Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Nette Jonguh

Artiest

Over


Nette Jonguh is een Nijmeegse rapper. Zijn muziek is vooral gebaseerd op zijn eigen levenservaringen en waargebeurde verhalen en avonturen van anderen. Hij is een artiest die muziek maakt wat onder de categorie ‘urbanpop muziek’ valt. Zijn muziek kenmerkt zich vooral door de diepgaandere betekenissen die achter zijn nummers zitten en de opzwepende beats. Liefde, onzekerheden, passie en geld zijn typerende onderwerpen waarover zijn nummers gaan. Het nette taalgebruik en de woordkeuze waarmee hij zijn boodschap wil overdragen zijn kenmerkend voor de muziek van Nette Jonguh. Daarmee doet hij zijn naam binnen de ‘urbanpop scene’ eer aan.

Braziliaanse vlag  270px-Flag_of_the_Netherlands.svg

Nette Jonguh is in Brazilië geboren en in Nederland getogen. Vanaf dat hij zes en een half jaar oud was is hij geadopteerd en in Nederland komen wonen. Vanaf dat moment heeft hij zijn leven opnieuw kunnen oppakken en is het allemaal bergopwaarts gegaan.

Van jongs af aan luisterde Nette Jonguh al naar vele soorten muziek. Een aantal van zijn popidolen zijn: 2pac, Snoop Dogg, Naughty by nature, Lil Wayne, Usher, Coldplay, John Mayer, the King of Pop MJ en nog vele andere.

Muziek zit in zijn bloed en het schrijven, rappen en zingen verrijkt zijn geest. Zonder muziek op deze aarde kan Nette Jonguh niet zijn wie hij is.


Translate »