Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Frontnieuws

Je maintiendrai

Over

Frontnieuws is een onafhankelijke nieuwswebsite.

 • Oekraïne lanceert zijn tegenaanval
  by Frontnieuws on juni 6, 2023 at 6:01 am

  Het lang aangekondigde Oekraïense tegenoffensief is begonnen. Nieuwe Oekraïense eenheden, nooit eerder gezien, zijn naar het front gekomen. Oekraïne heeft de aanval om politieke redenen ingezet onder druk van zijn ‘westerse’ sponsors. Militair gezien is het onwaarschijnlijk dat het een succes wordt, maar het zal wel de laatste restjes van de militaire capaciteiten van Oekraïne The post Oekraïne lanceert zijn tegenaanval appeared first on Frontnieuws.

 • Frontnieuws filmpscoop – Aanval AFU eindigde in een bloedige mislukking & Oekraïense Patriotraket scoort een treffer
  by Frontnieuws on juni 5, 2023 at 4:18 pm

  Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen. Een aanval van de AFU op de flank The post Frontnieuws filmpscoop – Aanval AFU eindigde in een bloedige mislukking & Oekraïense Patriotraket scoort een treffer appeared first on Frontnieuws.

 • Het Westen ploegt de wereld om op zoek naar wapens voor Oekraïne: Van Japanse explosieven tot Jordaans luchtafweergeschut
  by Frontnieuws on juni 5, 2023 at 2:29 pm

  De Russisch-Oekraïense oorlog, die nu al zestien maanden aan de gang is, heeft ertoe geleid dat artillerie, pantsers, raketten en allerlei andere soorten grondwapens in extreem hoog tempo zijn verbruikt, waardoor de voorraden van beide partijen snel zijn uitgeput. Terwijl Rusland heeft gereageerd door een deel van zijn exportcapaciteit te heroriënteren op zijn eigen strijdkrachten The post Het Westen ploegt de wereld om op zoek naar wapens voor Oekraïne: Van Japanse explosieven tot Jordaans luchtafweergeschut appeared first on Frontnieuws.

 • Wat zou Rusland als een overwinning beschouwen?
  by Frontnieuws on juni 5, 2023 at 1:42 pm

  Een vraag die steeds weer gesteld wordt – niet alleen in het Westen, maar ook in Rusland – is: wat zou Rusland als een overwinning in Oekraïne beschouwen, wat zijn zijn doelen op dit moment? Hierop kwam een interessant antwoord op de Russische televisie. Op zondag ging het wekelijkse nieuwsoverzicht op de Russische televisie ook The post Wat zou Rusland als een overwinning beschouwen? appeared first on Frontnieuws.

 • GLAMOUR VK Magazine beschimpt over cover met “zwangere transgender man”
  by Frontnieuws on juni 5, 2023 at 11:32 am

  Op de cover van het juninummer viert het tijdschrift “pride” met Logan Brown, een zwangere biologische vrouw die zich als man identificeert. Brown was naar verluidt bezig met een transitie, maar werd onverwacht zwanger terwijl zij een pauze nam van testosteronbehandelingen, schrijft Niamh Harris. Breitbart meldt: De Britse editie van GLAMOUR Magazine, dat bekend staat The post GLAMOUR VK Magazine beschimpt over cover met “zwangere transgender man” appeared first on Frontnieuws.

Translate »