Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Vereniging van Klassiek Homeopaten

De hele mens centraal

Over

De NVKH is dé beroepsvereniging voor alle professionele, geregistreerde klassiek homeopaten in Nederland. Wij zijn een groep van betrokken en bevlogen zorgverleners die met een hoge mate van professionaliteit werken aan het  activeren van het zelfherstellend vermogen van lichaam en geest om deze op unieke wijze te herstellen. We hebben een heldere mening over alles wat te maken heeft met homeopathie in het algemeen en de klassiek homeopaat in het bijzonder.

NVKH Beroepsvereniging voor klassiek homeopaten

 • Storm, chaos of creatie? – Maart 2022
  by admin on maart 11, 2022 at 12:42 pm

  Een storm ééns in de zoveel tijd. We ontkomen er niet aan. Een storm die veel doet opwaaien. Wat los of niet goed vast zat wordt van zijn plek gehaald. De spanning vooraf en tijdens en de chaos nadien. We zullen op deze krachten van de natuur mogen meebewegen. Na de chaos komt het opruimen…  Lees verder »Storm, chaos of creatie? – Maart 2022 Het bericht Storm, chaos of creatie? – Maart 2022 verscheen eerst op NVKH.

 • Het homeopathievirus, ben jij al besmet? – Maart 2022
  by admin on maart 11, 2022 at 12:37 pm

  Homeopathie is een natuurlijke en krachtige geneeskunst, die zijn kracht weet in te zetten op een subtiele wijze. Deze werking en subtiele kracht is en blijft verrassend mooi. Dit zullen vele homeopaten beamen of zij die zelf ervaring met homeopathie hebben opgedaan in het herstel of verbetering van hun klachten. En juist dan, dan heeft…  Lees verder »Het homeopathievirus, ben jij al besmet? – Maart 2022 Het bericht Het homeopathievirus, ben jij al besmet? – Maart 2022 verscheen eerst op NVKH.

 • Homeopathie komt niet zomaar uit de lucht vallen – Februari 2022
  by admin on februari 9, 2022 at 7:35 pm

  De nieuwe website van de NVKH is in de lucht. Een prachtig moment om eens stil te staan bij de homeopathie. Waar komt deze geneeskunst eigenlijk vandaan? Want net als deze website is ook homeopathie niet zomaar uit de lucht komen vallen. Daar is een hele ontwikkeling aan vooraf gegaan en ook is deze ontwikkeling…  Lees verder »Homeopathie komt niet zomaar uit de lucht vallen – Februari 2022 Het bericht Homeopathie komt niet zomaar uit de lucht vallen – Februari 2022 verscheen eerst op NVKH.

 • Vergoedingen zorgverzekeraars 2022
  by admin on december 29, 2021 at 9:33 pm

  Hieronder zie je het overzicht welke zorgverzekeraars in 2022 homeopathie (deels) vergoeden vanuit de aanvullende verzekering. Tenzij anders aangegeven geldt dat de totale jaarvergoeding voor alle alternatieve behandelingen samen is. Voor alternatieve beweegzorg geldt vaak een aparte vergoeding, raadpleeg uw polis. Verder wijzen wij u erop dat het eigen risico van € 385,00 het basispakket…  Lees verder »Vergoedingen zorgverzekeraars 2022 Het bericht Vergoedingen zorgverzekeraars 2022 verscheen eerst op NVKH.

 • Wetenschappelijk onderzoek
  by admin on december 29, 2021 at 8:46 pm

  Er zijn veel wetenschappelijke onderzoeken die aantonen dat homeopathie werkzaam is bij vele kwalen en aandoeningen. De Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland heeft een aantal onderzoeken verzameld en laten vertalen. Het aantal onderzoeken zal regelmatig worden uitgebreid. Deze onderzoeken  kunt u terugvinden op de website van de Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland (KVHN). Op de website van…  Lees verder »Wetenschappelijk onderzoek Het bericht Wetenschappelijk onderzoek verscheen eerst op NVKH.