Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Jan Bonte

Jan Bonte

Neuroloog

Over

 

 • De Zondvloed
  by Jan Bonte on januari 19, 2023 at 6:16 pm

    I’m gonna say everything that I need to say Although you’ve taken everything I need away I’m gonna take you to the place I need to go We’re all just walkin’ through this darkness on our own War on Drugs, I don’t live here anymore   Het is begin januari als ik in de … Lees verder "De Zondvloed"

 • Jan Bonte, Willem en Tom: sektarisme viert hoogtij in tijden van despotie
  by Coco Riga on januari 18, 2023 at 10:49 am

  Jan Bonte is terug op de plek waar hij twee jaar geleden zijn rol in de vrije media begon: Blue Tiger Studio. Het fanatisme, blindheid en dwangmatige doordrijverij van eigen gelijk, gepaard aan een even blind negeren van elke vorm van twijfel, kritiek en debat. Ziedaar de sektarische tijdgeest in het despotische tijdsgewricht.

 • Misdaad en Straf – De nabrander
  by Jan Bonte on januari 5, 2023 at 7:29 pm

    “A police officer oblivious to their errors and shortcomings is no different from the Gestapo.” Abhijit Naskar Ik heb me mijn leven lang al verbaasd over de hypocrisie en schijnheiligheid van mensen als het erop aankomt om datgene recht te praten wat overduidelijk zo krom is als een hoepel. Maar nadat ik het nodige … Lees verder "Misdaad en Straf – De nabrander"

 • Jan Bonte bij Ongehoord Nieuws – 20 december 2022
  by Coco Riga on december 20, 2022 at 5:24 pm

  Ongehoord Nieuws – Seizoen 1 Afl. 72 Onverklaarbare oversterfte in 2022. Wat is er aan de hand? KLIK OP DE AFBEELDING OM NAAR DE VIDEO TE GAAN

 • Het Gesprek – met Jan Bonte
  by Coco Riga on december 20, 2022 at 7:50 am

  Al twee keer eerder sprak Simon van Groningen met Jan Bonte. Dit keer zoomen ze in op de wetenschap, de wetenschap als religie, de pseudowetenschap en de Bijbel.

Translate »