Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Frontnieuws

Je maintiendrai

Over

Frontnieuws is een onafhankelijke nieuwswebsite.

 • Europa is afgeschreven
  by Frontnieuws on november 28, 2023 at 5:21 pm

  En hoe weten we dat? Makkelijk, vandaag, bij Primakov Readings: Vraag: Wat zijn de vooruitzichten voor de Russisch-Europese handels- en economische betrekkingen? Gezien het feit dat Rusland bijna een derde van de koolwaterstoffen levert aan Europa, dat blijkbaar op zoek is naar een alternatief. Hoe stelt Moskou zich de ontwikkeling van deze betrekkingen voor? Sergey The post Europa is afgeschreven appeared first on Frontnieuws.

 • Politiek en arrogantie – het falen van de Israëlische inlichtingendienst op 7 oktober begrijpen
  by Frontnieuws on november 28, 2023 at 4:52 pm

  Mehul Srivastava zorgde afgelopen vrijdag voor groot nieuws in de Financial Times met dit artikel, Israëlische inlichtingendienst verwierp gedetailleerde waarschuwing voor Hamas inval. Wanneer een organisatie als de Financial Times een explosief artikel publiceert waarin het enorme falen van de Israëlische inlichtingendienst op 7 oktober aan de kaak wordt gesteld, moet je een stapje terug The post Politiek en arrogantie – het falen van de Israëlische inlichtingendienst op 7 oktober begrijpen appeared first on Frontnieuws.

 • Duitsers worden massaal aangevallen, vermoord en verkracht door migranten, volgens federale misdaadgegevens
  by Frontnieuws on november 28, 2023 at 4:22 pm

  Vorig jaar werden 47.923 Duitsers het slachtoffer van gewelddadige immigranten, volgens statistieken van de Duitse federale overheid, waarbij een topambtenaar van de politiebond de gegevens omschreef als “beangstigend”. Deze gegevens komen rechtstreeks uit het situatieverslag van het Bundeskriminalamt (BKA) over ernstige misdrijven gepleegd door buitenlanders die naar het land kwamen als vluchtelingen en asielzoekers. De The post Duitsers worden massaal aangevallen, vermoord en verkracht door migranten, volgens federale misdaadgegevens appeared first on Frontnieuws.

 • Rusland begint met de serieproductie van onbemande gevechtshelikopters
  by Frontnieuws on november 28, 2023 at 11:01 am

  Rusland is begonnen met de serieproductie van de “Termite” onbemande gevechtshelikopter, een nieuwe ontwikkeling die in staat is om lasergeleide precisieraketten in te zetten, bericht Defence Blog. De onthulling vond plaats tijdens het bezoek van Dmitry Medvedev, plaatsvervangend voorzitter van de Russische Veiligheidsraad, aan het Moskouse industriepark “Rudnevo”. Het geheime contract voor een aanzienlijke hoeveelheid The post Rusland begint met de serieproductie van onbemande gevechtshelikopters appeared first on Frontnieuws.

 • Als de dollar sterft, sterft ook het Amerikaanse leger, Israël, Argentinië en alle andere dwazen die zo dom zijn om hun economische toekomst te koppelen aan een instortende munt
  by Frontnieuws on november 28, 2023 at 10:36 am

  Vorige week interviewde Maria Zeee mij in de Alex Jones Show (zie hieronder), en ik noemde iets dat iedereen lijkt te missen in de huidige maalstroom van geopolitiek: als de dollar sterft, sterft ook elk ander land dat afhankelijk is van de geldcreatie door de VS. Gezien de grote afhankelijkheid van Israël van Amerikaanse buitenlandse The post Als de dollar sterft, sterft ook het Amerikaanse leger, Israël, Argentinië en alle andere dwazen die zo dom zijn om hun economische toekomst te koppelen aan een instortende munt appeared first on Frontnieuws.

Translate »