Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Hoe Nu Verder?

In welke samenleving willen we leven?

Over

Wij zijn een groep bezorgde Nederlanders en hebben in samenwerking met de VVJ (Vereniging van Vrije Journalisten) en de onafhankelijke media het initiatief genomen om voor iedere inwoner van Nederland een gratis krant uit te brengen. De Hoe Nu Verder krant. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te informeren en om het maatschappelijk debat op gang te brengen over belangrijke onderwerpen die ons – in het bijzonder in deze tijd – allemaal aangaan. Denk aan thema’s zoals democratie, grondrechten, economie en gezondheid.

We willen de Hoe Nu Verder krant vanaf 7 maart a.s. op ieder adres in Nederland bezorgen en streven naar een oplage van 6 miljoen stuks. Gelukkig hebben we al 54% van het bedrag wat hiervoor nodig is, geworven. Met dit bedrag kunnen ruim 3,1 miljoen kranten worden bezorgd (deze kranten worden sowieso bezorgd, onafhankelijk van het resultaat van deze crowd-funding actie).

Maar, om écht iedereen in Nederland een krant te kunnen aanbieden, zijn we op zoek naar mensen die mee willen helpen door de bezorging in hun eigen woonplaats of wijk financieel te ondersteunen.

Translate »