Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Farmers Defence Force

Steun onze boeren: steun elkaar!

Over

Onze vereniging zet zich primair in voor het behartigen van belangen van de leden uit de agrarische sector. Verder heeft onze vereniging als doel het verbeteren van de marktpositie van de boer in de keten, er dient een betere en eerlijker verdeling van marges te komen ten gunste van onze leden. Tevens richt de vereniging zich op het ondersteunen van de stichting Farmers Defence Force.

Hoe meer leden, hoe groter de invloed is die wie kunnen genereren op het beleid van het Ministerie van LNV in Den Haag.  De ledenbijdrage is, omwille van de omvang die we nodig hebben om invloed uit te kunnen oefenen, relatief laag. Het is belangrijk nu lid te worden, zodra er daadwerkelijk voordelen voor de leden behaald zijn, behoort een (tijdelijke) ledenstop tot de mogelijkheden.

Hoe groter het aantal bedrijfsleden hoe meer veranderingen we als vereniging teweeg kunnen brengen en dat levert u, als bedrijfslid, voordeel op uiteraard!

Farmers Defence Force Steun onze boeren; steun elkaar!

 • FDF-Brief aan de Staat: legalisatieprogramma binnen een maand!
  by secretariaat@farmersdefenceforce.nl on mei 17, 2022 at 9:13 am

  Zoals jullie weten, heeft FDF aangekondigd om een spoedprocedure tegen de Staat te starten voor de bij FDF aangemelde PAS-melders, om op korte termijn legalisatie af te dwingen op grond van de Wet stikstofreductie en natuurverbetering (Wsn). Die wet trad op 1 juli 2021 in werking met de duidelijke opdracht aan de minister om in Het bericht FDF-Brief aan de Staat: legalisatieprogramma binnen een maand! verscheen eerst op Farmers Defence Force.

 • Druk op VION heeft resultaat: directie distantieert zich van brief aan varkenshouders en houdt de huidige notering van €1,80 in stand
  by secretariaat@farmersdefenceforce.nl on mei 16, 2022 at 6:55 am

  In deze brief die Duitse varkenshouders afgelopen week ontvingen, kondigde VION aan de komende week slechts 1,60 euro te gaan uitbetalen in plaats van de Duitse notering die op €1,80 ligt. In een persbericht heeft VION laten weten dat deze brief niet langs de directie was gegaan en dat ook zij de Duitse notering zullen respecteren. Het bericht Druk op VION heeft resultaat: directie distantieert zich van brief aan varkenshouders en houdt de huidige notering van €1,80 in stand verscheen eerst op Farmers Defence Force.

 • Doelstelling Staghouwer in Brussel: TERMINATE farms
  by secretariaat@farmersdefenceforce.nl on april 29, 2022 at 3:49 pm

  Op 17 januari 2022 diende de DDB een WOB-verzoek in bij de Europese Commissie DG Milieu, Biodiversiteit, Landgebruik en Management aangaande o.a. over het gesprek dat Minister Staghouwer op die datum had met de Cmr SINKEVIČIUS, Eurocommissaris belast met Milieu, Oceanen en Visserij. Het ‘flitsverslag’ dat de DDB onlangs in reactie ontving, maakt duidelijk wat Het bericht Doelstelling Staghouwer in Brussel: TERMINATE farms verscheen eerst op Farmers Defence Force.

 • FDF Team varkens organiseert eind mei een nieuwe bijeenkomst
  by secretariaat@farmersdefenceforce.nl on april 25, 2022 at 9:58 am

  Beste Leden Na onze eerste bijeenkomst van FDF Team Varkens op 15 maart in Wanroij, zijn we achter de schermen druk bezig geweest met het realiseren van onze doelstelling: een betere opbrengst voor onze deelnemende varkenshouders. En er zijn inmiddels positieve ontwikkelingen te melden! Zoals het er nu uitziet zullen we midden mei een aantal Het bericht FDF Team varkens organiseert eind mei een nieuwe bijeenkomst verscheen eerst op Farmers Defence Force.

 • Red de geborgde zetels voor landbouw: stuur een mail naar PVV!
  by secretariaat@farmersdefenceforce.nl on april 23, 2022 at 4:52 pm

  Strijders, Zoals jullie ongetwijfeld gehoord hebben, dreigt de landbouwsector haar geborgde zetels te verliezen. De PVV kan het verschil maken, maar stelt zich tot nu toe op het standpunt dat ze af willen van de geborgde zetels. Dit kunnen we niet laten gebeuren! Daarom vragen we jullie om de brief die je hier kunt downloaden Het bericht Red de geborgde zetels voor landbouw: stuur een mail naar PVV! verscheen eerst op Farmers Defence Force.