Onderzoek Vaccins

Gezondheidswaakhond

Over

(Meer onderzoek naar) veiligheid en (evenwichtige en juiste) informatie zijn belangrijk bij de vaccinatie-discussie. Ik ben niet voor of tegen. Wel ben ik kritisch op veiligheid en informatievoorziening.

onderzoekvaccins bof mazelen rode hond (bmr) – COVID19 - Agenda2030 - PFAS

 • PFAS ontwikkelingen Zuid-Holland juni 2024
  by Freek Visser on juni 26, 2024 at 12:52 pm

  Twee keer per jaar wordt de stand opgemaakt van de ontwikkelingen met betrekking tot de moties en vragen die  door de Provinciale Staten van Zuid-Holland zijn ingediend. Er is het een en ander in gang gezet. Lees:  https://onderzoekvaccins.nl/voortgang-pfas-moties-zuid-holland-juni-2024/   Het bericht PFAS ontwikkelingen Zuid-Holland juni 2024 verscheen eerst op onderzoekvaccins.

 • PFAS attendering provincie
  by Freek Visser on april 27, 2024 at 7:22 am

  PFAS is geen lokaal probleem voor Dordrecht omdat Chemours daar is gevestigd. In het lichaam van vrijwel alle Nederlanders zit PFAS. En volgens het RIVM krijgen we te veel PFAS binnen. Wil je op de hoogte blijven wat daarover wordt gepubliceerd in één of meer provincies dan kan je dat specifieker volgen door je te … Lees verder "PFAS attendering provincie" Het bericht PFAS attendering provincie verscheen eerst op onderzoekvaccins.

 • PFAS en de Wet op de lijkbezorging
  by Freek Visser on maart 7, 2024 at 10:28 pm

  De Wet op de lijkbezorging wordt gemoderniseerd. PFAS speelt nu daarin geen rol. Dat zou wel moeten. Mensen hebben PFAS in hun lijf. Na overlijden is dat niet weg en kan dat in het milieu terecht komen. Denk aan de rookgassen bij de crematie en de verstrooiing van as. Bij alkalische hydrolyse speelt de wijze … Lees verder "PFAS en de Wet op de lijkbezorging" Het bericht PFAS en de Wet op de lijkbezorging verscheen eerst op onderzoekvaccins.

 • Oversterfte: met of door covid-19
  by Freek Visser on februari 2, 2024 at 10:08 pm

  Het artikel “Oversterfte: met of door covid-19? Doodsoorzakenstatistiek van het CBS is minder objectief dan het lijkt”, van M. Smulders is op 1-2-2024 gepubliceerd in Medisch Contact. Ik steun zijn oproep tot meer transparantie bij het CBS. Maar over dit onderwerp is meer te zeggen. Lees verder  Het bericht Oversterfte: met of door covid-19 verscheen eerst op onderzoekvaccins.

 • PFAS in Afval – de ILT EVOA-kennisgevingen 2019-2023
  by Freek Visser on januari 9, 2024 at 9:32 pm

  Een EVOA-kennisgeving is een aanvraag voor een vergunning om afval te mogen invoeren of uitvoeren. Tussen 2019 en 31 oktober 2023 zijn 11.335 EVOA-kennisgevingen afgegeven door de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT). Een analyse van de kennisgevingen van het PFAS gerelateerde afval met aandacht voor Chemours te Dordrecht.  Lees Het bericht PFAS in Afval – de ILT EVOA-kennisgevingen 2019-2023 verscheen eerst op onderzoekvaccins.

Translate »