Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Keurmerk Onafhankelijke Mondzorg

Hans Beekmans

Over

Samen met onze ruim 5.000 vrienden en vele KOM-leden produceren wij op wekelijkse basis waardevolle content die jou in staat stellen om de praktijk morgen een beetje beter te laten lopen. Daarnaast bieden we korting op vele diensten en vertegenwoordigen we onze leden bij belangrijke thema’s zoals tariefstelling en waarborging van kwaliteit.

 

KOM Nederland Keurmerk Onafhankelijke Mondzorg

 • Bericht van het bestuur
  by admin on augustus 2, 2023 at 8:00 am

  In november zijn er weer verkiezingen en dus nieuwe kansen om onze missie – het instellen van referentietarieven – onder de aandacht te brengen van... Het bericht Bericht van het bestuur verscheen eerst op KOM Nederland.

 • Ontwikkelingen met het ontwerpen met Cad Cam: Computer Aided Design – Computer Aided Manufacturing
  by admin on juli 31, 2023 at 12:06 pm

  Dit webinar zal in het najaar 2023 plaatsvinden. Nadere informatie volgt. Het bericht Ontwikkelingen met het ontwerpen met Cad Cam: Computer Aided Design – Computer Aided Manufacturing verscheen eerst op KOM Nederland.

 • Symposium vrijdag 8 november 2024 in Singer Laren
  by admin on juli 29, 2023 at 9:49 am

  Het jaarlijkse KOM Symposium vindt plaats op vrijdag 8 november in Singer Laren. Ter gelegenheid van het 40 jarig bestaan van Beekmans Tandartsen zal de... Het bericht Symposium vrijdag 8 november 2024 in Singer Laren verscheen eerst op KOM Nederland.

Translate »