Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Isa Kriens

Radio Isa

Over

Goed geïnformeerd zijn is belangrijker dan ooit. Laat het je niet voorschotelen, maar kies zelf de informatie waarop jij je mening baseert. Iedereen kan zelf nadenken. Laat je niets anders wijsmaken.

Mijn naam is Isa Kriens en ik sta niet achter het huidige beleid dat wordt gevoerd. De maatregelen richten veel meer schade aan dan dat ze voorkomen. Ook voor de toekomst. We leven in een tijd waarin knuffelen is verboden en groepsvorming koste wat kost moet worden vermeden. Ik geloof daar niet in. Wij hebben elkaars aanwezigheid en aanraking juist nodig. Het zijn basisbehoeften. Het is onmisbaar.

Tegen onze wil worden vrijheidsbeperkende maatregelen genomen in naam van de volksgezondheid. De grondrechtbeperkingen baren mij zorgen. Zeker nu ze zijn verankerd in een wet; een wet die overheidsoptreden legitimeert, in plaats van dat het ons beschermt. En dat is gevaarlijk. Want rechten die je weggeeft, krijg je zelden terug aangereikt. Door gewenning wordt alles normaal. Dit is een glijdende schaal waarop wij wel degelijk invloed hebben. Ons geluid is van levensbelang. Zonder draagvlak houdt dit beleid namelijk geen stand.

Daarom geloof ik dat het heel belangrijk is dat wij onze grenzen aangeven. Elke keer weer. Niet om discussies te winnen, maar om te laten wankelen. Zodat het kan vallen. Daarvoor moeten we die grenzen wel eerst voelen. Door mensen te informeren over hun rechten, de wetten en hun implicaties, hoop ik daaraan een bijdrage te leveren. Ik vecht voor de toekomst van onze kinderen. Doe je mee?

Radio Isa

Radio Isa wordt mijn vrijplaats, mijn frequentie. Hier deel ik mijn gedachten, mijn inzichten, mijn gevoelens. Ik duid wat ik zie en deel mijn proces. En gooi simpelweg de ether in wat voor mij goed voelt. Met de hoop dat het raakt, of dat het een essentie aanraakt. Want ik wens dat wij voelen dat we zijn en waarheid vinden in ons eigen weten. Zodat alleen de liefde ons nog kan sturen.

Isa Kriens Mijn naam is Isa Kriens. En ik ben een vrij mens. Ik deel mijn gedachten, mijn inzichten, mijn gevoelens. Ik duid wat ik zie, en deel mijn proces. Want ik heb nou eenmaal een stem die gehoord wil worden. Ook ik ontkom daar niet aan.

 • #4 - Leven met prikschade
  by Isa Kriens on augustus 23, 2022 at 4:28 pm

  In deze aflevering ga ik in gesprek met Magdalena. Een jonge vrouw van 36 met ernstige prikschade. Haar wereld staat sinds de prik op z’n kop en zij zit al een jaar ziek thuis.    Mensen die de prik hebben genomen hebben dat in goed vertrouwen en met de beste bedoelingen gedaan. Maar (volledig) geïnformeerd waren zij niet. En er zijn mensen die daarbij (ernstige) schade hebben geleden. Zoals Magda. Ze slaapt gemiddeld 3 uur per nacht, heeft neurologische klachten en is een schim van zichzelf. Zij voelt zich niet serieus genomen door mensen die achter de prik staan en veroordeeld door de uitgesproken “anti prikkers”. En ondertussen zit zij, samen met andere lotgenoten, in een permanente lockdown, zoals ze zelf zegt.  De tijd van oordelen is voorbij. Ik voel compassie voor mensen zoals Magda en nog meer behoefte om met elkaar te verbinden. Dus in dit gesprek gaat het even niet over de agenda of over onze visie op Corona. Die absoluut niet hetzelfde is. Het gaat even alleen over Magda. Een mens, van vlees en bloed.  Ieder heeft zijn eigen pad te bewandelen, dat geloof ik (inmiddels) echt. Maar licht schijnen op bepaalde zaken is nu eenmaal onderdeel van mijn pad.

 • #3 - Kanker zonder chemo
  by Isa Kriens on februari 17, 2022 at 10:00 am

  In aflevering 3 ga ik in gesprek met Kelly den Hollander. Toen zij hoorde dat ze borstkanker had, bedankte ze voor het reguliere protocol. Ze wilde geen mammografie, geen chemo en geen bestraling. Ze wilde het op haar eigen manier doen; bewust van de correlatie tussen lichaam en geest, en mét consent van haar lijf. Ze keerde naar binnen en navigeerde op haar gevoel.   Twee jaar na haar diagnose is ze genezen. Ze is gezond. Vlak voor de eerste lockdown gaf ze een feest om dat te vieren. Toen Kelly mij hoorde praten over de Germaanse geneeskunde, en daarna mijn oproep las voor Radio Isa, voelde ze dat ze mij wilde spreken. Het is een uiterst persoonlijk pad wat ze heeft gelopen, en ze deelt met mij de stappen in haar proces dat tot genezing heeft geleid. Voor informatie over de Germaanse geneeskunde verwijs ik graag naar de zeer heldere website www.germaansegeneeskunde.nl.

 • #2 - Luisteren naar Doutzen
  by Isa Kriens on januari 25, 2022 at 2:45 pm

  Luister hier naar mijn gesprek met Doutzen Kroes. Een opname van twee uur, waarvan letterlijk elke minuut is geüpload als nieuwe aflevering van Radio Isa. Het is de eerste keer dat Doutzen haar verhaal doet. Zij vertelt, en ik luister. Ze is ontzettend openhartig. We praten over de reden dat ze begin van “Corona” is gestopt met modellenwerk, wat haar ertoe bewoog zich uit te spreken, en hoe het voor haar is geweest dat zij werd geridiculiseerd door de media. Maar ze vertelt ook over haar proces. En hoe zij de dingen ziet, hoe ze deze tijd ervaart, hoe ze nu leeft.  Ik ben super trots op Doutzen. Ze kiest voor de weg van het hart en doet wat voor haar voelt als het juiste, ongeacht de maatschappelijke consequenties. Because she owns it.

 • #1 - Nieuwe krachten, nieuwe lessen
  by Isa Kriens on januari 18, 2022 at 3:41 pm

  Vaak vragen mensen mij, wat ik nou bedoel met “naar binnen keren”. En wat heling eigenlijk inhoudt. In deze aflevering doe ik er verslag van. Ik deel over het moment dat ik uit de bocht vloog en tot inkeer kwam nadat ik tot stilstand werd gebracht. Van trigger naar wijsheid. Het leven is mooi.

 • Pilot
  by Isa Kriens on november 9, 2021 at 9:13 am

  De pilot van Radio Isa. En wel de allereerste take. Want authentieker dan de proefopname ging het niet worden. Een verhaal over mijn afgelegde reis en koerswijziging. Dit is het afscheid van de kleine activist. Dit is het startschot van Radio Isa. The only way is up.

 

Translate »