Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Healthwatch

Gezondheidswaakhond

Over

We hebben radicale hervormingen nodig in Nederland. We moeten onze samenleving de-medicaliseren en gezonde voeding in Nederlandse supermarkten (zonder kankerverwekkende toevoegingen) als hoofddoelstelling creëren. Mensen gezond houden is geen prioriteit voor de op winst gerichte farmaceutische industrie die juist gedijt wanneer mensen ziek zijn. Mensen gezonde voeding verstrekken is ook geen prioriteit voor de op winst gerichte voedingsindustrie die puur gefocust is op het lang houdbaar houden van haar producten in de schappen. Uitgaan van winstbejag is het verkeerde systeem.

 • Afvallen dankzij ochtendchocola
  by Erkin Oksak on april 17, 2024 at 3:29 pm

  Chocola bij het ontbijt? Gezondheidsexperts zijn voorstander. Uit onderzoek blijkt dat een vroege portie chocola kan helpen bij gewichtsverlies. Gedurende 8 maanden gaven onderzoekers van de Tel Aviv Universiteit een groep met obesitas de instructie om chocola bij hun ontbijt te nemen. Een vergelijkbare groep met overgewicht kreeg een chocoladevrij ontbijt. Aan het einde van … Het bericht Afvallen dankzij ochtendchocola verscheen eerst op Healthwatch | Gezondheidswaakhond.

 • Haarverf verhoogt kans op kanker
  by Erkin Oksak on april 5, 2024 at 3:58 pm

  Britse wetenschappers waarschuwen voor haarverf, die door miljoenen vrouwen wordt gebruikt, vanwege de aanwezigheid van chemische stoffen die in verband worden gebracht met kanker. Ze stellen dat zowel de haarverfpakketten voor thuisgebruik als de gebruikte kleurstoffen in salons een potentieel risico vormen voor de gezondheid. Hun publicatie in een gerespecteerd wetenschappelijk tijdschrift waarschuwt dat de … Het bericht Haarverf verhoogt kans op kanker verscheen eerst op Healthwatch | Gezondheidswaakhond.

 • Waarom je hond niet in je gezicht moet likken
  by Erkin Oksak on maart 28, 2024 at 4:56 pm

  Het lijkt misschien schattig en liefdevol als je de natte likken van je hond op je gezicht voelt. Maar wat als ik je vertel dat dit je ernstig ziek kan maken? Hoewel je harige metgezel genegenheid probeert te tonen, dragen de bacteriën op zijn tong niet bij aan je gezondheid. Is de mond van je … Het bericht Waarom je hond niet in je gezicht moet likken verscheen eerst op Healthwatch | Gezondheidswaakhond.

 • Medicatie voor diabetes geven valse uitslag kankertest
  by Erkin Oksak on maart 19, 2024 at 4:37 pm

  Onderzoek wijst uit dat patiënten die medicijnen gebruiken tegen diabetes om hun bloedsuikerspiegel te reguleren, mogelijk ten onrechte gediagnosticeerd worden met kanker. Deze medicatie, bedoeld om de bloedsuikerspiegel te verlagen, heeft invloed op de resultaten van screeningsonderzoeken op kanker, zoals PET-scans. Hierdoor krijgen diabetici vaker vals-positieve resultaten, waarbij kanker wordt vastgesteld terwijl dit niet het … Het bericht Medicatie voor diabetes geven valse uitslag kankertest verscheen eerst op Healthwatch | Gezondheidswaakhond.

 • Wierook olie: een natuurlijk middel tegen hoofdpijn en migraine
  by Erkin Oksak on maart 5, 2024 at 6:43 am

  Ervaar je hevige hoofdpijn, vooral in gevallen van migraine en clusterhoofdpijn, kan dit zeer ongemakkelijk zijn. Deze ernstigere vormen van hoofdpijn worden vaak veroorzaakt door een onderliggende aandoening, die te maken heeft met de chemische processen in de hersenen, de activiteit van de zenuwen en bloedvaten in het hoofd, of de spanning in de spieren … Het bericht Wierook olie: een natuurlijk middel tegen hoofdpijn en migraine verscheen eerst op Healthwatch | Gezondheidswaakhond.

Translate »