Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Onderzoek Vaccins

Gezondheidswaakhond

Over

(Meer onderzoek naar) veiligheid en (evenwichtige en juiste) informatie zijn belangrijk bij de vaccinatie-discussie. Ik ben niet voor of tegen. Wel ben ik kritisch op veiligheid en informatievoorziening.

onderzoekvaccins bof mazelen rode hond (bmr) – COVID19 - Agenda2030 - PFAS

 • Afbouw landbouwgif flufenacet (PFAS) mogelijk
  by Freek Visser on augustus 3, 2023 at 8:18 pm

  De minister van LNV wil gaan instemmen met het voorstel van de Europese Commissie tot het tijdelijk verlenen van goedkeuring voor 25 landbouwbestrijdingsmiddelen. Een van die stoffen is flufenacet en deze stof valt onder de definitie van PFAS. Maar dan is de instemming van de minister van LNV in strijd met de inzet van het … Lees verder "Afbouw landbouwgif flufenacet (PFAS) mogelijk" Het bericht Afbouw landbouwgif flufenacet (PFAS) mogelijk verscheen eerst op onderzoekvaccins.

 • Crisisoefening: te veel PFAS in ontbijtgranen
  by Freek Visser on juli 31, 2023 at 2:21 pm

  Op 5 juli 2023 meldt de minister van VWS aan de Tweede Kamer dat er op 9 mei 2023 een crisisoefening voedselveiligheid is geweest. Het scenario daarbij was: er is een te hoge concentratie PFAS in ontbijtgranen aangetroffen. De evaluatie van deze crisisoefening wordt dit jaar nog verwacht. Lees meer  Het bericht Crisisoefening: te veel PFAS in ontbijtgranen verscheen eerst op onderzoekvaccins.

 • Verzoek aan BBB mbt Pfas gezondheidsonderzoek Dordrecht
  by Freek Visser on juli 14, 2023 at 8:42 pm

  Het verzoek aan mevrouw Van der Plas (BBB) om aan de minister van VWS te vragen of hij het besluit van 4 juli 2023, dat er geen gezondheidsonderzoek zal worden gedaan bij Dordrecht en omgeving, wil heroverwegen. Lees het verzoek   Het bericht Verzoek aan BBB mbt Pfas gezondheidsonderzoek Dordrecht verscheen eerst op onderzoekvaccins.

 • Brief VWS 4-7-2023: geen PFAS gezondheidsonderzoek Dordrecht en omgeving
  by Freek Visser on juli 12, 2023 at 1:31 pm

  De minister van VWS heeft op 4 juli 2023 de TK laten weten (kst 35334-258) geen PFAS gezondheidsonderzoek te doen in Dordrecht en omgeving. Zijn argumentatie hierbij is dat de resultaten niet zouden bijdragen aan aanvullende maatregelen om blootstelling of gezondheidseffecten te beperken. Verder zou het PFAS gezondheidsonderzoek ook niet de informatie opleveren waar mensen … Lees verder "Brief VWS 4-7-2023: geen PFAS gezondheidsonderzoek Dordrecht en omgeving" Het bericht Brief VWS 4-7-2023: geen PFAS gezondheidsonderzoek Dordrecht en omgeving verscheen eerst op onderzoekvaccins.

 • Beleidsregel ‘lozing PFAS-houdend grondwater’ – Waterschapsblad nr 623
  by Freek Visser on juli 12, 2023 at 11:38 am

  Het “Ontwerp Beleidsregel voor de lozing van PFAS-houdend grondwater” 6234 van het Waterschap Hollandse Delta is gepubliceerd op 30 mei 2023. Hierop is kritiek geleverd. Recente informatie (Zembla uitzending) maakt duidelijk dat verdergaande aanvullende voorwaarden nodig zijn. Lees meer   Het bericht Beleidsregel ‘lozing PFAS-houdend grondwater’ – Waterschapsblad nr 623 verscheen eerst op onderzoekvaccins.

Translate »