Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Infoflyers.nl

Voor en door ondernemers

Over

Infoflyers is een project dat gestart is om een zo groot mogelijke groep mensen te informeren met feiten rondom het Sars-Cov-2 virus en de ziekte covid-19 die door artsen en wetenschappers wereldwijd worden gesteld maar het grote publiek niet volledig bereikt.

Veel ondernemers zijn best wel wakker, maar willen niet hun winkel dichtdoen om bij een demonstratie aanwezig te zijn. Iedere euro omzet kunnen ze maar al te goed gebruiken.

Daarom vragen de kleine ondernemer van de muziekwinkel, boekhandel, stomerij, juwelier, kiosk, kledingwinkel, drogist, fietsenmaker, tweedekans winkels, (super)markten, restaurants, café’s, et cetera om flyers, kranten en tijdschriften te helpen verspreiden die het Nederlandse volk bewuster maakt van de situatie. Naast een praatje met hun klanten, kunnen ze hun meteen informatie aanbieden die ze ergens anders niet aangeboden krijgen.

Wij maken gebruik van de bestaande materialen van onder andere de Onafhankelijke Pers Nederland (OPN), De Andere Krant, Corona Nuchterheid, Samen Terug Naar Normaal, Adem Vrij Bij Mij en steeds meerdere bronnen weten infoflyers te vinden.

DUS VOOR WIE IS INFOFLYERS BEDOELD?
Iederéén kan zich inschrijven als vrijwilliger, wakkere of hoe je jezelf ook maar wilt noemen. Het maakt niks uit of je passief of zeer actief bent.

– Wil je met andere gelijkgestemden in je buurt in contact komen?
– Wil je flyers aanbieden in je regio bij de buurtsuper, school of andere openbare plek?
– Heb je vragen, zit je ergens mee, zoek je hulp?
– Heb je een goed initiatief, ben je bezig met een bepaald project?
– Wil je bij een actiegroep? Of zoekt je actiegroep een vorm van samenwerking?
– Heb je informatie die je graag met andere mensen wilt delen, doe dan een beroep op het team van infoflyers. Het infoflyers project is namelijk voor iedereen.

VOOR & DOOR Ondernemers

 • Grondwet vs Spoedwet
  by admin on oktober 27, 2021 at 8:54 am

  Mij is de vraag gesteld: “Wat weegt op dit moment zwaarder, de grondwet of de spoedwet waaruit deze maatregelen allemaal voortkomen?” Een héle goeie vraag, … The post Grondwet vs Spoedwet appeared first on .

 • Van samenleving naar BV Nederland
  by grada on mei 27, 2021 at 3:16 pm

  We hebben/ hadden een democratie met nu nog 1,4 miljoen MKB-ers, die tussen het volk en de politiek staan/ stonden. Deze groot aandeelhouders hebben achter … The post Van samenleving naar BV Nederland appeared first on .

 • Het MKB er tussenuit spelen
  by grada on mei 25, 2021 at 2:17 pm

  Lockdowns zijn er om spaargelden of andere gelden op te maken. En voor bedrijven die hun inkomen uit fysieke klanten halen zoals kappers, horeca, sportscholen, … The post Het MKB er tussenuit spelen appeared first on .

 • Vanguard Group en Blackrock
  by grada on april 29, 2021 at 9:24 pm

  De relatie tussen Coronacrisis, het klimaat en ons MKB Onlangs heeft de media de opdracht gekregen niet meer over “climate change” maar over “climate EMERGENCY” … The post Vanguard Group en Blackrock appeared first on .

 • Maken wij als samenleving wel keuzes op de juiste argumenten?
  by grada on april 6, 2021 at 9:00 pm

  Een jaar zijn we onderweg, vrijheden worden minder en minder en lijken niet terug te komen, mits we aan bepaalde ‘voorwaarden’ voldoen. De invloed van … The post Maken wij als samenleving wel keuzes op de juiste argumenten? appeared first on .