Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Healthwatch

Gezondheidswaakhond

Over

We hebben radicale hervormingen nodig in Nederland. We moeten onze samenleving de-medicaliseren en gezonde voeding in Nederlandse supermarkten (zonder kankerverwekkende toevoegingen) als hoofddoelstelling creëren. Mensen gezond houden is geen prioriteit voor de op winst gerichte farmaceutische industrie die juist gedijt wanneer mensen ziek zijn. Mensen gezonde voeding verstrekken is ook geen prioriteit voor de op winst gerichte voedingsindustrie die puur gefocust is op het lang houdbaar houden van haar producten in de schappen. Uitgaan van winstbejag is het verkeerde systeem.

 • Is galanga (laos) het ultieme kruid tegen kanker?
  by Erkin Oksak on november 28, 2023 at 7:54 am

  Wat lijkt op gember, enigszins lijkt op kurkuma, maar daadwerkelijk bewezen heeft kanker te bestrijden en bovendien de gezondheid van je hersenen bevordert? Je hebt het wellicht niet geraden: laos of galanga. Deze wortel, behorend tot de gemberfamilie, groeit in verschillende regio’s van Azië en is een essentieel kruid in de Thaise keuken. Echter, het … Het bericht Is galanga (laos) het ultieme kruid tegen kanker? verscheen eerst op Healthwatch | Gezondheidswaakhond.

 • Kinderen kunnen kunstmatige zoetstoffen niet verteren
  by Erkin Oksak on november 22, 2023 at 3:25 pm

  Kinderen die cola light drinken, nemen twee keer zoveel van de kunstmatige zoetstoffen sucralose (E955) en acesulfaam-K (E950) op in hun bloed in vergelijking met volwassenen. Onderzoekers stellen dat baby’s deze zoetstoffen ook via moedermelk binnenkrijgen en dat ze minder efficiënt zijn in het uitscheiden ervan. Moeite met afbreken van kunstmatige zoetstoffen Ondanks dat deze … Het bericht Kinderen kunnen kunstmatige zoetstoffen niet verteren verscheen eerst op Healthwatch | Gezondheidswaakhond.

 • Cannabis is effectief tegen deze 8 types kanker
  by Erkin Oksak on november 17, 2023 at 10:20 am

  Ik zie een opvallende toename van de populariteit van cannabis als een natuurlijk geneesmiddel wereldwijd. Verschillende staten in de Verenigde Staten en tal van landen wereldwijd (o.a. Canada, Thailand) hebben met succes medicinale cannabis gelegaliseerd. Dit is positief nieuws vanwege de aanzienlijke gezondheidsvoordelen van cannabis, die worden bevestigd door diverse medische en wetenschappelijke studies. Laten … Het bericht Cannabis is effectief tegen deze 8 types kanker verscheen eerst op Healthwatch | Gezondheidswaakhond.

 • 7 grootste bijwerkingen van smaakversterker MSG (E621)
  by Erkin Oksak on november 16, 2023 at 7:20 am

  Mononatriumglutamaat (MSG, E621 of Ve-tsin), een smaakversterker, staat bekend als een van de meest omstreden ingrediënten wereldwijd. Terwijl sommigen het beschouwen als een veilig voedseladditief dat de smaak verbetert, noemen anderen het een kankerverwekkende stof die in verband wordt gebracht met bijwerkingen zoals hoofdpijn en hoge bloeddruk. Hoewel MSG veel voorkomt in onze voeding, zou … Het bericht 7 grootste bijwerkingen van smaakversterker MSG (E621) verscheen eerst op Healthwatch | Gezondheidswaakhond.

 • Studie waarschuwt: chemo kan kanker bevorderen
  by Erkin Oksak on november 15, 2023 at 11:43 am

  Dr. Lee Cowden stelt dat mensen niet aan kanker sterven, maar aan de bijwerkingen van behandelingen. Hoewel de benadering van de ‘oorlog tegen kanker’ verschuift naar precisiegeneeskunde, blijft het conventionele model van ‘snijden, gif en branden’ wijdverspreid in de kankerzorg. Lichaam wordt vergiftigd met chemo Een belangrijk probleem van chemotherapie is de algemene toxiciteit, waarbij … Het bericht Studie waarschuwt: chemo kan kanker bevorderen verscheen eerst op Healthwatch | Gezondheidswaakhond.

Translate »