Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Ruilen.nl

Dé grootste ruilsite van Nederland

Over

Voordelen van ruilen.nl

Ruilhandel is één van de oudste vormen van handel. Het stamt nog uit de Oertijd toen mensen nog geen geld hadden, geen banken, munten of briefgeld. In die tijd kocht je dus niets: je zocht ernaar en als je het niet kon vinden ruilde je het met een ander.

Bijvoorbeeld: oermens nummer één heeft een hert gevangen, hij draagt de vacht, en eet het vlees, maar er blijft wat over. Hij heeft eigenlijk nog wat meer hout nodig voor het kampvuur. Dus hij vraagt een ander oermens voor hout. In ruil voor het hout mag de ander met hem mee eten.

Ruilhandel was dus de allereerste vorm van handel. Je ruilde iets waar je zelf genoeg aan had (of te veel) tegen iets waarvan een ander veel heeft en jij niet. Dat wil natuurlijk alleen als die ander ook datgenene nodig heeft wat jij kwijt wilt.

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om te ruilen. Een voordeel van ruilhandel is namelijk flexibiliteit zonder tussenkomst van geld.

Op ruilen.nl kunt u een gerelateerd product verhandelen voor een ander – zoals een laptop voor een draagbare tablet – of twee volledig verschillende items – zoals een televisie voor een grasmaaier.
U kunt ook ruilen met en voor services in plaats van met materiële items. In plaats daarvan kunt u onderhoud, constructie of andere diensten aanbieden in ruil voor materiële goederen of andere hulp. Natuurlijk biedt ruilhandel het duidelijke voordeel om geld te besparen. Niet alleen krijg je iets dat je nodig hebt of wilt, maar geen van beide partijen moet een cent uitgeven.

Alle voordelen op een rijtje 

– Je bespaart geld
– Bij een juiste match heb je geen verlies, de waarde blijft in je nieuwe product zitten.
– Je nieuwe product kan je later voor een meerwaarde ruilen omdat er specifiek vraag naar is
– Ruilen is veiliger dan verkopen
– Je kan eindeloos diensten blijven afnemen door zelf eindeloos diensten te bieden
– Ruilen gaat sneller dan verkopen
– Ruilen is duurzaam
– Geen financiële verantwoording bij de belastingdienst. Je bent vrij om te ruilen

 

 

Translate »