Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Radio Gletsjer

Hoger bewustzijn. Diepere radio.

Over

Radio Gletsjer is de zender die de wereld verandert. Niet in algemene zin (we veranderen niet elk leven van elk mens op deze planeet), maar wel in de zin dat we onze luisteraars meenemen naar hoe het ook kan. De oude wereld laten we achter ons en samen stappen we de nieuwe binnen. Een wereld van eerlijkheid, vertrouwen, onbevooroordeeldheid, licht, liefde en nieuwsgierigheid.

Radio Gletsjer verandert, verdiept en verbreedt het publieke debat. Onderwerpen worden bekeken vanuit een verhoogd bewustzijn – of in elk geval met de intentie om het nieuws vanuit dat hogere bewustzijn te benaderen. Belangrijker dan statistieken, toekomstmodellen en ‘de feiten’ zijn de meer ongrijpbare elementen van een verhaal: gevoel, intuïtie, spiritualiteit in het algemeen en een open mind.

Pioniers van deze nieuwe manier van beschouwen, denken, voelen en radiomaken, zijn op Radio Gletsjer te horen. Sommigen dagelijks, anderen wekelijks, en weer anderen incidenteel. Live, in podcastvorm of een combinatie. Samen met deze change agents zetten we een splinternieuwe tijdlijn neer.

De zender rust op twee pijlers: enerzijds brengt Radio Gletsjer nieuws dat de oude mainstream media laten liggen – ofwel omdat ze een bericht niet belangrijk achten, onzin vinden, ofwel omdat ze de informatie expres achterhouden. Anderzijds richt Radio Gletsjer zich op verdiepende spirituele onderwerpen; de rafelrandjes van de realiteit. Het onzichtbare en het onnoembare.

Ook de luisteraars behoren in onze ogen tot de pioniers. Dit zijn mensen met kritisch denkvermogen, die nuchter en positief in het leven staan, en die graag willen bijdragen aan de totstandkoming van de nieuwe wereld.

Let the good times roll.

Radio Gletsjer Hoger bewustzijn. Diepere radio.

 • De energetische broodkruimeltjes van Willemien Timmer
  by Merlyn van Dobben on mei 31, 2022 at 6:48 pm

  31 mei 2022 Willemien Timmer van het Bewust Zijn Centrum Apofyliet is te gast bij Lunsing + Van Dobben! Ze vertelt over het verschil tussen spirituele groei en bewustzijnsgroei – want die twee kúnnen samengaan, maar dat hoeft niet. En over haar connectie met Egypte en dan vooral het Oude Egypte, waar meerdere van haar … De energetische broodkruimeltjes van Willemien Timmer Lees meer » Het bericht De energetische broodkruimeltjes van Willemien Timmer verscheen eerst op Radio Gletsjer.

 • Het visioen van Ferdinand van der Neut
  by Merlyn van Dobben on mei 24, 2022 at 5:50 pm

  24 mei 2022 Ferdinand van der Neut, medemaker van het ‘tijdboek’ LuMens is te gast bij Lunsing + Van Dobben! Hij vertelt over het visioen dat hij begin 2020 kreeg, dat hem de nieuwe wereld liet zien. Een wereld zonder geld, maar met onvoorwaardelijke en onbaatzuchtige liefde. Dat is alleen niet een twee drie geregeld. … Het visioen van Ferdinand van der Neut Lees meer » Het bericht Het visioen van Ferdinand van der Neut verscheen eerst op Radio Gletsjer.

 • Marian Mudder: ‘Niet doen wat het stemmetje zegt!’
  by Merlyn van Dobben on mei 18, 2022 at 12:23 pm

  17 mei 2022 Actrice (Baantjer), EFT-therapeute (therapie op basis van tapping) en schrijfster van ‘Sofa sessies’ en haar nieuwe boek ‘Wat ik eerder had willen weten over angst, zelfliefde en acceptatie’, Marian Mudder is te gast bij Lunsing + Van Dobben! Ze vertelt over angst, dat alles liefde is, maar dat angst ervoor kan gaan … Marian Mudder: ‘Niet doen wat het stemmetje zegt!’ Lees meer » Het bericht Marian Mudder: ‘Niet doen wat het stemmetje zegt!’ verscheen eerst op Radio Gletsjer.

 • Ex-topambtenaar Hans Siepel doet een appèl op de geest
  by Merlyn van Dobben on mei 11, 2022 at 10:21 am

  10 mei 2022 Schrijver en ex-topambtenaar Hans Siepel is te gast bij Lunsing + Van Dobben en vertelt over zijn visie op spiritualiteit, of spiritualiteit nog ergens in de politiek te vinden is (spoiler: nee), zijn eigen ‘ontwaking’ toen hij eind jaren negentig ziek werd, uit het politieke (ego)wereldje stapje en zich door middel van … Ex-topambtenaar Hans Siepel doet een appèl op de geest Lees meer » Het bericht Ex-topambtenaar Hans Siepel doet een appèl op de geest verscheen eerst op Radio Gletsjer.

 • Wieteke Koolhof channelt haar toekomstige zelf
  by Merlyn van Dobben on mei 4, 2022 at 6:15 pm

  3 mei 2022 Wieteke Koolhof is de gast bij Lunsing + Van Dobben om te vertellen over haar ervaringen als channel. Ze heeft een lijntje met Arjun van de Yahyel; een entiteit uit een andere dimensie. De Yahyel zijn een mogelijke toekomstige versie van de mensheid die ons – als zijnde hun parallelle voorouders – … Wieteke Koolhof channelt haar toekomstige zelf Lees meer » Het bericht Wieteke Koolhof channelt haar toekomstige zelf verscheen eerst op Radio Gletsjer.

Translate »