Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Frontnieuws

Je maintiendrai

Over

Frontnieuws is een onafhankelijke nieuwswebsite.

 • Oorlogsupdate – Waarom geen grote pijlen? Kessler-syndroom, De Equalizer en verdere Oekraïense mobilisaties
  by Frontnieuws on februari 5, 2023 at 2:05 pm

  Black Mountain Analysis verklaart hierbij, volgens onze eigen definitie, dat het grote Russische offensief al is begonnen. Het is precies begonnen op de dag dat generaal Gerasimov het commando overnam, schrijft Aleks. Ja, misschien heeft het Russische leger een andere definitie of komt er op een gegeven moment een officiële verklaring. Of op een gegeven The post Oorlogsupdate – Waarom geen grote pijlen? Kessler-syndroom, De Equalizer en verdere Oekraïense mobilisaties appeared first on Frontnieuws.

 • Ongetrainde Oekraïense soldaat blijft slechts 4 uur in leven in Bakhmut – Oekraïense media
  by Frontnieuws on februari 5, 2023 at 12:31 pm

  Een Oekraïense journaliste kwam naar Bakhmut om soldaten te interviewen die in de stad zijn ingezet. Zij onthulde verrassende statistieken van het Oekraïense leger. Volgens Oekraïense militairen die de gewonden en doden uit de stad evacueren, blijft een ongetrainde soldaat slechts 4 uur in leven in de Bakhmut-vleesmolen. Een andere soldaat die door een journalist The post Ongetrainde Oekraïense soldaat blijft slechts 4 uur in leven in Bakhmut – Oekraïense media appeared first on Frontnieuws.

 • Minstens 1 miljard doden of gehandicapten door biowapen CV19 vaccin – Dr. Betsy Eads
  by Frontnieuws on februari 5, 2023 at 12:01 pm

  COVID-19 biowapen vaccin waarheidsstrijder Dr. Betsy Eads heeft gewaarschuwd voor een “Tsunami van ‘vaccin’ sterfgevallen in de komende twee jaar“. Het aantal mensen dat sterft en blijvende handicaps krijgt neemt toe, schrijft Greg Hunter. Dat is geen verrassing, want alleen al in Amerika zijn er 600 miljoen CV19-injecties toegediend. Wereldwijd zijn er ongeveer 13 miljard The post Minstens 1 miljard doden of gehandicapten door biowapen CV19 vaccin – Dr. Betsy Eads appeared first on Frontnieuws.

 • Met twee stukken van het raadsel dat bekend staat als ‘de werkelijkheid’ die in Joe Biden’s gezicht worden opgeblazen, is het niet alleen ’toeval’ dat hij en Oekraïne op hetzelfde moment afstevenen op een knockout
  by Frontnieuws on februari 5, 2023 at 11:31 am

  “Het Witte Huis heeft het hele Westen in zo’n richting en snelheid van triomfalisme, arrogantie en “flagrante” imbeciliteit gebracht dat er geen terugkeer of ommekeer mogelijk is zonder een totale nederlaag van het officiële narratief en de daaruit voortvloeiende eeuwige schande.” – Hugo Dionisio The New York Times – deze week door niemand minder dan The post Met twee stukken van het raadsel dat bekend staat als ‘de werkelijkheid’ die in Joe Biden’s gezicht worden opgeblazen, is het niet alleen ’toeval’ dat hij en Oekraïne op hetzelfde moment afstevenen op een knockout appeared first on Frontnieuws.

 • Nadert de oorlog in Oekraïne het Culminatiepunt?
  by Frontnieuws on februari 5, 2023 at 11:01 am

  Carl von Clausewitz introduceerde in zijn boek Over de Oorlog (gepubliceerd in 1832) het begrip “Het Culminatiepunt“. Het culminatiepunt in de militaire strategie is het punt waarop een militaire macht niet langer in staat is zijn operaties uit te voeren, schrijft Larry Johnson. Als u de emoties opzij zet en de huidige situatie in Oekraïne The post Nadert de oorlog in Oekraïne het Culminatiepunt? appeared first on Frontnieuws.

Translate »