Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Jan Bonte

Jan Bonte

Neuroloog

Over

 

 • De Gifbeker
  by Jan Bonte on september 30, 2022 at 11:27 am

    Op het moment dat ik dit schrijf is het op de kop af twee jaar geleden dat ik mijn eerste blog schreef. Ik zal hier niet herhalen wat mij ertoe dreef om dat stuk te schrijven, dat heb ik al meerdere keren gedaan. Er zouden nog vele blogs volgen, al ben ik inmiddels de … Lees verder "De Gifbeker"

 • Mondkapjes? We moeten er nu echt mee kappen!
  by Jan Bonte on september 12, 2022 at 7:03 pm

    Op 11 september 2022 verscheen in de Berliner Zeitung een interview met Peter Walger, afdelingshoofd van de afdeling Intensive Care en Infectieziekten van het Evangelischer Krankenhaus Bonn en lid van het bestuur van de Deutsche Gesellschaft für Krankenhaushygiene (DGKH).[1] Het artikel gaat over de veranderingen in de Duitse Infektionsschutzgesetz, de Duitse tegenhanger van de … Lees verder "Mondkapjes? We moeten er nu echt mee kappen!"

 • COVID-19: vaccineffectiviteit, bijwerkingen van de mRNA-vaccins en de oversterfte
  by Jan Bonte on september 7, 2022 at 6:02 pm

  Een overzicht.   In de discussie rondom de effectiviteit van vaccinatie mis ik regelmatig het overzicht hoe de verschillende deelonderwerpen van vaccins en vaccinatie in elkaar grijpen. Ik bedoel hiermee dat voor- en tegenstanders van vaccinatie vaak inzoomen op afzonderlijke elementen, maar geen poging doen deze in te passen in het grotere geheel. Het gaat … Lees verder "COVID-19: vaccineffectiviteit, bijwerkingen van de mRNA-vaccins en de oversterfte"

 • Slome Sjoerd Sjoerdsma
  by Jan Bonte on augustus 26, 2022 at 10:15 pm

    ‘There is no instance of a country having benefited from prolonged warfare.’ ‘Who wishes to fight must first count the cost’ Sun Tzu, the Art of War.     Ik vraag me in alle verbijstering af hoe D66 erin slaagt om zulke ongelofelijk saaie, inhoudsloze en ronduit domme mensen te rekruteren voor haar partij. … Lees verder "Slome Sjoerd Sjoerdsma"

 • Vrouwe Melancholica
  by Jan Bonte on augustus 18, 2022 at 7:26 pm

    Rows of houses, all bearing down on me I can feel their blue hands touching me All these things into position All these things we’ll one day swallow whole And fade out again and fade out This machine will, will not communicate These thoughts and the strain I am under Be a world child, … Lees verder "Vrouwe Melancholica"

Translate »