Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Keurmerk Onafhankelijke Mondzorg

Hans Beekmans

Over

Samen met onze ruim 5.000 vrienden en vele KOM-leden produceren wij op wekelijkse basis waardevolle content die jou in staat stellen om de praktijk morgen een beetje beter te laten lopen. Daarnaast bieden we korting op vele diensten en vertegenwoordigen we onze leden bij belangrijke thema’s zoals tariefstelling en waarborging van kwaliteit.

 

KOM Nederland Keurmerk Onafhankelijke Mondzorg

 • Rapport Hans Beekmans over Covid-19: Immuniteit in de praktijk
  by admin on september 7, 2021 at 12:58 pm

  Eerder deze week verscheen het rapport van tandarts en KOM voorzitter Hans Beekmans met als titel: Immuniteit in de praktijk. Door de testuitslagen van het gedane onderzoek te combineren met vragenlijsten voor de bezoekers heeft hij een schat aan empirische data kunnen verzamelen, welke daarna is verwerkt tot een overzichtelijk document dat enkele opvallende inzichten Het bericht Rapport Hans Beekmans over Covid-19: Immuniteit in de praktijk verscheen eerst op KOM Nederland.

 • Podcast aflevering 2: Met Herman, Hans en Peter
  by admin on april 7, 2021 at 8:38 am

  Hij staat online, de volgende aflevering van de KOM Podcast. In deze tweede aflevering van de podcast zijn KOM bestuursleden Hans, Herman en Peter te gast. In deze podcast hebben we het o.a. over: Tandartsen vs. ondernemers Het declareren van behandelingen via aparte bedrijven Piecemeal dentistry Client vs. Patient Jezelf in de spiegel aan kunnen Het bericht Podcast aflevering 2: Met Herman, Hans en Peter verscheen eerst op KOM Nederland.

 • Een podcast met Miguel Stanley
  by admin on februari 2, 2021 at 9:03 am

  Tegen het einde van afgelopen jaar was Miguel Stanley te gast bij het KOM Symposium. Miguel Stanley zou je kunnen kennen als de woordvoerder van de slow dentistry beweging. Een beweging die wereldwijd steeds meer voet aan de grond krijgt en sterke gelijkenissen kent met het KOM. In zijn presentatie vertelt Miguel over de manier Het bericht Een podcast met Miguel Stanley verscheen eerst op KOM Nederland.

 • Handelen vanuit angst of vertrouwen?
  by admin on november 23, 2020 at 2:41 pm

  Vanuit de oertijd hebben we allemaal maar één primair doel meegekregen: overleven, waar wij vandaag de dag nog steeds de vruchten van plukken. We denken dat we zelf onze keuzes maken, maar niet is minder waar. Al onze keuzes worden gemaakt op basis van verschillende principes die onze voorouders voor ons hebben ontwikkeld. Wat betekent Het bericht Handelen vanuit angst of vertrouwen? verscheen eerst op KOM Nederland.

 • Zo slaat u zich de coronacrisis door
  by admin on september 30, 2020 at 9:58 am

  Het is niemand ontgaan dat de regels onlangs weer zijn aangescherpt. Helaas is er nog weinig vooruitzicht op een snelle terugkomst van het ‘oude normaal’. Wat doet u als tandartsondernemer in deze nieuwe situatie? Hoe kunt u deze crisis zien als een kans in plaats van een bedreiging? Verkeerde beslissingen Zodra de wereld zoals wij Het bericht Zo slaat u zich de coronacrisis door verscheen eerst op KOM Nederland.

Translate »