Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Onderzoek Vaccins

Gezondheidswaakhond

Over

(Meer onderzoek naar) veiligheid en (evenwichtige en juiste) informatie zijn belangrijk bij de vaccinatie-discussie. Ik ben niet voor of tegen. Wel ben ik kritisch op veiligheid en informatievoorziening.

onderzoekvaccins bof mazelen rode hond (bmr) – COVID19 - Agenda2030 - PFAS

 • PFAS en de Wet op de lijkbezorging
  by Freek Visser on maart 7, 2024 at 10:28 pm

  De Wet op de lijkbezorging wordt gemoderniseerd. PFAS speelt nu daarin geen rol. Dat zou wel moeten. Mensen hebben PFAS in hun lijf. Na overlijden is dat niet weg en kan dat in het milieu terecht komen. Denk aan de rookgassen bij de crematie en de verstrooiing van as. Bij alkalische hydrolyse speelt de wijze … Lees verder "PFAS en de Wet op de lijkbezorging" Het bericht PFAS en de Wet op de lijkbezorging verscheen eerst op onderzoekvaccins.

 • Oversterfte: met of door covid-19
  by Freek Visser on februari 2, 2024 at 10:08 pm

  Het artikel “Oversterfte: met of door covid-19? Doodsoorzakenstatistiek van het CBS is minder objectief dan het lijkt”, van M. Smulders is op 1-2-2024 gepubliceerd in Medisch Contact. Ik steun zijn oproep tot meer transparantie bij het CBS. Maar over dit onderwerp is meer te zeggen. Lees verder  Het bericht Oversterfte: met of door covid-19 verscheen eerst op onderzoekvaccins.

 • PFAS in Afval – de ILT EVOA-kennisgevingen 2019-2023
  by Freek Visser on januari 9, 2024 at 9:32 pm

  Een EVOA-kennisgeving is een aanvraag voor een vergunning om afval te mogen invoeren of uitvoeren. Tussen 2019 en 31 oktober 2023 zijn 11.335 EVOA-kennisgevingen afgegeven door de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT). Een analyse van de kennisgevingen van het PFAS gerelateerde afval met aandacht voor Chemours te Dordrecht.  Lees Het bericht PFAS in Afval – de ILT EVOA-kennisgevingen 2019-2023 verscheen eerst op onderzoekvaccins.

 • PFAS in Afval – ILT-rapportage 12-10-2023
  by Freek Visser on december 14, 2023 at 1:23 pm

  De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) signaleert dat de huidige regelgeving bij het verlenen van vergunningen voor de export van afval met PFAS naar het buitenland tekort schiet. Dit staat in de signaalrapportage ‘Meer grip op PFAS in afval nodig”.  De Staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat Vivianne  Heijnen heeft die rapportage op 12 oktober 2023 … Lees verder "PFAS in Afval – ILT-rapportage 12-10-2023" Het bericht PFAS in Afval – ILT-rapportage 12-10-2023 verscheen eerst op onderzoekvaccins.

 • Afbouw landbouwgif flufenacet (PFAS) mogelijk
  by Freek Visser on augustus 3, 2023 at 8:18 pm

  De minister van LNV wil gaan instemmen met het voorstel van de Europese Commissie tot het tijdelijk verlenen van goedkeuring voor 25 landbouwbestrijdingsmiddelen. Een van die stoffen is flufenacet en deze stof valt onder de definitie van PFAS. Maar dan is de instemming van de minister van LNV in strijd met de inzet van het … Lees verder "Afbouw landbouwgif flufenacet (PFAS) mogelijk" Het bericht Afbouw landbouwgif flufenacet (PFAS) mogelijk verscheen eerst op onderzoekvaccins.

Translate »