Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Isa Kriens

Radio Isa

Over

Goed geïnformeerd zijn is belangrijker dan ooit. Laat het je niet voorschotelen, maar kies zelf de informatie waarop jij je mening baseert. Iedereen kan zelf nadenken. Laat je niets anders wijsmaken.

Mijn naam is Isa Kriens en ik sta niet achter het huidige beleid dat wordt gevoerd. De maatregelen richten veel meer schade aan dan dat ze voorkomen. Ook voor de toekomst. We leven in een tijd waarin knuffelen is verboden en groepsvorming koste wat kost moet worden vermeden. Ik geloof daar niet in. Wij hebben elkaars aanwezigheid en aanraking juist nodig. Het zijn basisbehoeften. Het is onmisbaar.

Tegen onze wil worden vrijheidsbeperkende maatregelen genomen in naam van de volksgezondheid. De grondrechtbeperkingen baren mij zorgen. Zeker nu ze zijn verankerd in een wet; een wet die overheidsoptreden legitimeert, in plaats van dat het ons beschermt. En dat is gevaarlijk. Want rechten die je weggeeft, krijg je zelden terug aangereikt. Door gewenning wordt alles normaal. Dit is een glijdende schaal waarop wij wel degelijk invloed hebben. Ons geluid is van levensbelang. Zonder draagvlak houdt dit beleid namelijk geen stand.

Daarom geloof ik dat het heel belangrijk is dat wij onze grenzen aangeven. Elke keer weer. Niet om discussies te winnen, maar om te laten wankelen. Zodat het kan vallen. Daarvoor moeten we die grenzen wel eerst voelen. Door mensen te informeren over hun rechten, de wetten en hun implicaties, hoop ik daaraan een bijdrage te leveren. Ik vecht voor de toekomst van onze kinderen. Doe je mee?

Radio Isa

Radio Isa wordt mijn vrijplaats, mijn frequentie. Hier deel ik mijn gedachten, mijn inzichten, mijn gevoelens. Ik duid wat ik zie en deel mijn proces. En gooi simpelweg de ether in wat voor mij goed voelt. Met de hoop dat het raakt, of dat het een essentie aanraakt. Want ik wens dat wij voelen dat we zijn en waarheid vinden in ons eigen weten. Zodat alleen de liefde ons nog kan sturen.

Radio Isa Welkom bij Radio Isa. Met de ogen op Jezus maar niet blind voor het duister, duid ik wat ik zie en deel ik wat mij raakt. Voor als je je laat graag inspireren, en wat weerstand niet uit de weg gaat. Welkom op mijn frequentie, ik laat graag zien wat daar is.

 • Radio Isa #19 - Omdenken
  by Isa Kriens on mei 20, 2024 at 7:26 am

  Na 37 in de wereld geleefd te hebben, lijkt Gods wijsheid soms wel op omdenken; zijn kracht wordt zichtbaar in zwakheid, en het belijden van zonden is geen deuk voor je ego maar een kans om terug in de armen van God te vallen. Ik deel in deze aflevering wederom mijn gedichtenspinsels in mijn kersverse wandel met God. Ik heb het over gebrokenheid en hoe die in de weg kan staan aan het ontvangen van Gods liefde. Maar ook deel ik mijn persoonlijke ervaring met de geestelijke strijd die ik heb ervaren rondom de bekering. Veel plezier!    

 • Radio Isa #18 - Welkom in de strijd
  by Isa Kriens on april 29, 2024 at 6:55 pm

  Eindelijk weer een nieuwe aflevering! Het duurde even.Twee weken Kaapstad en twee weken geestelijke strijd. Dat zat er tussen... In Kaapstad was ik bezoek bij de moederkerk van de kerk waarbij ik ben aangesloten. Ik mocht geestelijke groeien, maar bij terugkomst kreeg ik het pittig. Nog steeds niet helemaal terug op scherpte, vertel ik over mijn mooiste take away van mijn tijd in Kaapstad. En vertel ik over de geestelijke strijd die helaas bij de wandel met God hoort. Maar ook praat ik over het evangelie, tik ik de (kinder)doop aan en bemoedig ik iedereen die luistert om vooral openlijk de liefde voor Jezus te betuigen.  Veel plezier!  PS: De technische haperingen horen er helemaal bij, ik deed het er voor bij deze take 21 (!). 

 • Radio Isa #17 - Wat een week
  by Isa Kriens on maart 26, 2024 at 5:38 pm

  Wat een week. De week waarin Jezus aankwam in Jeruzalem, het laatste avondmaal nuttigde, werd gekruisigd en weer opstond uit de dood. Met een zacht hart sta ik hierbij stil. Maar ook vertel ik over sterven aan jezelf, wat er gebeurt als “God door je heen werkt” en richt ik me specifiek tot de mensen die op zoek zijn naar Jezus. Wie weet helpt mijn ervaring een ander op weg.    Je luistert naar Radio Isa op Spotify en mijn website, www.isakriens.nl.

 • Radio Isa #16 - Hoe dan
  by Isa Kriens on maart 2, 2024 at 4:39 pm

  Officieel uit de Jezus kast spreek ik vrijuit over hoe mijn getuigenis is ontvangen, en hoe God mij daarin de weg wees. Ik deel over de deceptie van de New Age en hoe deze vermomde “one world religion” ons klaarstoomt voor de leider van de New World Order. Buckle up want ik zet je graag op scherp. Maar ik begin met de EO. Die vorige week door mij online werd aangesproken op het feit dat zij items maken die tegenovergesteld zijn aan Christelijke waarden. Items over open relaties en ayahuasca - ik kan het niet rijmen met het Christendom. De EO doet ook mooi werk, maar onderaan de streep zijn ze geïnfiltreerd. Ik leg uit wat maakt dat ik ze onnavolgbaar vindt, maar ik schets ook de context van mijn kritiek op het recente item over pedofilie: de glijdende schaal die wordt ingezeept en de agenda daar achter. Enjoy!

 • Radio Isa #15 - Thuis
  by Isa Kriens on februari 8, 2024 at 10:43 pm

  In deze aflevering vertel ik hoe ik tot geloof ben gekomen. Een proces van - achteraf  gezien - een jaar ongeveer, met de nadruk op het afgelopen half jaar. Ik ben inmiddels gedoopt; een van de mooiste dagen van mijn leven.  Twee jaar geleden, toen het online ook veel over God ging, heb ik me verdiept in het evangelie. Want ik snapte het niet. Ik zag witte duiven, bidhandjes en bijbelteksten en op alle vragen werd geantwoord met: zoek en gij zult vinden. Ik kon het een plekje geven toen ik het snapte, maar zelf parkeerde ik God. Toen ik op mijn alltime low geen uitweg meer zag, richtte me tot Jezus. Ik kende de weg. Ik ging voorbij de weerstand en wat ik te zien kreeg, ging voorbij verstand. Ik ontving de Heilige Geest als een bliksemschicht en de schellen vielen van mijn ogen.  Zonder de verblinding weet ik eindelijk waar ik loop. En sinds de ontvangst van de Heilige geest ook met wie. Prijs de Heer.  “Want wij hebben de strijd niet tegen vlees en bloed, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de wereldbeheersers van de duisternis van dit tijdperk, tegen de geestelijke machten van het kwaad in de hemelse gewesten.” Efeze 6:12 Ik ben thuis.  JHWH JAWEL

 

Translate »