Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Radio Gletsjer

Hoger bewustzijn. Diepere radio.

Over

Radio Gletsjer is de zender die de wereld verandert. Niet in algemene zin (we veranderen niet elk leven van elk mens op deze planeet), maar wel in de zin dat we onze luisteraars meenemen naar hoe het ook kan. De oude wereld laten we achter ons en samen stappen we de nieuwe binnen. Een wereld van eerlijkheid, vertrouwen, onbevooroordeeldheid, licht, liefde en nieuwsgierigheid.

Radio Gletsjer verandert, verdiept en verbreedt het publieke debat. Onderwerpen worden bekeken vanuit een verhoogd bewustzijn – of in elk geval met de intentie om het nieuws vanuit dat hogere bewustzijn te benaderen. Belangrijker dan statistieken, toekomstmodellen en ‘de feiten’ zijn de meer ongrijpbare elementen van een verhaal: gevoel, intuïtie, spiritualiteit in het algemeen en een open mind.

Pioniers van deze nieuwe manier van beschouwen, denken, voelen en radiomaken, zijn op Radio Gletsjer te horen. Sommigen dagelijks, anderen wekelijks, en weer anderen incidenteel. Live, in podcastvorm of een combinatie. Samen met deze change agents zetten we een splinternieuwe tijdlijn neer.

De zender rust op twee pijlers: enerzijds brengt Radio Gletsjer nieuws dat de oude mainstream media laten liggen – ofwel omdat ze een bericht niet belangrijk achten, onzin vinden, ofwel omdat ze de informatie expres achterhouden. Anderzijds richt Radio Gletsjer zich op verdiepende spirituele onderwerpen; de rafelrandjes van de realiteit. Het onzichtbare en het onnoembare.

Ook de luisteraars behoren in onze ogen tot de pioniers. Dit zijn mensen met kritisch denkvermogen, die nuchter en positief in het leven staan, en die graag willen bijdragen aan de totstandkoming van de nieuwe wereld.

Let the good times roll.

Radio Gletsjer Hoger bewustzijn. Diepere radio.

 • Marian Mudder: ‘Niet doen wat het stemmetje zegt!’
  by Merlyn van Dobben on mei 18, 2022 at 12:23 pm

  17 mei 2022 Actrice (Baantjer), EFT-therapeute (therapie op basis van tapping) en schrijfster van ‘Sofa sessies’ en haar nieuwe boek ‘Wat ik eerder had willen weten over angst, zelfliefde en acceptatie’, Marian Mudder is te gast bij Lunsing + Van Dobben! Ze vertelt over angst, dat alles liefde is, maar dat angst ervoor kan gaan … Marian Mudder: ‘Niet doen wat het stemmetje zegt!’ Lees verder » Het bericht Marian Mudder: ‘Niet doen wat het stemmetje zegt!’ verscheen eerst op Radio Gletsjer.

 • Ex-topambtenaar Hans Siepel doet een appèl op de geest
  by Merlyn van Dobben on mei 11, 2022 at 10:21 am

  10 mei 2022 Schrijver en ex-topambtenaar Hans Siepel is te gast bij Lunsing + Van Dobben en vertelt over zijn visie op spiritualiteit, of spiritualiteit nog ergens in de politiek te vinden is (spoiler: nee), zijn eigen ‘ontwaking’ toen hij eind jaren negentig ziek werd, uit het politieke (ego)wereldje stapje en zich door middel van … Ex-topambtenaar Hans Siepel doet een appèl op de geest Lees verder » Het bericht Ex-topambtenaar Hans Siepel doet een appèl op de geest verscheen eerst op Radio Gletsjer.

 • Wieteke Koolhof channelt haar toekomstige zelf
  by Merlyn van Dobben on mei 4, 2022 at 6:15 pm

  3 mei 2022 Wieteke Koolhof is de gast bij Lunsing + Van Dobben om te vertellen over haar ervaringen als channel. Ze heeft een lijntje met Arjun van de Yahyel; een entiteit uit een andere dimensie. De Yahyel zijn een mogelijke toekomstige versie van de mensheid die ons – als zijnde hun parallelle voorouders – … Wieteke Koolhof channelt haar toekomstige zelf Lees verder » Het bericht Wieteke Koolhof channelt haar toekomstige zelf verscheen eerst op Radio Gletsjer.

 • Marieke Bertens: ‘Het is een misdaad om gelukkig te zijn’
  by Merlyn van Dobben on april 20, 2022 at 11:14 am

  19 april 2022 Uit het verre (maar dankzij het internet eigenlijk heel dichtbije) Vlaanderen is Marieke Bertens bij Lunsing + Van Dobben te gast. Ze vertelt over haar verleden, erbij willen horen, proberen los te laten, karma opruimen, haar switch van depressie naar gelukkig zijn, het universele denken, haar YouTube-kanaal, haar samenwerking met verschillende entiteiten … Marieke Bertens: ‘Het is een misdaad om gelukkig te zijn’ Lees verder » Het bericht Marieke Bertens: ‘Het is een misdaad om gelukkig te zijn’ verscheen eerst op Radio Gletsjer.

 • Euforie na het overlijden van je kind
  by Merlyn van Dobben on april 13, 2022 at 2:58 pm

  12 april 2022 Niets zo interessant als de dood! Bladenmaker, therapeut en podcaster Maartje Lute is te gast bij Lunsing + Van Dobben om haar bijzondere verhaal te vertellen. Na het overlijden van haar zoontje Benja in 2018 kwam ze in een euforische stemming terecht. Je zou ook kunnen zeggen dat het een gevoel van … Euforie na het overlijden van je kind Lees verder » Het bericht Euforie na het overlijden van je kind verscheen eerst op Radio Gletsjer.