Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Generation C

Docsfair

Over

In deze documentaire wordt de mentale gesteldheid van studenten en jongeren tijdens de Corona-pandemie belicht. In deze aangrijpende en persoonlijke zoektocht van Christophe Mattheijsen wordt de kijker meegezogen in gesprekken met diverse jongeren die gedurende de pandemie steeds minder zingeving in het leven ervaren.

Door de maatregelen van de overheid worden steeds vaker en grotere obstakels opgeworpen die dit belemmeren en zicht geven op een zinvol toekomstperspectief. Het leven is gepauzeerd en de samenleving wordt in angst gehouden, het vertrouwen en het zicht op een mooie toekomst is hen ontnomen zonder dat zij daar invloed op hebben.

Ook na achttien maanden is er nog altijd geen licht aan het einde van de tunnel. De vele beloftes hebben nog geen verandering gebracht in deze situatie. In deze aangrijpende documentaire geven jongeren een beeld van de impact van de maatregelen op hun leven en vinden er gesprekken plaats met docenten en onderzoekers over de toekomst voor deze jongeren. Is er nog hoop of is de schade al geleden?

https://docsfair.nl/generation-c-a-cry-for-help/

 

 

 

Translate »