Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Farmers Defence Force

Steun onze boeren: steun elkaar!

Over

Onze vereniging zet zich primair in voor het behartigen van belangen van de leden uit de agrarische sector. Verder heeft onze vereniging als doel het verbeteren van de marktpositie van de boer in de keten, er dient een betere en eerlijker verdeling van marges te komen ten gunste van onze leden. Tevens richt de vereniging zich op het ondersteunen van de stichting Farmers Defence Force.

Hoe meer leden, hoe groter de invloed is die wie kunnen genereren op het beleid van het Ministerie van LNV in Den Haag.  De ledenbijdrage is, omwille van de omvang die we nodig hebben om invloed uit te kunnen oefenen, relatief laag. Het is belangrijk nu lid te worden, zodra er daadwerkelijk voordelen voor de leden behaald zijn, behoort een (tijdelijke) ledenstop tot de mogelijkheden.

Hoe groter het aantal bedrijfsleden hoe meer veranderingen we als vereniging teweeg kunnen brengen en dat levert u, als bedrijfslid, voordeel op uiteraard!

Farmers Defence Force Steun onze boeren; steun elkaar!

 • Burgemeesters: Kom op voor de democratie! Verbied antidemocratische betogingen van linkse anarchisten!
  by Albert Markerink on november 27, 2023 at 11:08 am

  De Partij voor de Vrijheid (PVV) heeft de afgelopen Tweede Kamerverkiezingen overtuigend gewonnen. In verschillende grote steden wordt inmiddels door extreemlinkse anarchisten ‘geprotesteerd’ tegen de aanvaarding van de verkiezingsuitslag. Wij vinden dat de burgemeesters van de betrokken gemeenten deze ‘betogingen’ moeten verbieden! Onze betogingen zijn ook vaak verboden en ons recht op vrijheid van vreedzame Het bericht Burgemeesters: Kom op voor de democratie! Verbied antidemocratische betogingen van linkse anarchisten! verscheen eerst op Farmers Defence Force.

 • Na de politieke aardverschuiving volgde een tsunami. Het Nederlandse volk staat op!
  by Albert Markerink on november 23, 2023 at 6:02 pm

  Niets veranderde er ten goede na de politieke aardverschuiving op 15 maart. De partijen VVD, D66, CDA, CU,  Groen Links en PvdA bleven zelfgenoegzaam en met minachting de Nederlandse bevolking overstelpen met lastenverhogingen, crises (o.a. migratie, koopkrachtvermindering) en ondemocratische besluiten uit Brussel, New York en Davos. Stem ze weg FDF riep de Nederlanders daarom voor 22 november Het bericht Na de politieke aardverschuiving volgde een tsunami. Het Nederlandse volk staat op! verscheen eerst op Farmers Defence Force.

 • Onvoorstelbaar meedogenloze minister Adema moet antwoorden leveren!
  by Albert Markerink on november 21, 2023 at 7:03 pm

  De ontwijkende antwoorden van Minister Adema op onze Kamervragen en de nieuwe inzichten door het rapport dat in opdracht van onszelf door deskundigen is uitgevoerd over de herkomst van het Blauwtongvirus, plus de – op z’n zachts gezegd – onvoorstelbaar meedogenloze opstelling van Adema over de ontstane schade voor individuele veehouders, die al ruim 30.000 Het bericht Onvoorstelbaar meedogenloze minister Adema moet antwoorden leveren! verscheen eerst op Farmers Defence Force.

 • Evaluatie van WUR onderzoek naar Blauwtong roept vragen op!
  by Albert Markerink on november 20, 2023 at 9:07 pm

  Op 21 oktober jl. liet ik weten dat het aannemelijk – en het uitzoeken waard – was dat de Blauwtonguitbraak die sinds september de Nederlandse schapen- en rundveehouderij teistert, naar Nederland is gereisd via het huisafval uit Italië. 900 ton Italiaans huisvuil – waarvan meer dan de helft bestaat uit GFT, papier en karton, dat Het bericht Evaluatie van WUR onderzoek naar Blauwtong roept vragen op! verscheen eerst op Farmers Defence Force.

 • Beantwoording Kamervragen De Jonge, roepen meer vragen op. Van Zanen en Bergkamp: boekjes te buiten!
  by Albert Markerink on november 20, 2023 at 7:50 pm

  Strijders, Door tussenkomst van Wybren van Haga heb ik vragen gesteld aan demissionair minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Hugo de Jonge. Mijn vragen hebben betrekking op de totstandkoming van het noodbevel van de burgemeester van Gemeente Den Haag, Jan van Zanen. Door het noodbevel mocht geen betoging plaatshebben tegen het stikstofbeleid bij het parlementsgebouw Het bericht Beantwoording Kamervragen De Jonge, roepen meer vragen op. Van Zanen en Bergkamp: boekjes te buiten! verscheen eerst op Farmers Defence Force.

Translate »