Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Jan Bonte

Jan Bonte

Neuroloog

Over

 

 • Loeikoeien
  by Jan Bonte on mei 28, 2023 at 4:54 pm

    ‘Het is geen kunst om boer te worden, maar om boer te blijven’ Deze week las ik een stuk van Wierd Duk in ‘De Telegraaf’ met de titel: ‘Hulplijn helpt boeren in geestelijke nood door onzekere toekomst: ‘Zelfdodingen hebben gigantische impact’.[1] In het artikel komt Esther Reinders aan het woord, die een hulplijn voor … Lees verder "Loeikoeien"

 • Der neue Untermensch – De bundel
  by Jan Bonte on april 16, 2023 at 9:27 am

    Goedemorgen, Hoewel wellicht wat later dan ik had ingeschat, is het dan toch echt zover: De 2e bundel ‘Der neue Untermensch’ is klaar. Een beetje trots ben ik wel, dat zal ik niet onder stoelen of banken steken. Al was de aanleiding om de blogs te schrijven niet iets om blij mee te zijn. … Lees verder "Der neue Untermensch – De bundel"

 • St. Tijs de Schijnheilige
  by Jan Bonte on maart 24, 2023 at 6:47 pm

  ‘If you tolerate this, then your children will be next’. Manic Street Preachers Op 20 maart 2023 kondigde Tijs van den Brink een nieuwe uitzending aan van ‘Dit is de dag’. Het zou in die uitzending gaan over welke coronamaatregelen effectief waren en welke niet. Hij ging erover praten met Maarten Keulemans en Marc Bonten. … Lees verder "St. Tijs de Schijnheilige"

 • Stem ze weg!
  by Jan Bonte on maart 13, 2023 at 6:12 pm

  De kieswijzer voor de provinciale statenverkiezingen 2023 It’s been a long… A long time comin’, but I know A change is gon’ come Oh, yes it will… Sam Cooke, A Change is Gonna Come   Het is zaterdag 11 maart 2023. Een grote mensenmassa verzamelt zich in Den Haag om te protesteren tegen het stikstofbeleid, … Lees verder "Stem ze weg!"

 • I wish I’d made you angry earlier
  by Jan Bonte on maart 5, 2023 at 11:52 am

  Een boekbespreking Van het concert des levens Krijgt niemand een program Bovenstaand is de titel van een verzameling essays van Max Perutz (19 mei 1914 – 6 februari 2002). Hij was een moleculair bioloog en kreeg de Nobelprijs voor de scheikunde voor zijn studie naar de structuur van hemoglobine, die hij op wist te lossen … Lees verder "I wish I’d made you angry earlier"

Translate »