Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Healthwatch

Gezondheidswaakhond

Over

We hebben radicale hervormingen nodig in Nederland. We moeten onze samenleving de-medicaliseren en gezonde voeding in Nederlandse supermarkten (zonder kankerverwekkende toevoegingen) als hoofddoelstelling creëren. Mensen gezond houden is geen prioriteit voor de op winst gerichte farmaceutische industrie die juist gedijt wanneer mensen ziek zijn. Mensen gezonde voeding verstrekken is ook geen prioriteit voor de op winst gerichte voedingsindustrie die puur gefocust is op het lang houdbaar houden van haar producten in de schappen. Uitgaan van winstbejag is het verkeerde systeem.

 • 14 natuurlijke geneesmiddelen tegen griep
  by Erkin Oksak on mei 28, 2021 at 12:58 pm

  Elk seizoen wordt gemiddeld 8% van de bevolking getroffen door griep. Wanneer je de asymptomatische gevallen daarbij optelt kom je uit op een hoger percentage. Kinderen lopen het meeste risico om ziek te worden van griep, maar ook mensen met een verzwakt immuunsysteem of een tekort aan bepaalde voedingsstoffen kunnen het virus sneller oplopen. Stress, ... Het bericht 14 natuurlijke geneesmiddelen tegen griep verscheen eerst op Healthwatch | Gezondheidswaakhond.

 • Top 8 natuurlijke bloedverdunners
  by Erkin Oksak on augustus 18, 2020 at 3:41 pm

  Bloedverdunners kunnen vervelende bijwerkingen hebben, waarbij talloze onderzoeksrapporten laten zien dat het gebruik van deze geneesmiddelen zelfs kan leiden tot ziekenhuisopname door bijvoorbeeld ernstige bloedingen. Vanwege de schade die ze soms kunnen veroorzaken, is het van cruciaal belang dat men op de hoogte is van natuurlijke bloedverdunners als mogelijk alternatief. Bloedstolsels behoren tot de meest ... Het bericht Top 8 natuurlijke bloedverdunners verscheen eerst op Healthwatch | Gezondheidswaakhond.

 • 5 tips om je feelgood-hormoon (dopamine) te stimuleren
  by Erkin Oksak on april 24, 2020 at 9:31 pm

  Dopamine is een neurotransmitter, een “feelgood-hormoon”, en het speelt een belangrijke rol in ons dagelijks gedrag. Het beïnvloedt onder andere hoe we ons bewegen, voelen en eten. Het helpt ons bij het reguleren van onze bewegingen en ondersteunt de beloningsregels in de hersenen. Om dopamine aan te maken, verandert een aminozuur genaamd tyrosine in precursor ... Het bericht 5 tips om je feelgood-hormoon (dopamine) te stimuleren verscheen eerst op Healthwatch | Gezondheidswaakhond.

 • Ziekenhuizen in New York behandelen coronavirus patiënten met vitamine C
  by Erkin Oksak on april 9, 2020 at 9:15 am

  Volgens The New York Post krijgen ernstig zieke coronavirus patiënten in het grootste ziekenhuissysteem van New York grote doses vitamine C toegediend – gebaseerd op veelbelovende rapporten die laten zien dat het bij mensen in het zwaar getroffen China goed heeft geholpen. 1500 mg intraveneuze vitamine C Dr. Andrew G. Weber, pulmonoloog (longziekte specialist), specialist ... Het bericht Ziekenhuizen in New York behandelen coronavirus patiënten met vitamine C verscheen eerst op Healthwatch | Gezondheidswaakhond.

 • Vriendelijkheid vertraagt het ouder worden
  by Erkin Oksak on maart 21, 2020 at 9:58 am

  Diverse studies tonen aan dat vriendelijkheid het geluksniveau verhoogt, maar nieuw onderzoek bewijst dat het ook gezonder ouder worden bevordert. Een beetje vriendelijkheid toevoegen aan je dag vergroot je zelfvertrouwen, ondersteunt je immuunsysteem, verbetert de gezondheid van je hart en bevordert het gezond ouder worden. Dus waarom zou je niet een beetje vriendelijkheid toevoegen aan ... Het bericht Vriendelijkheid vertraagt het ouder worden verscheen eerst op Healthwatch | Gezondheidswaakhond.

Translate »