Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Ellaster

Steun de revolutie

Over

Onder het pseudoniem Ella Ster ben ik begin 2014 begonnen met het delen van onderwerpen en gebeurtenissen die niet bericht worden door de grote mediakanalen. Begin 2016 ben ik deze blog gestart.

Deze blog is voor mensen die op zoek zijn naar de waarheid en alternatieve standpunten. Veel van wat er achter de schermen plaatsvindt wordt door de reguliere media verborgen gehouden. De daadwerkelijke politieke agenda van de heersende schaduwelite en hun gruwelijke misdaden tegen de menselijkheid blijven in de mainstream media onbesproken. Ook worden veel historische kunstschatten en geavanceerde technologie voor de mensheid geheim gehouden. Gelukkig is er een toenemend aantal klokkenluiders binnen onder andere: de Illuminati (Cabal), overheidsorganisaties en medewerkers binnen geheime zwarte-budget-projecten die steeds meer informatie lekken. De artikelen hierover bieden informatie, die helpt het referentiekader te verbreden. Daardoor kan men zaken in een steeds breder perspectief plaatsen. Het doel is om mensen op deze manier te helpen ontwaken.

Veel mensen vinden het echter moeilijk de sinistere kant van de Cabal onder ogen te zien. Maar door ook de donkere kant van de Cabal te belichten wordt deze ontmaskerd en ontkracht. De geheime agenda van de Cabal kan namelijk alleen bestaan bij de gratie van geheimhouding. Door hun geheimen prijs te geven werken hun trucjes niet meer.

Tegelijkertijd belicht ik ook de positieve kijk op de toekomst. In mijn overtuiging van de naderende ‘val van de Cabal’ zal na de massa-arrestaties van deze schaduwelite een periode van ongekende welvaart aanbreken. De verborgen gehouden technologieën zullen de kwaliteit van leven aanzienlijk verbeteren, er komt een eerlijke verdeling van de rijkdom en de mensheid zal verlost worden uit haar rol als afhankelijke schuldslaaf. Naast een nieuw economisch model en een nieuwe samenlevingsvorm op basis van de Gulden Regel (Gouden Regel), zal er ook een periode van spirituele verlichting aanbreken. Daarbij zullen we kennismaken met onze verre familieleden buiten de planeet. Dit alles bij elkaar biedt een optimistisch toekomstperspectief.

Beide aspecten – zowel de donkere schaduwkant als het zonnige toekomstperspectief – zijn essentieel om een bewustzijnsverandering tot stand te brengen. Deze blog motiveert mensen daar actief aan deel te nemen, om zo samen toe te werken naar de bevrijding van de planeet en een nieuwe gouden toekomst.

Ellaster De blog over de val van de Cabal en de transitie naar de Gouden Eeuw

 • Balsemers wereldwijd zien vreemde witte structuren in het bloed
  by Ella Ster on mei 15, 2024 at 11:10 am

  Del Bigtree van The Highwire zit aan tafel met twee balsemers die vreemde zaken opmerkten bij overledenen. The post Balsemers wereldwijd zien vreemde witte structuren in het bloed appeared first on Ellaster.

 • Topadviseur Obama verdacht van seksueel kindermisbruik
  by Ella Ster on mei 5, 2024 at 9:24 am

  Een voormalig topadviseur van Obama, ­die ook voor Hillary Clinton werkte, Rahamim ‘Rami’ Shy, wordt verdacht van seksueel kindermisbruik. Shy is de volgende in de rij van topambtenaren in de kring van Obama en Clinton die wordt gelinkt aan pedofilie. The post Topadviseur Obama verdacht van seksueel kindermisbruik appeared first on Ellaster.

 • De AIVD op bezoek
  by Ella Ster on april 25, 2024 at 5:22 am

  Welke vragen stel je als de baas van de AIVD op bezoek komt? Sander Compagner uitte zijn kritiek op het polariserende AIVD-rapport. Met LuMens bespreekt hij een aantal onderwerpen waar men op gericht zou moeten zijn om een goed functionerende rechtsstaat te waarborgen. The post De AIVD op bezoek appeared first on Ellaster.

 • De doofpotconstructie
  by Ella Ster on april 19, 2024 at 6:44 am

  Georganiseerd sadistisch kindermisbruik bestaat, maar blijft meestal onbestraft. Het onderzoek van de commissie Hendriks onder de vlag van Justitie deugt niet. Tijd voor een second opinion. The post De doofpotconstructie appeared first on Ellaster.

 • De kwantumsprong heeft al plaatsgevonden
  by Ella Ster on april 15, 2024 at 7:19 am

  Christina von Dreien: De veranderingen zijn niet meer te stoppen. Maar wees geen ‘voedsel’. Verander je energie. Leef in de frequentie van liefde. The post De kwantumsprong heeft al plaatsgevonden appeared first on Ellaster.

Translate »