Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Farmers Defence Force

Steun onze boeren: steun elkaar!

Over

Onze vereniging zet zich primair in voor het behartigen van belangen van de leden uit de agrarische sector. Verder heeft onze vereniging als doel het verbeteren van de marktpositie van de boer in de keten, er dient een betere en eerlijker verdeling van marges te komen ten gunste van onze leden. Tevens richt de vereniging zich op het ondersteunen van de stichting Farmers Defence Force.

Hoe meer leden, hoe groter de invloed is die wie kunnen genereren op het beleid van het Ministerie van LNV in Den Haag.  De ledenbijdrage is, omwille van de omvang die we nodig hebben om invloed uit te kunnen oefenen, relatief laag. Het is belangrijk nu lid te worden, zodra er daadwerkelijk voordelen voor de leden behaald zijn, behoort een (tijdelijke) ledenstop tot de mogelijkheden.

Hoe groter het aantal bedrijfsleden hoe meer veranderingen we als vereniging teweeg kunnen brengen en dat levert u, als bedrijfslid, voordeel op uiteraard!

Farmers Defence Force Steun onze boeren; steun elkaar!

 • Doneer voor de Actie van 4 juni in Brussel
  by Redactie on april 17, 2024 at 1:56 pm

  Wij willen samen met jullie en samen met Strijders uit de rest van Europa op 4 juni actie gaan voeren in Brussel. We willen een omslag teweegbrengen, zodat de Europese verkiezingen onze kant op zullen vallen. Samen willen we onze ruggen recht houden, en een nieuwe wind laten waaien in Brussel. Help FDF en help jezelf. Het bericht Doneer voor de Actie van 4 juni in Brussel verscheen eerst op Farmers Defence Force.

 • Verslag 9 april 2024 – Brussel – 4 juni 2024 – Brussel, We Komen Er Aan!
  by Albert Markerink on april 12, 2024 at 4:53 pm

  Strijders. Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag in Brussel, 9 april jongstleden. Een hoopvolle dag waar we met gelijkgestemde boeren uit 10 EU-lidstaten (België, Bulgarije, Duitsland, Frankrijk, Ierland – niet aanwezig wel al aangesloten, Italië, Nederland, Polen, Roemenië en Spanje) hebben besloten onze krachten te bundelen om onze agrarische sector, bedrijven en gezinnen Het bericht Verslag 9 april 2024 – Brussel – 4 juni 2024 – Brussel, We Komen Er Aan! verscheen eerst op Farmers Defence Force.

 • Oplossing voor de mestproblematiek ligt in handen van de Tweede Kamer!
  by Albert Markerink on april 11, 2024 at 1:46 pm

  De brief van demissionair Minister Adema van LNV, is voor veel melkveehouders een grote schok: afroming, generieke korting, veevoernorm, GVE-norm enz. Alle beleidsvoorstellen van Rutte 4, die we als veehouderij de afgelopen jaren met acties en demonstraties én met het floppen van het Landbouwakkoord al als onacceptabel hebben afgewezen. Ze staan opnieuw in deze brief. Het bericht Oplossing voor de mestproblematiek ligt in handen van de Tweede Kamer! verscheen eerst op Farmers Defence Force.

 • Desinformatie is meer dan valse informatie verspreiden!
  by Albert Markerink on april 5, 2024 at 11:05 am

  Eind 2022 werd er “een rijksbrede strategie tegen desinformatie en nepnieuws” geïntroduceerd, aldus de stevig gedateerde pagina op de overheidssite over ‘desinformatie en nepnieuws’. Klinkt mooi. Echter, steeds vaker betrappen we juist onze overheid en aan de overheid gerelateerde instituten en media op het verspreiden van desinformatie en nepnieuws. Opzettelijk. Zo verspreidde het RIVM/GGD/GHOR op Het bericht Desinformatie is meer dan valse informatie verspreiden! verscheen eerst op Farmers Defence Force.

 • 4 Juni – Brussel – Game Over!
  by Albert Markerink on april 2, 2024 at 7:28 pm

  4 Juni – Brussel – Game Over!  9 april – Boerenbijeenkomst in Brussel   Strijders. Vijf jaar geleden begon de nachtmerrie voor agrarisch Nederland.   De toen geïnstalleerde EU Commissie onder leiding van Ursula Von der Leyen en Frans Timmermans lieten hun duivelse plannetjes als eerste los op onze bedrijven, onze Nederlandse landbouw. Wij waren hun Het bericht 4 Juni – Brussel – Game Over! verscheen eerst op Farmers Defence Force.

Translate »