Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Meldpunt mondkapjes

Mondkapjesbeleid op scholen

Over

Dit digitale landelijke meldpunt is opgericht door een groep verontruste ouders naar aanleiding van maatregelen en beleid op scholen die niet in het belang zijn van onze kinderen. Maatregelen die de gezondheid van onze kinderen schaden en maatregelen die de (sociale) ontwikkeling van onze kinderen verstoren. De mondkapjesplicht die op veel scholen is ingevoerd heeft momenteel onze prioriteit.

Met het meldpunt willen de ouders op een transparante wijze misstanden en excessen aan de kaak stellen met betrekking tot het mondkapjesbeleid op scholen. Ieder kind zou zich zonder enige sociale druk van het dragen van een mondkapje op school moeten kunnen bewegen. Ieder kind heeft het recht om zich veilig te voelen op school. Ieder kind heeft het recht om in vrijheid op te groeien en zich te ontwikkelen tot wie hij/zij werkelijk is.

Wij zoeken continu de verbinding met ouders, docenten, maar ook met andere partijen om elkaar te versterken en te reageren op de maatregelen op scholen. Wij maken hierbij gebruik van een landelijke én regionale aanpak. Alles wat wij regionaal doen delen wij met de regionale pers. Onze ervaring is dat dit veel impact heeft.

Wij willen ouders informeren rondom mondkapjes en stimuleren zelf onderzoek te doen. Wij nodigen je uit om samen met ons op te staan voor onze kinderen. Je bent welkom om je klacht, opmerking, vraag of zorgen met ons te delen via het meldformulier op de provinciepagina’s.

 

Translate »