Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Vereniging van Klassiek Homeopaten

De hele mens centraal

Over

De NVKH is dé beroepsvereniging voor alle professionele, geregistreerde klassiek homeopaten in Nederland. Wij zijn een groep van betrokken en bevlogen zorgverleners die met een hoge mate van professionaliteit werken aan het  activeren van het zelfherstellend vermogen van lichaam en geest om deze op unieke wijze te herstellen. We hebben een heldere mening over alles wat te maken heeft met homeopathie in het algemeen en de klassiek homeopaat in het bijzonder.

NVKH Beroepsvereniging voor klassiek homeopaten

 • Sneeuw
  by Caroline Nuiten on januari 20, 2023 at 1:57 pm

  Door een besneeuwde straat loop ik terug naar huis. Ik bracht zojuist mijn dochters naar school, die vanaf het moment dat ze zagen dat er sneeuw lag, daar helemaal enthousiast over waren. Sneeuw!! En ook nog eens echt goede sneeuw waar je sneeuwpoppen van kan maken! Wat een feest, daar hopen ze ieder jaar opnieuw…  Lees verder »Sneeuw Het bericht Sneeuw verscheen eerst op NVKH.

 • Vergoedingen zorgverzekeraars 2023
  by admin on januari 2, 2023 at 2:54 pm

  Hieronder zie je het overzicht welke zorgverzekeraars in 2023 homeopathie (deels) vergoeden vanuit de aanvullende verzekering. Het bericht Vergoedingen zorgverzekeraars 2023 verscheen eerst op NVKH.

 • Het gaat niet goed met de mentale gezondheid van onze jongeren
  by Caroline Nuiten on oktober 6, 2022 at 7:09 am

  Het aantal jongeren tussen de 15 en 24 jaar dat antidepressiva krijgt voorgeschreven is niet alleen tijdens maar ook na de coronapandemie aanzienlijk gestegen. Vooral bij jonge vrouwen is een groeiend gebruik waar te nemen. Deze week publiceerde het Nivel (het Nederlands Instituut voor Onderzoek van de Gezondheidszorg) een artikel met de kop ‘Ook in…  Lees verder »Het gaat niet goed met de mentale gezondheid van onze jongeren Het bericht Het gaat niet goed met de mentale gezondheid van onze jongeren verscheen eerst op NVKH.

 • Vertrouwen in loslaten; een obstipatiecasus
  by Caroline Nuiten on juli 22, 2022 at 2:32 pm

  Vertrouwen in loslaten – obstipatie bij een meisje van 3 jaar Najaar 2021, ik krijg ik een meisje van bijna 3 jaar op het spreekuur. Moeder komt met haar voor de vele buikpijn en obstipatie met harde ontlasting. Ze heeft periodes dat ze langer dan een week geen ontlasting heeft! Ze wiebelt dan heel veel,…  Lees verder »Vertrouwen in loslaten; een obstipatiecasus Het bericht Vertrouwen in loslaten; een obstipatiecasus verscheen eerst op NVKH.

 • Mijn kind kan niet zonder
  by Caroline Nuiten on juni 10, 2022 at 3:38 pm

  MIJN KIND KAN NIET ZONDER “Hannah, doe je mee? Dan spelen we homeopaatje!” Mijn oudste dochter zat met een paar flesjes aan een tafeltje, met haar knuffels om zich heen verzameld. Die hadden allemaal iets wat moest worden verholpen. Met homeopathie, natuurlijk. Bij ons thuis was dit een heel gewoon scenario. Onze dochters (we hebben…  Lees verder »Mijn kind kan niet zonder Het bericht Mijn kind kan niet zonder verscheen eerst op NVKH.

Translate »