Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Epoque

Epoque

Magazine

Over

Onder redactie van Henk-Jan Prosman en Tom Zwitser is medio 2018 een nieuwe glossy gelanceerd in het Nederlands taalgebied: Epoque Magazine, klassiek magazine voor trends, cultuur en lifestyle.

Epoque springt in een gat dat al langer aanwezig is op de Nederlandse bladenmarkt: het is gericht op langlopende trends op gebied van economie, literatuur, kunst, (geo)politiek, onderwijs en opvoeding. Ieder nummer heeft een katern van ±25 pagina’s rond een thema. Thema’s worden over meerdere essays en achtergrondcommentaren ontleed.

Een ander belangrijk deel zijn reportages en dossiers. Dossiers besteden aandacht aan gevoelige maatschappelijke onderwerpen als gaswinning en pulsvisserij en Europese regelgeving. (Foto)-reportages gaan over unieke en vakbekwame ondernemers, en beeldend kunstenaars. En met de kunst is ook het laatste vaste onderdeel aangeboord. Epoque besteedt niet alleen veel aandacht aan het chroniqueren van de kunst en literatuur, maar zal ook literatuur, poëzie en essayistiek plaatsen.

Ten slotte, in Epoque is er altijd ruimte voor een uniek commentaar, essay of column. Dit is een medium waar je nooit in raakt uitgelezen en zelfs na jaren nog weer uit de kast pakt. Abonneer je, het is echt een geweldig project!

 

Translate »