Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Farmers Defence Force

Steun onze boeren: steun elkaar!

Over

Onze vereniging zet zich primair in voor het behartigen van belangen van de leden uit de agrarische sector. Verder heeft onze vereniging als doel het verbeteren van de marktpositie van de boer in de keten, er dient een betere en eerlijker verdeling van marges te komen ten gunste van onze leden. Tevens richt de vereniging zich op het ondersteunen van de stichting Farmers Defence Force.

Hoe meer leden, hoe groter de invloed is die wie kunnen genereren op het beleid van het Ministerie van LNV in Den Haag.  De ledenbijdrage is, omwille van de omvang die we nodig hebben om invloed uit te kunnen oefenen, relatief laag. Het is belangrijk nu lid te worden, zodra er daadwerkelijk voordelen voor de leden behaald zijn, behoort een (tijdelijke) ledenstop tot de mogelijkheden.

Hoe groter het aantal bedrijfsleden hoe meer veranderingen we als vereniging teweeg kunnen brengen en dat levert u, als bedrijfslid, voordeel op uiteraard!

Farmers Defence Force Steun onze boeren; steun elkaar!

 • FDF bezocht op dinsdag 31 januari de Tweede Kamer!
  by secretariaat@farmersdefenceforce.nl on februari 1, 2023 at 12:16 pm

  Een afvaardiging van FDF heeft op dinsdag 31 januari de Tweede Kamer bezocht om met vertegenwoordigers van verschillende politieke partijen te praten over de toekomst van de landbouw en de verkiezingscampagne waaraan FDF op dit moment werkt. Een campagne waarmee we ALLE Nederlanders bewust gaan maken van het BELANG OM TE GAAN STEMMEN!!! Om de Het bericht FDF bezocht op dinsdag 31 januari de Tweede Kamer! verscheen eerst op Farmers Defence Force.

 • Doneeractie Provinciale Staten 2023 campagne
  by Redactie on januari 26, 2023 at 2:36 pm

  Provinciale Staten 2023: Help mee het verschil te maken!! De grootste anti-kabinet campagne in de historie van Nederland heeft uw hulp nodig. Geef royaal voor een beter en democratischer Nederland. Het bericht Doneeractie Provinciale Staten 2023 campagne verscheen eerst op Farmers Defence Force.

 • Zoek de verschillen: RVO-Exportcijfers vleesvarkens naar Duitsland en Duitse slachtcijfers Nederlandse vleesvarkens
  by secretariaat@farmersdefenceforce.nl on januari 19, 2023 at 12:19 pm

  FDF heeft opheldering gevraagd aan Minister Piet Adema en RVO over informatie die we van onze Duitse relaties hebben ontvangen, waaruit blijkt dat er opvallende verschillen zitten in de door RVO gepubliceerde exportcijfers van Nederlandse vleesvarkens naar Duitsland en Duitse slachtcijfers van Nederlandse vleesvarkens. Grote verschillen Om een goed beeld van de markt te hebben Het bericht Zoek de verschillen: RVO-Exportcijfers vleesvarkens naar Duitsland en Duitse slachtcijfers Nederlandse vleesvarkens verscheen eerst op Farmers Defence Force.

 • Het Beleidsadvies van de Landsadvocaat: selectief en onjuist
  by secretariaat@farmersdefenceforce.nl on januari 12, 2023 at 3:03 pm

  Wanneer de situatie inmiddels niet zo extreem bedreigend zou zijn voor duizenden boerengezinnen en -bedrijven, zou je kunnen lachen om ministers binnen Rutte 4, die woorden als “Dit is het eerlijke verhaal” in de mond nemen. Christianne van der Wal – Minister van Stikstof en Natuur – heeft inmiddels een behoorlijk kwalijke reputatie als het Het bericht Het Beleidsadvies van de Landsadvocaat: selectief en onjuist verscheen eerst op Farmers Defence Force.

 • VACATURE/GEZOCHT
  by secretariaat@farmersdefenceforce.nl on januari 11, 2023 at 7:44 pm

  Ben jij die Vos voor wie geen hack te hoog gegrepen is? Die de vijand van de boeren het zwijgen oplegde? Die met vuur en passie strijdt voor onze boeren? Die ons allemaal in het hart heeft geraakt met je prachtige actie? Meld je dan bij FDF, want jij blijkt een Strijder, een Klasse Apart. Het bericht VACATURE/GEZOCHT verscheen eerst op Farmers Defence Force.

Translate »