Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Vereniging van Klassiek Homeopaten

De hele mens centraal

Over

De NVKH is dé beroepsvereniging voor alle professionele, geregistreerde klassiek homeopaten in Nederland. Wij zijn een groep van betrokken en bevlogen zorgverleners die met een hoge mate van professionaliteit werken aan het  activeren van het zelfherstellend vermogen van lichaam en geest om deze op unieke wijze te herstellen. We hebben een heldere mening over alles wat te maken heeft met homeopathie in het algemeen en de klassiek homeopaat in het bijzonder.

NVKH Beroepsvereniging voor klassiek homeopaten

 • Vertrouwen in loslaten; een obstipatiecasus – Juli 2022
  by Caroline Nuiten on juli 22, 2022 at 2:32 pm

  Vertrouwen in loslaten – obstipatie bij een meisje van 3 jaar Najaar 2021, ik krijg ik een meisje van bijna 3 jaar op het spreekuur. Moeder komt met haar voor de vele buikpijn en obstipatie met harde ontlasting. Ze heeft periodes dat ze langer dan een week geen ontlasting heeft! Ze wiebelt dan heel veel,…  Lees verder »Vertrouwen in loslaten; een obstipatiecasus – Juli 2022 Het bericht Vertrouwen in loslaten; een obstipatiecasus – Juli 2022 verscheen eerst op NVKH.

 • Mijn kind kan niet zonder – Juni 2022
  by Caroline Nuiten on juni 10, 2022 at 3:38 pm

  MIJN KIND KAN NIET ZONDER “Hannah, doe je mee? Dan spelen we homeopaatje!” Mijn oudste dochter zat met een paar flesjes aan een tafeltje, met haar knuffels om zich heen verzameld. Die hadden allemaal iets wat moest worden verholpen. Met homeopathie, natuurlijk. Bij ons thuis was dit een heel gewoon scenario. Onze dochters (we hebben…  Lees verder »Mijn kind kan niet zonder – Juni 2022 Het bericht Mijn kind kan niet zonder – Juni 2022 verscheen eerst op NVKH.

 • Een heuse boomknuffelaar – Mei 2022
  by Caroline Nuiten on mei 24, 2022 at 8:56 am

  In het kader van mijn opleiding tot klassiek homeopaat, die ik volgde aan de Academie voor Klassieke Homeopathie in Amsterdam, had ik een bijzondere opdracht uit te voeren. Ik moest met een boom of plant waar een homeopathisch geneesmiddel van is gemaakt, 4 maal in één jaar (alle seizoenen één maal) een ‘consult’ houden.In de…  Lees verder »Een heuse boomknuffelaar – Mei 2022 Het bericht Een heuse boomknuffelaar – Mei 2022 verscheen eerst op NVKH.

 • Storm, chaos of creatie? – Maart 2022
  by admin on maart 11, 2022 at 12:42 pm

  Een storm ééns in de zoveel tijd. We ontkomen er niet aan. Een storm die veel doet opwaaien. Wat los of niet goed vast zat wordt van zijn plek gehaald. De spanning vooraf en tijdens en de chaos nadien. We zullen op deze krachten van de natuur mogen meebewegen. Na de chaos komt het opruimen…  Lees verder »Storm, chaos of creatie? – Maart 2022 Het bericht Storm, chaos of creatie? – Maart 2022 verscheen eerst op NVKH.

 • Het homeopathievirus, ben jij al besmet? – Maart 2022
  by admin on maart 11, 2022 at 12:37 pm

  Homeopathie is een natuurlijke en krachtige geneeskunst, die zijn kracht weet in te zetten op een subtiele wijze. Deze werking en subtiele kracht is en blijft verrassend mooi. Dit zullen vele homeopaten beamen of zij die zelf ervaring met homeopathie hebben opgedaan in het herstel of verbetering van hun klachten. En juist dan, dan heeft…  Lees verder »Het homeopathievirus, ben jij al besmet? – Maart 2022 Het bericht Het homeopathievirus, ben jij al besmet? – Maart 2022 verscheen eerst op NVKH.

Translate »