Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Healthwatch

Gezondheidswaakhond

Over

We hebben radicale hervormingen nodig in Nederland. We moeten onze samenleving de-medicaliseren en gezonde voeding in Nederlandse supermarkten (zonder kankerverwekkende toevoegingen) als hoofddoelstelling creëren. Mensen gezond houden is geen prioriteit voor de op winst gerichte farmaceutische industrie die juist gedijt wanneer mensen ziek zijn. Mensen gezonde voeding verstrekken is ook geen prioriteit voor de op winst gerichte voedingsindustrie die puur gefocust is op het lang houdbaar houden van haar producten in de schappen. Uitgaan van winstbejag is het verkeerde systeem.

 • Geluidsgolven doden kankercellen
  by Erkin Oksak on juni 5, 2023 at 11:35 am

  Tumoren die gedeeltelijk zijn vernietigd met geluid komen niet terug. Non-invasieve geluidstechnologie ontwikkeld aan de Universiteit van Michigan breekt levertumoren bij ratten af, doodt kankercellen en stimuleert het immuunsysteem om verdere verspreiding te voorkomen – een vooruitgang die zou kunnen leiden tot betere kankerresultaten bij mensen. Door slechts 50% tot 75% van het volume van de … Het bericht Geluidsgolven doden kankercellen verscheen eerst op Healthwatch | Gezondheidswaakhond.

 • Mogelijk verband tussen oorsuizen (tinnitus) en coronaprikken
  by Erkin Oksak on mei 31, 2023 at 1:56 pm

  Duizenden mensen zeggen dat ze tinnitus hebben ontwikkeld nadat ze waren ingeënt tegen corona. Hoewel er nog geen bewijs is dat de vaccins de aandoening hebben veroorzaakt, zijn er onder onderzoekers theorieën over een mogelijk verband opgedoken. Shaowen Bao, universitair hoofddocent aan de afdeling fysiologie van het College of Medicine van de Universiteit van Arizona, … Het bericht Mogelijk verband tussen oorsuizen (tinnitus) en coronaprikken verscheen eerst op Healthwatch | Gezondheidswaakhond.

 • 14 natuurlijke geneesmiddelen tegen griep
  by Erkin Oksak on mei 28, 2021 at 12:58 pm

  Elk seizoen wordt gemiddeld 8% van de bevolking getroffen door griep. Wanneer je de asymptomatische gevallen daarbij optelt kom je uit op een hoger percentage. Kinderen lopen het meeste risico om ziek te worden van griep, maar ook mensen met een verzwakt immuunsysteem of een tekort aan bepaalde voedingsstoffen kunnen het virus sneller oplopen. Stress, … Het bericht 14 natuurlijke geneesmiddelen tegen griep verscheen eerst op Healthwatch | Gezondheidswaakhond.

 • Top 8 natuurlijke bloedverdunners
  by Erkin Oksak on augustus 18, 2020 at 3:41 pm

  Bloedverdunners kunnen vervelende bijwerkingen hebben, waarbij talloze onderzoeksrapporten laten zien dat het gebruik van deze geneesmiddelen zelfs kan leiden tot ziekenhuisopname door bijvoorbeeld ernstige bloedingen. Vanwege de schade die ze soms kunnen veroorzaken, is het van cruciaal belang dat men op de hoogte is van natuurlijke bloedverdunners als mogelijk alternatief. Bloedstolsels behoren tot de meest … Het bericht Top 8 natuurlijke bloedverdunners verscheen eerst op Healthwatch | Gezondheidswaakhond.

 • 5 tips om je feelgood-hormoon (dopamine) te stimuleren
  by Erkin Oksak on april 24, 2020 at 9:31 pm

  Dopamine is een neurotransmitter, een “feelgood-hormoon”, en het speelt een belangrijke rol in ons dagelijks gedrag. Het beïnvloedt onder andere hoe we ons bewegen, voelen en eten. Het helpt ons bij het reguleren van onze bewegingen en ondersteunt de beloningsregels in de hersenen. Om dopamine aan te maken, verandert een aminozuur genaamd tyrosine in precursor … Het bericht 5 tips om je feelgood-hormoon (dopamine) te stimuleren verscheen eerst op Healthwatch | Gezondheidswaakhond.

Translate »