Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Natuurlijk Welzijn

Op weg naar natuurlijke gezondheid

Over

De stichting heeft zich altijd actief ingezet voor de integratie van alternatieve geneeswijzen met de reguliere geneeskunde. Tegenwoordig wordt de voorkeur gegeven aan de term CAM (Complementary and Alternative Medicine), dus complementaire geneeskunde. De Stichting Natuurlijk Welzijn bestaat meer dan 45 jaar en zet zich al net zo lang in voor het verbeteren van de positie van de Natuurlijke en Alternatieve geneeskunde. Zo werkt de Stichting aan Integrale zorg; het beste uit twee werelden. Word donateur en steun de Natuurgeneeskunde.

Natuurlijk Welzijn Op weg naar natuurlijke gezondheid

 • De zintuiglijke betekenis van tuinieren
  by Els van Tol on november 30, 2022 at 7:22 pm

  Tuinieren wordt vaak ervaren als corvee. Het moet gebeuren omdat het erbij hoort. Dat onze zintuigen van alles waarnemen tijdens het tuinwerk zijn we ons niet meer bewust. Maar wieden, water geven en composteren kan ook stimulerend werken en een helende werking hebben. De auteur is tuintherapeut en begeleidt mensen die zijn vastgelopen in het Het bericht De zintuiglijke betekenis van tuinieren verscheen eerst op Natuurlijk Welzijn.

 • German New Medicine
  by Els van Tol on november 30, 2022 at 7:21 pm

  Dr. Ryke Geerd Hamer is de grondlegger van de German New Medicine, oftewel de Germaanse Geneeskunde. Hij toonde aan dat het lichaam met oeroude ‘overlevingsprogramma’s’ reageert op trauma’s en conflicten. De symptomen daarvan noemen wij dan ziekten. Maar die ziekten dienen een doel en moeten daarom niet per se als kwaadaardig worden beschouwd. Dr. Ryke Het bericht German New Medicine verscheen eerst op Natuurlijk Welzijn.

 • Massage & Complementair Vakbeurs 3 en 4 maart 2023
  by Els van Tol on november 15, 2022 at 10:49 am

  Massage & Complementair Vakbeurs (MCV) De Vakbeurs voor zowel zorgprofessionals als leveranciers van scholingsaanbod enpraktijkbenodigdheden beleeft het komende voorjaar op 3 en 4 maart 2023 haar 11eeditie op een nieuwe locatie NEXT Level in Gorinchem.Eigenaar van Sooner Events, Anouk Schwieters, ziet uit naar deze 11 editie van de MCV: “Naeen paar lastige beursjaren leven we Het bericht Massage & Complementair Vakbeurs 3 en 4 maart 2023 verscheen eerst op Natuurlijk Welzijn.

 • Beurs Internationaal therapeut 2022
  by Els van Tol on november 3, 2022 at 7:10 pm

  Deze beurs wordt ook wel de beurs voor totale gezondheid en lifestyle genoemd. Internationaal Therapeut is de enige beurs in Nederland waar iedereen, maar in het bijzonder therapeuten en andere beroepsbeoefenaars in de (para)medische en natuurlijke gezondheidszorg, op een ontspannende en informele wijze kennis kan maken met nagenoeg alle facetten uit de natuurlijke gezondheid. Dit Het bericht Beurs Internationaal therapeut 2022 verscheen eerst op Natuurlijk Welzijn.

 • Ondersteunende zorg bij behandeling van kanker
  by Els van Tol on oktober 18, 2022 at 9:44 am

  5-11-2022 Congres: Ondersteunende zorg bij de behandeling van kanker Op 5 november 2022 bent u van harte uitgenodigd voor het jaarlijkse congres van Samen voor Homeopathie* (SVH). Met dit jaar als thema Ondersteunende zorg bij de behandeling van kanker. Een congres dat is aan te raden voor iedereen die geïnteresseerd is in homeopathie, professionals én Het bericht Ondersteunende zorg bij behandeling van kanker verscheen eerst op Natuurlijk Welzijn.

Translate »