Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Farmers Defence Force

Steun onze boeren: steun elkaar!

Over

Onze vereniging zet zich primair in voor het behartigen van belangen van de leden uit de agrarische sector. Verder heeft onze vereniging als doel het verbeteren van de marktpositie van de boer in de keten, er dient een betere en eerlijker verdeling van marges te komen ten gunste van onze leden. Tevens richt de vereniging zich op het ondersteunen van de stichting Farmers Defence Force.

Hoe meer leden, hoe groter de invloed is die wie kunnen genereren op het beleid van het Ministerie van LNV in Den Haag.  De ledenbijdrage is, omwille van de omvang die we nodig hebben om invloed uit te kunnen oefenen, relatief laag. Het is belangrijk nu lid te worden, zodra er daadwerkelijk voordelen voor de leden behaald zijn, behoort een (tijdelijke) ledenstop tot de mogelijkheden.

Hoe groter het aantal bedrijfsleden hoe meer veranderingen we als vereniging teweeg kunnen brengen en dat levert u, als bedrijfslid, voordeel op uiteraard!

Farmers Defence Force Steun onze boeren; steun elkaar!

 • FDF, Arno en Ingeborg schrijven geschiedenis: rechter beschermt democratie en schiet vlaggenverbod af!
  by secretariaat@farmersdefenceforce.nl on mei 30, 2023 at 1:43 pm

  Al vanaf zomer 2022 wapperen acht omgekeerde vlaggen langs de A1 in het weiland van Arno en Ingeborg. Als noodsignaal, als teken van onvrede met het beleid van Rutte 4. De trouwe vazallen van Rutte en zijn rovers in de provincie Utrecht besloten onlangs dat het “na een halfjaar gedogen wel genoeg is geweest” en Het bericht FDF, Arno en Ingeborg schrijven geschiedenis: rechter beschermt democratie en schiet vlaggenverbod af! verscheen eerst op Farmers Defence Force.

 • Emissiebeperkingen? Eerst het verdienmodel van de varkenshouder centraal!
  by secretariaat@farmersdefenceforce.nl on mei 20, 2023 at 9:02 am

  De Coalitie Vitale Varkenshouderij (CoViVa) wil vóór 2030 per varkenscategorie drie tot vijf stalconcepten ontwikkelen en introduceren, die gericht zijn op aanzienlijke emissiebeperkingen. In dat kader stelt CoViVa zich ten doel om in 2030 de methaanemissies vanuit de gehele varkenshouderijketen, jaarlijks met 1,3 miljoen ton CO2-eq te reduceren. Om dat te bereiken is een innovatieprogramma Het bericht Emissiebeperkingen? Eerst het verdienmodel van de varkenshouder centraal! verscheen eerst op Farmers Defence Force.

 • Openbaarmaking bedrijfsinformatie door RVO voorkomen? FDF voorziet haar leden van juridisch advies!
  by secretariaat@farmersdefenceforce.nl on mei 12, 2023 at 4:49 pm

  Op 4 mei 2023 heeft Rijksdienst voor Ondernemend Nederland bekendgemaakt dat bepaalde informatie over agrarische bedrijven openbaar zal worden gemaakt. Het gaat om drie besluiten, die in te zien zijn via de volgende hyperlinks: Besluit op Woo-verzoek over een overzicht van alle agrarische ondernemingen in provincie Gelderland waar o.a. rundvee en kippen worden gehouden | Het bericht Openbaarmaking bedrijfsinformatie door RVO voorkomen? FDF voorziet haar leden van juridisch advies! verscheen eerst op Farmers Defence Force.

 • Dooie Mus! Rutte 4 bedonderd opnieuw de boeren! Regeling uitkoop betekent Beroepsverbod in de EU: voor altijd!!!
  by secretariaat@farmersdefenceforce.nl on mei 2, 2023 at 1:06 pm

  ‘Brussel geeft groen licht voor uitkoop piekbelasters stikstof in veehouderij’ en ‘Meer stikstofruimte voor PAS-melders beschikbaar’. Deze twee ronkende berichten kwamen vlak na elkaar in de media. Twee berichten die direct nogal wat vragen opriepen. Want: Hoe wordt in Nederland een ‘piekbelaster’ eigenlijk vastgesteld? Is er een definitie inmiddels? We hebben nog steeds depositiewetgeving en Het bericht Dooie Mus! Rutte 4 bedonderd opnieuw de boeren! Regeling uitkoop betekent Beroepsverbod in de EU: voor altijd!!! verscheen eerst op Farmers Defence Force.

 • LNV Ministers stellen verkeerde prioriteiten: Desastreuze natuurplannen Europese Commissie bedreigen Nederland!
  by secretariaat@farmersdefenceforce.nl on mei 2, 2023 at 7:23 am

  Wat is de grap van de minister van LNV die bij zijn aanstelling zei dat hij vaak in Brussel te vinden zou zijn …? Hij gaat nooit. Hoe zit het met de prioriteiten die Minister Piet Adema van LNV stelt, nu de voorbereidingen naar de Europese Verordening Natuurherstel in volle gang zijn? Een verordening die Het bericht LNV Ministers stellen verkeerde prioriteiten: Desastreuze natuurplannen Europese Commissie bedreigen Nederland! verscheen eerst op Farmers Defence Force.

Translate »