Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Jan Bonte

Jan Bonte

Neuroloog

Over

 

 • Lowlifes
  by Jan Bonte on januari 18, 2024 at 8:39 pm

  Dit is de laatste keer dat ik aandacht zal besteden aan Jan Dijkgraaf. Daarna zal ik nooit meer een letter aan hem vuilmaken. Datzelfde geldt voor Bas Paternotte. De beide lowlifes. Wat ik gisteren schreef, is wat ik dacht. Wellicht vinden sommige mensen dat ik niet alles hoef te zeggen wat ik denk. Geloof me, … Lees verder "Lowlifes"

 • Blaffende wasbeerhonden bijten nog steeds.
  by Jan Bonte on november 28, 2023 at 6:34 pm

  De wasbeerhond In de vroege ochtend van zaterdag 17 maart, om 8:15, slingert Marion Koopmans een tweet de wereld in met de tekst ‘Stay tuned’. In die tweet verwijst ze naar een artikel in ‘The Atlantic’ met als titel ‘The Strongest Evidence Yet That an Animal Started the Pandemic’.[1] Later die ochtend, om 12:00, pakt … Lees verder "Blaffende wasbeerhonden bijten nog steeds."

 • Klok
  by Jan Bonte on november 22, 2023 at 6:48 pm

    ‘Der Tod ist schon längst da, er sucht sich nur noch einen Parkplatz.’ Het is half negen als hij op wil staan. Maar het lukt hem niet om rechtop te gaan zitten. Vlammende pijn in zijn rechterlies, en hij valt terug op het bed. Nog een keer proberen rechtop te komen, maar ook bij … Lees verder "Klok"

 • Hoe herken je desinformatie
  by Jan Bonte on oktober 31, 2023 at 8:38 am

  De (des)informatie van Koopmans onder de loep genomen.   Dit is Marion Koopmans. De hoogleraar virologie van het Erasmus MC en lid van het OMT die zegt zich hard te maken voor het bestrijden van desinformatie. Laten we voor de grap eens kijken hoe bedreven zij zelf is in het verspreiden van desinformatie. Spoiler: dat kan … Lees verder "Hoe herken je desinformatie"

 • Kajsa de Wrede
  by Jan Bonte on oktober 7, 2023 at 12:14 pm

  War, I despise‘Cause it means destruction of innocent livesWar means tears to thousands of mother’s eyesWhen their sons go off to fightAnd lose their lives War, Bruce Springsteen   Ik volg de oorlog in Oekraïne op de voet. Waarom weet ik niet zo goed. Mogelijk heeft het te maken met mijn fascinatie voor de twee … Lees verder "Kajsa de Wrede"

Translate »