Michael Pilarczyk

Mister mindset

Over

Ik ben Michael. Oprichter van Mastermind Academy. Als inspirator, schrijver en spreker op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn, zingeving en zakelijk succes, begeleid ik mensen om de beste versie van zichzelf te worden en het maximale uit dit leven te halen. Door belemmerende denkpatronen te doorbreken, bied ik inzichten waarmee doelgericht resultaten worden behaald en waarmee dromen werkelijkheid kunnen worden. Ik maakte mijn dromen ook waar. Ik was dj bij Radio 538, VJ bij TMF en presentator bij RTL4.

Na de verkoop van mijn mediagroep nam ik een sabbatical van veertig maanden op mijn zeiljacht. Ik schreef de bestsellers ‘Dansen in de Hemel’ (75.000 ex.), een moderne bewerking van ‘Think and Grow Rich’ en ‘Master Your Mindset’. Ik woon op een eiland in de zon en leef mijn mooiste leven! Die missie wil ik wereldwijd delen met 100 miljoen mensen, zodat jij ook bewust, gezond en succesvol je mooiste leven kunt leven.


‘Alles wat we doen heeft een reden. Er is een reden waarom we besluiten iets wel of niet te doen. Die reden geeft ons richting. De betekenis die je geeft aan een gedachte, een gebeurtenis of een situatie is cruciaal voor je denkwijze. Die bepaalt je visie op de werkelijkheid, hoe je reageert en vervolgens handelt. Met andere woorden: de betekenis die je ergens aan geeft, bepaalt je dagelijks leven. Of we nu kapitalisten, socialisten, boeddhisten, christenen, moslims, zwart, wit of gekleurd zijn – we zijn mensen. Wat ons anders maakt is hoe we denken.’

    Feed has no items.

Translate »