Wij Allen Per Persoon In Eenheid

HoaxWiki

Sheeple

Over

Om een open perspectief te hebben is het interessant om de politieke bestrijding van online bronnen te volgen. Vanuit zowel europese, globalistische en nationale politiek worden dergelijke initiatieven gesteund.

Een Wiki van alle hoaxesurban legends en complottheorieën, alsook pseudowetenschap en kwakzalverij, die op het internet ronddwalen. Van aspartaam en chemtrails tot Illuminati en Reptilian aliens; van angstzaaiers tot kwakzalvers; en van sheeple tot aluhoedjes. Dit is de perfecte plaats voor je dagelijkse dosis scepticisme en sarcasme!

Hoewel we hier op een sarcastische manier willen aantonen hoe belachelijk vele hoaxes en complottheorieën wel zijn, is het niettemin de bedoeling om juiste informatie te geven. En meer nog: mensen voor zichzelf te laten denken om zo tot de logische conclusie te komen dat al die onzinnige beweringen berusten op niets; geen logica en geen bewijs. Als je dan toch nog altijd tot de conclusie komt dat de Illuminati ons beheersen, Monsanto ons opzettelijk vergiftigt, en de aliens ons regeren, kan je best even bij de psychiater langs gaan. Je weet wel, die man in de witte jas die mee in het “Big Pharma“-complot zit om de wereldbevolking uit te roeien. Of zo.

 

Translate »