Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Frontnieuws

Je maintiendrai

Over

Frontnieuws is een onafhankelijke nieuwswebsite.

 • De situatie in Oekraïne is een historische gebeurtenis van immense omvang
  by Frontnieuws on september 24, 2022 at 4:31 pm

  Onlangs hebben enkele lezers bij mij geklaagd dat wij de situatie in Oekraïne te nauwgezet volgen en dat het onderwerp hen verveelt. In feite besteed ik er niet zo veel aandacht aan. Ik geef alleen de grote lijnen aan, en geef mensen een basis waarop ze verder onderzoek kunnen doen naar wat er aan de hand The post De situatie in Oekraïne is een historische gebeurtenis van immense omvang appeared first on Frontnieuws.

 • Na de gedeeltelijke mobilisatie: Het Westen heeft nog elf dagen om tot een inschikkelijke houding te komen
  by Frontnieuws on september 24, 2022 at 3:31 pm

  De bijeenkomst van de Shanghai Cooperation Organisation (SCO) in Samarkand had een wereldhistorische betekenis; dit was voor veel waarnemers duidelijk, ook al zweeg de westerse pers erover. De referenda in de Donbass-republieken en in de regio’s Zaporozhye en Kherson zijn daar waarschijnlijk net zo besproken als de nu aangekondigde gedeeltelijke mobilisatie in Rusland. Want vanaf The post Na de gedeeltelijke mobilisatie: Het Westen heeft nog elf dagen om tot een inschikkelijke houding te komen appeared first on Frontnieuws.

 • EU wordt wakker – Poetin bluft niet over kernwapens
  by Frontnieuws on september 24, 2022 at 2:31 pm

  Josep Borrell, de hoge vertegenwoordiger van de EU voor buitenlandse zaken, zei zaterdag tegen de BBC dat hij gelooft dat de Russische president Vladimir Poetin kernwapens zou kunnen gebruiken als de troepen van Moskou “in een hoek worden gedreven”. Borrell riep op tot een vredesakkoord, maar het door hem voorgestelde akkoord is waarschijnlijk een kansloze The post EU wordt wakker – Poetin bluft niet over kernwapens appeared first on Frontnieuws.

 • De speech waardoor Baudet het woord werd ontnomen in de Kamer
  by Frontnieuws on september 24, 2022 at 2:01 pm

  De volledige Nederlandse regering verliet de kamer en onderbrak het debat toen parlementslid Thierry Baudet vermeldde dat de minister van Financiën in Oxford aan een “spionnencollege” [d.w.z. globalistische kwekerij] heeft gestudeerd. Hun overreactie spreekt boekdelen. ‘De dame protesteert te veel’, doet het aan denken. Bekijk het bizarre moment waarop de regering naar buiten loopt terwijl The post De speech waardoor Baudet het woord werd ontnomen in de Kamer appeared first on Frontnieuws.

 • Wat in hemelsnaam had het Westen in gedachten?
  by Frontnieuws on september 24, 2022 at 1:01 pm

  Wat dachten die bloeddorstige NAVO-neocons in hemelsnaam? Op elk moment in de afgelopen negen maanden hadden ze een diplomatieke regeling met Rusland kunnen treffen die: De oorlog in Oekraïne had kunnen voorkomen/beëindigen, waardoor tienduizenden Oekraïense levens en honderden miljarden aan economische kosten en vernietiging waren bespaard. De Russisch sprekende bevolking van de Donbas een aanzienlijke The post Wat in hemelsnaam had het Westen in gedachten? appeared first on Frontnieuws.

Translate »