cabal onder ogen te zien. Maar door ook de donkere kant van de Cabal te belichten wordt deze ontmaskerd en ontkracht. De geheime agenda van de Cabal kan namelijk alleen bestaan bij de gratie van geheimhouding. Door hun geheimen prijs te geven werken hun trucjes niet meer.

Tegelijkertijd belicht ik ook de positieve kijk op de toekomst. In mijn overtuiging van de naderende ‘val van de Cabal’ zal na de massa-arrestaties van deze schaduwelite een periode van ongekende welvaart aanbreken. De verborgen gehouden technologieën zullen de kwaliteit van leven aanzienlijk verbeteren, er komt een eerlijke verdeling van de rijkdom en de mensheid zal verlost worden uit haar rol als afhankelijke schuldslaaf. Naast een nieuw economisch model en een nieuwe samenlevingsvorm op basis van de Gulden Regel (Gouden Regel), zal er ook een periode van spirituele verlichting aanbreken. Daarbij zullen we kennismaken met onze verre familieleden buiten de planeet. Dit alles bij elkaar biedt een optimistisch toekomstperspectief.

Beide aspecten – zowel de donkere schaduwkant als het zonnige toekomstperspectief – zijn essentieel om een bewustzijnsverandering tot stand te brengen. Deze blog motiveert mensen daar actief aan deel te nemen, om zo samen toe te werken naar de bevrijding van de planeet en een nieuwe gouden toekomst.

Ellaster De blog over de val van de Cabal en de transitie naar de Gouden Eeuw

 • Terug naar de kern in een wereld van harmonie, vreugde en magische dolfijnen
  by Ella Ster on september 23, 2022 at 8:36 am

  Er zijn vele manieren om terug te komen tot hetgeen we diep van binnen in wezen zijn. Tijdens een reis met een groep vrienden naar het leefgebied van wilde dolfijnen maakten we kennis met een wereld vol harmonie en vreugdevolle energie. Een week ondergedompeld in de magische onderwaterwereld van dolfijnen werkt als een grote persoonlijke [...] The post Terug naar de kern in een wereld van harmonie, vreugde en magische dolfijnen appeared first on Ellaster.

 • Jessie Czebotar: huiszoeking in Trump’s Mar-a-Lago had te maken met kindermisbruikdossier
  by Ella Ster on september 2, 2022 at 7:27 am

  Was Donald Trump op de hoogte van de video Frazzledrip die op de Anthony Weiner laptop stond? Had hij verzegelde documenten in bezit die compromitterend zijn voor zijn politieke rivaal Hillary Clinton? De getuigenis van Jessie Czebotar werpt een geheel nieuw licht op de recente huiszoeking van Mar-a-Lago. Op 8 augustus 2022 doorzocht de FBI [...] The post Jessie Czebotar: huiszoeking in Trump’s Mar-a-Lago had te maken met kindermisbruikdossier appeared first on Ellaster.

 • Weefselklonters in bloedvaten blijken zelf-assemblerende elektronische circuits te zijn
  by Ella Ster on augustus 30, 2022 at 11:01 am

  Uit analyse blijkt dat de witte rubberachtige stolsels in bloedvaten zelf-assemblerende biostructuren zijn. Ze bestaan uit metaaldeeltjes die we in elektronische componenten zien. Het maakt mensen kwetsbaar voor aanvallen met energiewapens. Het is onderdeel van de transhumanistische agenda. Toch denk ik dat deze plannen ondermijnd zullen worden. Dr. Jane Ruby spreekt in onderstaande video met [...] The post Weefselklonters in bloedvaten blijken zelf-assemblerende elektronische circuits te zijn appeared first on Ellaster.

 • De perikelen omtrent vrouwen met een penis en mensen met een baarmoeder
  by Ella Ster on augustus 24, 2022 at 9:53 am

  Het bereiken van gendergelijkheid en bekrachtigen van vrouwen en meisjes is één van de duurzaamheidsdoelstellingen van de Verenigde Naties (SDG 5). Daarnaast committeren steeds meer overheden en organisaties zich aan de inclusiviteitsagenda, van het World Economic Forum, die inclusiviteit en gendergelijkheid voor de LBGTI+-community nastreeft. Deze doelstellingen blijken in de praktijk vaak op gespannen voet [...] The post De perikelen omtrent vrouwen met een penis en mensen met een baarmoeder appeared first on Ellaster.

 • NASA: klimaatverandering is het gevolg van de veranderende baan van de aarde om de zon
  by Ella Ster on augustus 11, 2022 at 8:25 am

  Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat de veranderingen die optreden in de planetaire weerpatronen volledig natuurlijk en normaal zijn. Maar NASA heeft, om wat voor reden dan ook, ervoor gekozen om het narratief van de door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde te laten voortbestaan. Ze [...] The post NASA: klimaatverandering is het gevolg van de veranderende baan van de aarde om de zon appeared first on Ellaster.

Translate »