Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Infoflyers.nl

Voor en door ondernemers

Over

Infoflyers is een project dat gestart is om een zo groot mogelijke groep mensen te informeren met feiten rondom het Sars-Cov-2 virus en de ziekte covid-19 die door artsen en wetenschappers wereldwijd worden gesteld maar het grote publiek niet volledig bereikt.

Veel ondernemers zijn best wel wakker, maar willen niet hun winkel dichtdoen om bij een demonstratie aanwezig te zijn. Iedere euro omzet kunnen ze maar al te goed gebruiken.

Daarom vragen de kleine ondernemer van de muziekwinkel, boekhandel, stomerij, juwelier, kiosk, kledingwinkel, drogist, fietsenmaker, tweedekans winkels, (super)markten, restaurants, café’s, et cetera om flyers, kranten en tijdschriften te helpen verspreiden die het Nederlandse volk bewuster maakt van de situatie. Naast een praatje met hun klanten, kunnen ze hun meteen informatie aanbieden die ze ergens anders niet aangeboden krijgen.

Wij maken gebruik van de bestaande materialen van onder andere de Onafhankelijke Pers Nederland (OPN), De Andere Krant, Corona Nuchterheid, Samen Terug Naar Normaal, Adem Vrij Bij Mij en steeds meerdere bronnen weten infoflyers te vinden.

DUS VOOR WIE IS INFOFLYERS BEDOELD?
Iederéén kan zich inschrijven als vrijwilliger, wakkere of hoe je jezelf ook maar wilt noemen. Het maakt niks uit of je passief of zeer actief bent.

– Wil je met andere gelijkgestemden in je buurt in contact komen?
– Wil je flyers aanbieden in je regio bij de buurtsuper, school of andere openbare plek?
– Heb je vragen, zit je ergens mee, zoek je hulp?
– Heb je een goed initiatief, ben je bezig met een bepaald project?
– Wil je bij een actiegroep? Of zoekt je actiegroep een vorm van samenwerking?
– Heb je informatie die je graag met andere mensen wilt delen, doe dan een beroep op het team van infoflyers. Het infoflyers project is namelijk voor iedereen.

    Feed has no items.
Translate »