Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Isa Kriens

Radio Isa

Over

Goed geïnformeerd zijn is belangrijker dan ooit. Laat het je niet voorschotelen, maar kies zelf de informatie waarop jij je mening baseert. Iedereen kan zelf nadenken. Laat je niets anders wijsmaken.

Mijn naam is Isa Kriens en ik sta niet achter het huidige beleid dat wordt gevoerd. De maatregelen richten veel meer schade aan dan dat ze voorkomen. Ook voor de toekomst. We leven in een tijd waarin knuffelen is verboden en groepsvorming koste wat kost moet worden vermeden. Ik geloof daar niet in. Wij hebben elkaars aanwezigheid en aanraking juist nodig. Het zijn basisbehoeften. Het is onmisbaar.

Tegen onze wil worden vrijheidsbeperkende maatregelen genomen in naam van de volksgezondheid. De grondrechtbeperkingen baren mij zorgen. Zeker nu ze zijn verankerd in een wet; een wet die overheidsoptreden legitimeert, in plaats van dat het ons beschermt. En dat is gevaarlijk. Want rechten die je weggeeft, krijg je zelden terug aangereikt. Door gewenning wordt alles normaal. Dit is een glijdende schaal waarop wij wel degelijk invloed hebben. Ons geluid is van levensbelang. Zonder draagvlak houdt dit beleid namelijk geen stand.

Daarom geloof ik dat het heel belangrijk is dat wij onze grenzen aangeven. Elke keer weer. Niet om discussies te winnen, maar om te laten wankelen. Zodat het kan vallen. Daarvoor moeten we die grenzen wel eerst voelen. Door mensen te informeren over hun rechten, de wetten en hun implicaties, hoop ik daaraan een bijdrage te leveren. Ik vecht voor de toekomst van onze kinderen. Doe je mee?

Radio Isa

Radio Isa wordt mijn vrijplaats, mijn frequentie. Hier deel ik mijn gedachten, mijn inzichten, mijn gevoelens. Ik duid wat ik zie en deel mijn proces. En gooi simpelweg de ether in wat voor mij goed voelt. Met de hoop dat het raakt, of dat het een essentie aanraakt. Want ik wens dat wij voelen dat we zijn en waarheid vinden in ons eigen weten. Zodat alleen de liefde ons nog kan sturen.

Radio Isa Welkom bij Radio Isa. Hier gooi ik de ether in wat voor mij goed voelt. Met de hoop dat het raakt, of dat het jouw authenticiteit aanraakt. Zodat het inspireert om vanuit je kern te voelen, spreken en te handelen. Want ik wil een wereld waarin het eigen weten leidend is, en wij allen onze waarheid spreken. Dan, kan echt alleen de liefde ons nog sturen. Welkom op mijn frequentie. Ik laat graag zien, wat daar is.

 • Radio Isa #15 - Thuis
  by Isa Kriens on februari 8, 2024 at 10:43 pm

  In deze aflevering vertel ik hoe ik tot geloof ben gekomen. Een proces van - achteraf  gezien - een jaar ongeveer, met de nadruk op het afgelopen half jaar. Ik ben inmiddels gedoopt; een van de mooiste dagen van mijn leven.  Twee jaar geleden, toen het online ook veel over God ging, heb ik me verdiept in het evangelie. Want ik snapte het niet. Ik zag witte duiven, bidhandjes en bijbelteksten en op alle vragen werd geantwoord met: zoek en gij zult vinden. Ik kon het een plekje geven toen ik het snapte, maar zelf parkeerde ik God. Toen ik op mijn alltime low geen uitweg meer zag, richtte me tot Jezus. Ik kende de weg. Ik ging voorbij de weerstand en wat ik te zien kreeg, ging voorbij verstand. Ik ontving de Heilige Geest als een bliksemschicht en de schellen vielen van mijn ogen.  Zonder de verblinding weet ik eindelijk waar ik loop. En sinds de ontvangst van de Heilige geest ook met wie. Prijs de Heer.  “Want wij hebben de strijd niet tegen vlees en bloed, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de wereldbeheersers van de duisternis van dit tijdperk, tegen de geestelijke machten van het kwaad in de hemelse gewesten.” Efeze 6:12 Ik ben thuis.  JHWH JAWEL

 • Radio Isa #14 - Helen is zacht werken
  by Isa Kriens on januari 4, 2024 at 11:30 pm

  Na twee jaar innerlijk werk kom ik hier op uit: helen is voelen dat je heel bent. En traumawerk is een uiterst delicaat proces. Naar de pijn toe bewegen, zou daarom niet meer zomaar mijn advies zijn.  Daarnaast. Helen is hot. Hoe komt dat? En wat is eigenlijk het effect als mensen zich massaal gaan identificeren met pijn en zwaarte, en in dat pijnlichaam gaan zitten? En de overtuiging overnemen dat wij allen gebroken en getraumatiseerd zijn? Om vervolgens op helingsavontuur te gaan, recht in de armen van.. ?  Gelet op het feit dat pijn voeding is én wij langs die weg bestuurd worden, zijn we er dan niet gewoon ingestonken?  Ik bespreek mijn proces en mijn bevindingen in deze podcast.   

 • Radio Isa #13 - Oud & Nieuw
  by Isa Kriens on december 31, 2023 at 3:42 pm

  Je hoeft je niet met alles en iedereen te kunnen verbinden. Liever niet zelfs. Een harde les die ik moest pakken, om uit te komen bij mijn mooiste les van 2023: een echte high beleef je dicht bij de grond.  Ik licht ze allebei toe in deze aflevering "uit de losse pols". 

 • Radio Isa #12 - De tweede golf
  by Isa Kriens on december 21, 2023 at 11:49 pm

  Dat er een nieuwe lading mensen aan het wakker worden is, is onmiskenbaar. En onder de ontwaakten is er ook een dijkdoorbraak aan de gang. De mist trekt op en het zicht wordt helder. Halleluja.  De allereerste Radio Isa uit de losse pols: een overwinning op mezelf. 

 • Radio Isa #11 - Back to reality
  by Isa Kriens on december 4, 2023 at 10:58 am

  Op dit gesprek ben ik trots. Op zowel mijn gesprekspartner Miriam Hekker als op mijzelf. Omdat het ons, in mijn ogen, is gelukt onze essentie te pakken zonder de nuance te verliezen, vanuit een overwegend beschouwende rol. Een essentie die ik voel tot in mijn vezels: back to life. Back to reality.  Een boodschap die ik waardevol vind om te delen, vanuit het hart. Terug naar nederigheid en de kracht van de eenvoud. Hier zijn, met wat er is, en er voor elkaar zijn. Moge we het gaan belichamen. Het begint bij jezelf (zijn). 

 

Translate »