Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Vereniging van Klassiek Homeopaten

De hele mens centraal

Over

De NVKH is dé beroepsvereniging voor alle professionele, geregistreerde klassiek homeopaten in Nederland. Wij zijn een groep van betrokken en bevlogen zorgverleners die met een hoge mate van professionaliteit werken aan het  activeren van het zelfherstellend vermogen van lichaam en geest om deze op unieke wijze te herstellen. We hebben een heldere mening over alles wat te maken heeft met homeopathie in het algemeen en de klassiek homeopaat in het bijzonder.

NVKH Beroepsvereniging voor klassiek homeopaten

 • Een homeopathisch licht op een burn-out
  by Caroline Nuiten on juni 30, 2023 at 8:39 am

  Het wil even niet meer, alles is teveel. Ofwel, het gevoel van “opgebrand zijn”. In de ruimte waar mijn praktijk aan grenst, hoorde ik recent iemand zeggen: “Het lijkt wel of iedereen een burn-out heeft, zo vaak hoor je het.” Heel vreemd is dit niet. De huidige tijdgeest van snelheid, communicatie, beschikbare informatie en onbegrensde…  Lees verder »Een homeopathisch licht op een burn-out Het bericht Een homeopathisch licht op een burn-out verscheen eerst op NVKH.

 • Bezoek aan de tandarts
  by Caroline Nuiten on juni 12, 2023 at 6:08 pm

  Een bezoek aan de tandarts roept bij meerdere mensen een angstige onrust op, zenuwen. Wanneer er dan ook nog sprake is van tanden trekken of een wortelkanaalbehandeling waarbij zenuwen open komen te liggen, is pijn onoverkomelijk. Een verdoving van de tandarts geeft op dat moment even acuut verlichting. Het weefsel is  na een flinke behandeling…  Lees verder »Bezoek aan de tandarts Het bericht Bezoek aan de tandarts verscheen eerst op NVKH.

 • Schatgraven – een ervaringsverhaal van een homeopaat i.o.
  by Caroline Nuiten on maart 21, 2023 at 10:22 am

  Voordat je daadwerkelijk als homeopaat de wijde wereld intrekt en een praktijk start, heb je veelal een gedegen opleiding achter de rug. In mijn geval aan de Academie voor Klassieke Homeopathie.  Allereerst zijn er de leerjaren van theorie en inzicht. Zodra je deze weg met goed gevolg hebt afgelegd, start de praktijkperiode. Tijdens deze periode…  Lees verder »Schatgraven – een ervaringsverhaal van een homeopaat i.o. Het bericht Schatgraven – een ervaringsverhaal van een homeopaat i.o. verscheen eerst op NVKH.

 • Sneeuw
  by Caroline Nuiten on januari 20, 2023 at 1:57 pm

  Door een besneeuwde straat loop ik terug naar huis. Ik bracht zojuist mijn dochters naar school, die vanaf het moment dat ze zagen dat er sneeuw lag, daar helemaal enthousiast over waren. Sneeuw!! En ook nog eens echt goede sneeuw waar je sneeuwpoppen van kan maken! Wat een feest, daar hopen ze ieder jaar opnieuw…  Lees verder »Sneeuw Het bericht Sneeuw verscheen eerst op NVKH.

 • Vergoedingen zorgverzekeraars 2023
  by admin on januari 2, 2023 at 2:54 pm

  Hieronder zie je het overzicht welke zorgverzekeraars in 2023 homeopathie (deels) vergoeden vanuit de aanvullende verzekering. Het bericht Vergoedingen zorgverzekeraars 2023 verscheen eerst op NVKH.

Translate »